Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

omg..... 210 m poszlo sie jebac za przeproszeniem ? da sie jakos zrobic zeby dzialal bot i pet

moze jak odznacze zeby pet w bocie nie zbieral ?

Opublikowano

Dobra a ja mam taki problem.Wyszstko chodzi ladnie i pieknie ale .... gdy zaloguje sie do gry i chce otworzyc bota zeby go wlaczyc to nic sie nie dzieje wiecie i co Mi chodzi.Mam Windows 7 64bity

Opublikowano

Witam czy ta wersja Bota będzie chodziła z nowym clientem :P, po postach czytając je uzyskałem odp że raczej nie będzie chodziła ta wersja z nowym clientem :( może wersja 9.0 ale chyba też nic nie zadziała :P

Opublikowano

wersja 0.9b i 0.9c nie bedzie crakowana przez Prawa Autorskie jedynie mozecie wykupic licencje za 10 euro

Opublikowano

Dzieki Ziemboru duży + Wystarczyli z folderu SRO-DB BOT FOR ZSZC, WORKING AFTER THE UPDATE skopiowac i podmienic do wczesnijszego folderu sro-db.bot-loader i db Bot i wtedy dziala przez odpalenie tego czarnego loadera !!!!!

Opublikowano

Bartez wrzuć jeszce raz te klienty bo wygasło czy usuneło.

Mowisz i masz LINK! Tym razem zamiescilem na megaupload, wiec nie powinno zostac usuniete, przynajmniej tak szybko.

15097.png
Opublikowano

Witam. Robię tak:

1. Loader

2. Proxy, ip, start w proxy

3. db bot

4. sciezka, start game

5. id

6. process loader, i w nim refresh oraz patch

7. pw, connect

8. wbijam

9. loguje sie

10. zalogowalem sie na postac i nie wyszukuje mi jej w bocie :/// Czemu?

ZAZNACZAM: Moj brat oraz kolega robią tak samo - im dziala. Robie sposobem Neko'a - to samo.

@PS

Bez process loadera to samo

@PS2 gdy daje start to wyskakuje connection to the proxy was lost RESTART

PROSZĘ o usunięcie postu w drugim temacie, gdyz napsialem go w zlym temacie ^^ ( Tam pisze Sunsro+dbbot, a ja gram na zszc, wiec chyba zle)

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...