Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A z crashami ktoś pomoże.....kolega ma tak samo..nie wiemy czemu... raz zapomniałem spatchować medie...i wbijało normalnie..a po zpatchowaniu media patcherem..znowu crashe....prosze o pomoc..

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A z crashami ktoś pomoże.....kolega ma tak samo..nie wiemy czemu... raz zapomniałem spatchować medie...i wbijało normalnie..a po zpatchowaniu media patcherem..znowu crashe....prosze o pomoc..

To bug srproxy, z tym nic nie zrobisz ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Hmm dostałem instrukcje od JohnCena :D Hmm wie ktoś skąd ściągnąć jakieś pliki z notatnika?(coś w tym stylu) Oraz przydałoby się spatchowane media.pk2 odrazu...

proroxxalenieroxxtylkos.jpg

Pomogłem? Poproszę + :)

Opublikowano

Hmm dostałem instrukcje od JohnCena :D Hmm wie ktoś skąd ściągnąć jakieś pliki z notatnika?(coś w tym stylu) Oraz przydałoby się spatchowane media.pk2 odrazu...

spatchować to możesz sobie z pomocą mediapatchera.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Czesc all :)

Mam problem , jak odpalam bota przez loadera to mi blad wyskakuje : '' The PK2Reader could not find type.txt ''

Prosze o szybko odpowiedz.

Z gory thx ;)

Opublikowano

Mi bot działa elegancko. Nie miałem większych problemów z odpaleniem jednak mam jeden problem. Czy jest możliwość odpalenia kilku klientów SRO ? Włączam pierwszego klienta zszc na db bocie i wszystko jest świetnie... wykrywa postać i nie ma żadnych problemów. Jednak jak odpalam kolejnego klienta i to już nie ważne czy botem, loaderem czy czystego sro zszc to ten pierwszy klient na bocie od razu dostaje disconnecta ... Jest jakaś możliwość odpalenia kilku klientów a na przynajmniej jednym z nich bota ?

Opublikowano

Mi bot działa elegancko. Nie miałem większych problemów z odpaleniem jednak mam jeden problem. Czy jest możliwość odpalenia kilku klientów SRO ? Włączam pierwszego klienta zszc na db bocie i wszystko jest świetnie... wykrywa postać i nie ma żadnych problemów. Jednak jak odpalam kolejnego klienta i to już nie ważne czy botem, loaderem czy czystego sro zszc to ten pierwszy klient na bocie od razu dostaje disconnecta ... Jest jakaś możliwość odpalenia kilku klientów a na przynajmniej jednym z nich bota ?

Przed odpaleniem zszc na bocie , włącz sobie innego clienta ^^

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Hej all mam problem :)

Jak wbijam na bocie to wykrywa postać i jest ok ale jak klikam start na postaci żeby się logowała to odrazu po zalogowaniu mam crasha czasami zaloguje się ale po 2-3 minutach gry crash ;/

Czy jest jakiś sposób aby na to zaradzić??

Proszę o pomoc :)

Opublikowano

a masz clienta z 9 sierpnia 2010?????

Tak to by się nie zalogował.

A tak to śmiga parę minutek przecież.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Spróbuj od nowa wypakować grę spatchować itd.

Oraz bota od nowa wypakować.

Może pomoże.

I czy na pewno posiadasz 1.680 wersje zszc?

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

tak wersja jest 1.680

no sprubuje wypakować itp ;] może pomoże;]

a ty też tak masz że co chwilke crashe ci wywalają??

bo mój kolega z guild nie ma wógóle crashów nic a nic ;/

A ja ciągle hehe...:D

Opublikowano

No właśnie jak wejdę już do gry to mi nie crashuje ^^.

Chociaż raz się przydarzyło jak stałem w samarkand :)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Elo , mam problem , bot mi dziala tylko jak wlanczam przez loadera to mi wyskakuje '' The PK2Reader could not find type.txt ''

Prosze o szybko odpowiedz :)

Opublikowano

tez ten blad mialem, masz pewnie nie to media patch albo niezupdetowales clienta.. lub zrobiles cos nie w te strone ;) czyli nie pokolei!

moj problem: bot sam sie teleportuje bez znanych powodow do miasta

newstylek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...