Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edytujcie media.pk2 mediapatcherem

@

Miszmaszek i Michallos .

Patrząc na ten screen to wynika z tego że macie starego clienta lub nie spatchowanego do 1.680

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalnie pobierasz mediapatcher, wklejasz do folderu zszc i odpalasz.

Patch'uje sie i śmiga.

Tylko skany pokazują sporo wirów w mediapatcherze.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

dziwne , ciagle wbija mi nie na ten server :/ mam nowy client i wszystko , nawet zassalem tamto media co ktos podal , spatchowalem od poczatku i dalej nic.... daalej :/

Opublikowano

dobra spatchowalem to tym mediapatcherem i robie wszystko jak piszecie.

Silk sie wlacza ale kiedy wchodze to mam serwer CHECK.

Wchodze na te ip 72.55.143.209. Wiecie o co cho?

Opublikowano

Chlopaki mam mianowicie problem :

kiedy zaloguje sie do silka to moj bot sie wylancza... nie wiem co zrobic

nawet start kliknac nie moge .. ;/

a tak wogole to kiedy kliknac start ( w bocie)

nie chodzi mi o start game.

2 .

w SrProxy Powinno pisac:

SrProxy + bot - Connected

aja nie mam tego bot i nie wiem co zle robie.;/

i nie mam także crackloadera skad go wziasc?

Opublikowano

a moglibyscie podac dobry link do mediapatchera bo ja mam ten sam problem z tym "BSJ plugin".

Ściągnąłeś nowego clienta?

Spatchowany do 1.680 ver?

dziwne , ciagle wbija mi nie na ten server :/ mam nowy client i wszystko , nawet zassalem tamto media co ktos podal , spatchowalem od poczatku i dalej nic.... daalej :/

Na jaki serwer próbujesz wbić?

Jak na water to może Ci pomóc.

http://www.mpcforum.pl/topic/191249-bot-dodatkowy-loader-do-zszc/

dobra spatchowalem to tym mediapatcherem i robie wszystko jak piszecie.

Silk sie wlacza ale kiedy wchodze to mam serwer CHECK.

Wchodze na te ip 72.55.143.209. Wiecie o co cho?

Bo był check =.=

http://iv.pl/viewer....92113054898.jpg

taki blad mi wyskakuje jak wkleiłem te media pk z 1 strony

Jeżeli nie pobrałeś nowego clienta to zrób to.

Lub jak go masz to spatchuj do 1.680.

Tak poza tym te media jest stare bo nowy client wyszedł ehh.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

a mam prozbe bula mozesz dac mi linka dzialajacego do mediapatchera tylko ma byc bez kayloggera xD bo jak mnie oszukasz to sprawdze sam xD i musi dzialac do zszc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

POMOCY!!!!

Ten bot to jakaś totalna porażka...przepraszam..to nie bot..to jeden wielki BUG!....Pierwsze co to Crashe....wkur*wia tak przy wbijaniu 2h że masakra....ale co to? Restart serwera.?! Wbijam za pierwszym razem hura... ALE CO? Invalid Target....super kolejny bug....restart silka i serwery full !!! MM jak miło! I znowu 2h wbijania HURA!!!! CO za ścierwo..za przeproszeniem...bardzo prosze o pomoc przynajmniej na to Invalid Target bo szału dostane..

Opublikowano

POMOCY!!!!

Ten bot to jakaś totalna porażka...przepraszam..to nie bot..to jeden wielki BUG!....Pierwsze co to Crashe....wkur*wia tak przy wbijaniu 2h że masakra....ale co to? Restart serwera.?! Wbijam za pierwszym razem hura... ALE CO? Invalid Target....super kolejny bug....restart silka i serwery full !!! MM jak miło! I znowu 2h wbijania HURA!!!! CO za ścierwo..za przeproszeniem...bardzo prosze o pomoc przynajmniej na to Invalid Target bo szału dostane..

Enter przy logowaniu co 4 sekundy nie szybciej.

Invalid target? Użyj v0.8 bota i problemu nie będzie.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Buła masz jakiegoś auto logina który wbija co kilka sekund ?

Jak masz to się podziel :D

Używam Condor Client Manager'a :)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

dobra Bułka, wszystko pieknie i elegancko bez Twoich rad juz sobie poradzilem wczesniej. Ale powiedz mi czemu dostaje DC od razu po wbiciu, stalo sie to nagle

po paru godzinach expienia.

Opublikowano

Hmm wszystko ładnie media zpaczowane ip poprawnie wpisane 72 55 143 209 to jest zszc(new) czyli stary. mam problem tylko z tym loaderem coś mi nie działa po kilko wciśnięciach dostaje dc albo wywala mnie do pulpitu nie ważne czego używam auto logina papierku czy ręcznie, ręcznie odczekuje parę sekund. media nie zmieniałem zpaczowałem tylko

Po reinstalacja już w ogóle loader nie działa czasem zaskoczy ale to 2 razy próby i dc ehh Jest możne jakiś inny bot albo można ominąć tego loadera i użyć innego ?

Opublikowano

Ja mam inny problem... Gdy uruchamia gre poprzez bota gra wlacza sie normalnie lecz gdy probuje sie zalogowac pisze mi ze ID lub PW sa zle choc jestem pewny ze sa wpisane dobrze-.-

jakas rada?

Opublikowano

moj kolega ma taki blad wlacza prozy wpisuje Ip potem wlacza bota potem loadera i wlacza mu sie silk wbil na konto swoje i wyszstko jest dobrze poza ze skili nie monza dodac wyskuje blad

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam ten sam błąd co oziom04 tzn. dostaje DC po kliknięciu start w bocie bot uzyję 2-3 skilów i DC

Dodam że mam tak odkąd jest update 1,680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...