Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie może jak włączyć dwa boty na tym samym serwerze? bo ja szukałem ale nic nie ma o MC do tego bota ;/ jest tylko MC ale bez bota ;/ z góry dzięki za odp ;p

Opublikowano

Zrobiłem wszystko co napisał  Neko :

Po Koleji co i jak robicie

Krok 1; Zciagni Bota i media.pk2

Krok 2 Wypakuj oba pliki

krok 3 Media.pk2 wklej do folderu z zszc i podmień pliki

Krok 4 Odpal Sro DB bot lader zszc

Krok 5 Odpal Prox i Wpisz adres 72-55-143-209 Server Zszc(new) ZSZC 67.205.76.42

Krok 6 odpal Bota i wybierz lokalizajce zszc

Krok 7 Napisz na MpcForum podziękowania osób ktore udzielimy ci pomoc i autora teamtu

Krok 8 Botuj ile sie da

nawet zmienialem adres na  174.142.240.54

a wyskakują takie błędy :

http://www.fotosik.p...e9ac7823eb.html

http://www.fotosik.p...f0a6343f21.html

prosze o szybką rade :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Czemu jak minimalizuję, to nie chce się znów włączyć okno bota? Jakieś rady? Jak sobie z tym poradzić?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące bota ver 0.8. Wszystko jest ok czuje postać expi ale nie uzywa skili ;/ wybieram mu skile w dopowiednie miejsce bufyy robi a skile nic ;/ Nie wiem o co chodzi ;/ Może ktos pomóc ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu jak minimalizuję, to nie chce się znów włączyć okno bota? Jakieś rady? Jak sobie z tym poradzić?

Mozna włączyć przez menadżer urządzeń. w zakładakach Aplikacje klikasz dwa razy na bocie i sie powinno otworzyć okno bota

Opublikowano

Serwery zapelnione ... jak odpalić bota żebym miał no-dc ? plz o szybką odpowiedź ... dam "+" :'d

@Edit:

Jak patchuje media.pk2 tym "patchem" to podczas klikania start Game w bocie wyskakują mi 2 errory...

1: !@$@#3F!FR!#G@Q GQGHA$ <------ mniej więcej tak ;'p

2: Pak File Open Faile...

PZL HELP !

Opublikowano

Serwery zapelnione ... jak odpalić bota żebym miał no-dc ? plz o szybką odpowiedź ... dam "+" :'d

@Edit:

Jak patchuje media.pk2 tym "patchem" to podczas klikania start Game w bocie wyskakują mi 2 errory...

1: !@$@#3F!FR!#G@Q GQGHA$ <------ mniej więcej tak ;'p

2: Pak File Open Faile...

PZL HELP !

Lepiej będzie jak dasz SS tych errorów.

Opublikowano

a co , do mojego problemu , pomoże ktoś :> ?

Opublikowano

Pytanko czy bot jest bezpieczny bo ciekawią mnie wirusy w nim typu backdoor, a nie wiem czy go robić bo mam za dużo do stracenia...

Opublikowano

Czemu czasami podczas expienia wyskakuje: Not enough MP Potions - using return scroll na różowo? Tak naprawdę to mam MP więc... ?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Dlaczego gdy ma sie wyswietlac juz postac przy wbijaniu wywala mnie do pulpitu i sie silk wylacza? Jest tak czasami (co drugi raz okolo)

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Ja mam to samo juz glowie sie nad tym 2 tygodnie i nie działa to co napisał Duszek żeby czekać aż przejedzie intro do końca i wcisnac connect myszką to jest pic na wode ( nie działa) ma ktos jakies rozwiązanie??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam to samo juz glowie sie nad tym 2 tygodnie i nie działa to co napisał Duszek żeby czekać aż przejedzie intro do końca i wcisnac connect myszką to jest pic na wode ( nie działa) ma ktos jakies rozwiązanie??

Popatrz, a mi to jednak działa...

Czemu czasami podczas expienia wyskakuje: Not enough MP Potions - using return scroll na różowo? Tak naprawdę to mam MP więc... ?

Bug. Niech wróci do miasta i pójdzie jeszcze raz na spota.

PRYCIN - Sam spatchuj Media.pk2.

@topic Refresh 1 post

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

duszek pomogło dzięki , tylko teraz bot widzi tylko zszc new , a mi zależy na zszc , jakieś rady ?

Opublikowano

Jeżeli komuś bot nie widzi świeżo kupionych potów wystarczy je wyrzucić na ziemię i podnieść ponownie -.-

Opublikowano

@Misiek4Ever Użyłeś media patchera? Tak? To przez to ja też tak miałem. (Tylko że ja z PetFiltrem)

Teraz się już nie używa media patchera. Zrób tak jak w pierwszym poście. ^^

P.S. Wcześniej się zryłem z tym linkiem. ;)

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

@Misiek4Ever Użyłeś media patchera? Tak? To przez to ja też tak miałem. (Tylko że ja z PetFiltrem)

Teraz się już nie używa media patchera. Zrób tak jak w pierwszym poście. ^^

P.S. Wcześniej się zryłem z tym linkiem. ;)

Jak uzywam media patchera to wlasnie mi takie cuś wyskakuje ... a jak go nie używam to nie mam no-dc i jest lipa :'(

Opublikowano

no-dc jest do tego bota. jest gdzies tu na forum taki niemiecki. wbijasz do gry. wpisujesz login włączasz tego loadera czy co to jest wciskasz Erneuem pózniej zaznaczasz te cyferki co sie tam pojawią i patch. Wpisujesz hasło i sie logujesz. DC nie dostajesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...