Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zle zrobiłem media.pk2 albo proxsy..Zrób odnowa

Zrobiłem dobrze ... ;p zapodajcie może spatchowane media.pk2 i jakie ip w proxy do zszc water ? bo kurde wpisuję 72.55.143.209 i gówno cały czas new jest

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema.

Jak włączam silka dajmy na to że wszystko jest OK to jak się loguje ,to BOT nie czyta mi postaci...;/

Wiecie może dlaczego?

Proszę o pilną pomoc!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem z SrProxy gdy chce otworzyc wyskakuje mi taki bląd System Windows nie moze uzyskac dostępu do okreslonego urzadzenia, sciezki lub pliku. Mozesz nie miec odpowiednich uprawnien aby uzyskac dostęp do elementu. GG mam wyłączone.

Opublikowano

@up

Spróbuj uruchomić jako administrator, jeśli to nie pomoże to może być wina framework'a. Ewentualnie, możesz ściągnąć raz jeszcze z innego źródła.

Opublikowano

Ten "sro-db.bot-loader.exe " dziala tez na swsro1 ??Niewiem to pytanie bycmoze padlo juz wczesniej ale niechce mi sie czytac 16 stron postwo z gory thx za odpowiedz

Opublikowano

Gdy wpisuje pasy ciągle pisze że są złe...??WTF...??

EDIT: Gram na Water czyli wpisuje IP Nowego Serwa.... Ale jak włączałem normalnie silka nie przez bota weszłem na WATER, serwer nazywał się tam tylko ZSZC, a jak weszłem na FIRE serwer nazywał ZSZC NEW. I gdy wbijam na silka przez bota wpisuje IP Nowego Serwa właśnie pisze mi ZSZC NEW. Spróbowałem wpisać IP Starego ale to samo było.. ;/ Czyli wychodzi na to, że oba IP są do starego serwa ;/

Opublikowano

A wbiłeś się na dobrego serva ? Tzw czy dobre ip dałeś.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

witam mam problem bociłem sobie 2 dni bez problemów wszystko działało aż dzisiaj dostałem DC gdy wchodze na postać gra wychodzi mi do pulpitu reinstalowałem kilkakrotnie silka i bota patchowałem od nowa czekam na koniec intra i dalej mam to samo nawet jak jest pierwsze uruchomienie bota nie wiem co robić .. jakieś rady?

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano
Q: Wyskakuje mi error ' Access Deined 6', po zalogowaniu się.

A: Tak, ponieważ versja v0.8 posiada takowego buga. Nie testowałem jeszcze v0.9/v0.9a

A da się temu bugowi jakoś zapobiec? Mam dosyć już autoklikera... Moi kumple z gildii maja normalnie db bota. Ja też 4 dni temu miałem, ale od tamtej pory, ani relogi, teleporty, usuwanie configów, itd. Nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc. Dziękuję.

SaintCandy.png
Opublikowano

EDIT: Gram na Water czyli wpisuje IP Nowego Serwa.... Ale jak włączałem normalnie silka nie przez bota weszłem na WATER, serwer nazywał się tam tylko ZSZC, a jak weszłem na FIRE serwer nazywał ZSZC NEW. I gdy wbijam na silka przez bota wpisuje IP Nowego Serwa właśnie pisze mi ZSZC NEW. Spróbowałem wpisać IP Starego ale to samo było.. ;/ Czyli wychodzi na to, że oba IP są do starego serwa ;/

Ktoś zna przyczynę mojego problemu?:P xD

Opublikowano

Tam gdzie był twój temat podałem Ci prawdziwe IP do nowego i starego serwera. Sprawdziłeś je?

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Tam gdzie był twój temat podałem Ci prawdziwe IP do nowego i starego serwera. Sprawdziłeś je?

Ja nie zakładałem żadnego tematu :D ;p

Opublikowano
Q: Wyskakuje mi error ' Access Deined 6', po zalogowaniu się.

A: Tak, ponieważ versja v0.8 posiada takowego buga. Nie testowałem jeszcze v0.9/v0.9a

A da się temu bugowi jakoś zapobiec? Mam dosyć już autoklikera... Moi kumple z gildii maja normalnie db bota. Ja też 4 dni temu miałem, ale od tamtej pory, ani relogi, teleporty, usuwanie configów, itd. Nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc. Dziękuję.

Tak tylko się przypominam ;s

SaintCandy.png
Nowicjusz
Opublikowano

Póki co nie było odpowiedzi na to, że włącza się fire zamiast water. Dołączam się do tego.

Opublikowano

Póki co nie było odpowiedzi na to, że włącza się fire zamiast water. Dołączam się do tego.

omg żałosne mógłbyś chociaż cofnąć pare stron ! masz złe IP ! jeżeli chcecie grać na water wklejacie to : 67.205.76.42 ...

Staram się pisać poprawnie po Polsku
Opublikowano

mam dokladnie to samo;/

pls odpowiedzcie

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

BUILD - BOW (20cold 80light 100fire 100pacheon)

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

nosz ****** kombinuje na milion sposobow i nic ock??

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

BUILD - BOW (20cold 80light 100fire 100pacheon)

GUILD - Mercenaries

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...