Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vista to same problemy, nigdy nie mialem takich problemow z botem jakie ty masz wiec nie wiem za bardzo jak ci pomoc i na przyszlosc nie pisz post pod postem tylko edytuj posta ;)

15097.png
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu bot po ustawieniu stoi w miejscu nie atakuje a koło niego full mobów ??

Ok już wszystko działa :) jest ok thx za Tutka i wstawka :P

Opublikowano

Witam mam pytanko gdy wchodzę do aplikacji Sro-Db Bot v0.9a Crack wyskakuje mi błąd [Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000134). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację] jeśli ktoś wie jak to naprawić proszę o odp dzięki :)

Opublikowano

Witam mam pytanko gdy wchodzę do aplikacji Sro-Db Bot v0.9a Crack wyskakuje mi błąd [Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000134). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację] jeśli ktoś wie jak to naprawić proszę o odp dzięki :)

Zainstaluj najnowszy NetFramework (3.5)

Opublikowano

Teraz mam inny problem :P gdy juz zrobie wszystko z poradnikiem wchodze do gry i gdy biere connect to wyskakuje <C8> ? może wiecie co z tym zrobić ?

sprobuj zrobic reinstalke silka i bota tez to mialem i pomoglo mi

Opublikowano

1.Nie pisz posta pod postem (raport)

2.Zainstaluj net framework 3.5

3.Bot nie dziala na swsro po usunieciu Neith

Opublikowano

Dokladnie, dziala na razie wersja 0.8 wiec ja zainstaluj, jesli bedzie ci wyskakiwac error "6 Acces Denied" to sie tym nie przejmuj bot i tak bedzie dzialac.

15097.png
Opublikowano

hmmm... po co to haslo w pliku? nikt sie nie zastanowil, a ja wiem! jesli zalozymy haslo w pliku spakowanym to na virustotal.com nie znajdzie nam zandnego wirusa! i wlasnie dlatego mi tutaj smierdzi ten tut

@down

kazda wersja ma vira ale po co to haslo i udawanie ze jest czysto? teraz to tutaj moze byc wszystko i pokaze 0 virow! nie napinaj sie tak bo sie zesrasz jeszcze! jak by wszystko bylo ok to az takiego wzburzenia by to nie wywolalo....

Uzywam db bota ale z elitepvpers.de, napewno nie z tego tuta

Opublikowano

to na ch*j sie wypowiadasz?

Nie znasz sie to sie nie udzielaj bo mi by komp pokazal ze ma jakies viry....

oczywiscie wiadomo wersja 0.8v ma troche virow bo to pierwsze wydanie bylo jako crack

nie pasuje graj recznie lub z auto selectem.

Opublikowano

dobra ja mam taki problem bo mam skile biecheon i jak robie podcinke to nie chce dobijac wie moze ktos czemu pokazuje invalid target

photo-5609.gif
Opublikowano

hmmm... po co to haslo w pliku? nikt sie nie zastanowil, a ja wiem! jesli zalozymy haslo w pliku spakowanym to na virustotal.com nie znajdzie nam zandnego wirusa! i wlasnie dlatego mi tutaj smierdzi ten tut

@down

kazda wersja ma vira ale po co to haslo i udawanie ze jest czysto? teraz to tutaj moze byc wszystko i pokaze 0 virow! nie napinaj sie tak bo sie zesrasz jeszcze! jak by wszystko bylo ok to az takiego wzburzenia by to nie wywolalo....

Uzywam db bota ale z elitepvpers.de, napewno nie z tego tuta

posralem sie jak przeczytalem ten edit....

ten bot z owego tutorialu jest z epvp bo nigdzie indziej nie ma podanego wczesniej niz tam...

Opublikowano

posralem sie jak przeczytalem ten edit....

ten bot z owego tutorialu jest z epvp bo nigdzie indziej nie ma podanego wczesniej niz tam...

to teraz podetrzyj dupe, napisze 2x jak sie w szkole nie nauczyles czytac ze zrozumieniem:

- po co to haslo? jakies tepe ukrywanie virow.... gdzie sa w ogole scany? mogl dodac cos sam od siebie i na 100% nie zostanie to wykryte jesli jest haslo, dopiero po rozpakowainu mozna przeskanowac ale to juz moze byc za pozno!

Opublikowano

to teraz podetrzyj dupe, napisze 2x jak sie w szkole nie nauczyles czytac ze zrozumieniem:

- po co to haslo? jakies tepe ukrywanie virow.... gdzie sa w ogole scany? mogl dodac cos sam od siebie i na 100% nie zostanie to wykryte jesli jest haslo, dopiero po rozpakowainu mozna przeskanowac ale to juz moze byc za pozno!

Może byś uspokoił się? Nie pozwalaj sobie -.-.Nie szalej tak i uspokój formę.

Opublikowano

Ktoś już może rozwiązał problem z botem stoi nadal po kliknięciu Start, jedyne co robi to użyje buffy i non stop imbue, i zaraz po ich użyciu pojawia się piękny spam napisów Invalid Target. Reinstall Silkroada nic nie daje tak samo bota >.<

Opublikowano

@Up

Dokladnie wersja 0.9a nie dziala, uzywaj wersji 0.8 i jesli bedzie ci wyskakwiac "6 Acces Denied" to nie zwracaj na to uwagi, nie pisz tutaj o tym, po prostu idz expic bot bedzie dzialac.

15097.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...