Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Serdel Usuń wszystkie skille i ustaw od nowa.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a wiec jeszcze raz prosze :( biore folder ze sciagnietym silkiem ze strony (oficjanla strona zszc) rozpakowywuje patchuje do 1.680 i wrzicam pliki od bota tak? (silkroad exe i sro_client.exe tez?) potem normalnie crackloader i dziala? jak spatchowac do 1.680? tym patcherem powyzej?

http://darkness.kilu...ediaPatcher.exe

ja ściagałem stąd.:) Mam nadzieje że pomogłem...bez wirusów i bez keyloggera.

cytat surmika.

dobrze zrozumialem? potrzebne sa jeszcze jakiesp liki?

newstylek.jpg
Opublikowano

Jak by ktoś potrzebował to tu macie program. AutoEnter. Klika on enter co kilka sekund (zależy ile się ustawi). :)

Download

Skan

85.jpg

Opublikowano

co jest kur** z tym botem ddo **** !!!!!!!!!!!!!!!!! no ja niemoge kurde.. wbilem na server.. godzine wbijalem -_- i ch** nieladujeskilow niwidzi charaktera nic.. kur...

newstylek.jpg
Opublikowano

No dobra Cain a co z moim problemem dc po kilku nieudanych próbach wejścia na serwer?

@up co do twojego Kondrat to w sibi bocie jak nie widzi postaci to znaczy że źle zrobione albo malutki bug ;)

@dół jeżeli to Cie pocieszy to dzięki tobie rozwiązałem swój problem to dam Ci + mam nadzieje że u mnie chociaż będzie działał a jak nie to razem będziemy płakać;)

Opublikowano

A wiec powiem wam calkiem dokladnie co zrobilem.

Sciaglem gotowe gre (rar juz zaintalowane pliki) ze strony. rozpakowalem i zpatchowalem media wrzucilem pliki z bota (silkroad i sro_client niewrzucalem z folderu bo pokazywaly sie bledy) potem wlaczam bota (z cracku przy proxy wbijam ip do new fire i wyrzucam haczyk przy binary login) startuje pboten sro_client z folderu wlacza sie sro patchuje autologerem clienta na no dc itd. potem wbija i niepokazuje skili ani nic

@EDIT:

zaraz sie kurwa rozplacze, 4h wbijania a ten jebany bot nadal niewidzi postaci... moze mi ktos pomoc?? :(( prosze...

newstylek.jpg
Opublikowano

Witam mam ten sam problem co Trawa pomoze mi go ktos rozwiazac ? Bot po kilki kliknieciach dostaje the server is full try again letter. Proszę o pomoc

Opublikowano

@Trawa powiem Ci że jeszcze niedawno byłem pewny, że potrafię wyjaśnić i naprawić każdy błąd związany z zszc. xP

Ale z takim błędem się jeszcze nie spotkałem. :( Jakbym coś obczaił to dam Ci znać. :) I myślę, że używasz zszc process patcher, a nie loadera. ;p

85.jpg

Opublikowano

@Nitro_PL mogę ci w tym pomóc oto link http://www.mpcforum.pl/topic/141083-tutrejestracja-download-zszc-by-cain/ znajdź tam loader i autologin+skan ściągnij wypakuj.Potem jak bedzesz odpalał grę z botem rób tak jak w tym poradniku tylko że jak odpalisz sro_client przez bota poczekaj aż pokaże się logowanie i włącz ZSZC Prozess Patcher przyciśnij Erneuern potem zaznacz cyferki i klikasz patch, zamykasz i działa i tak za każdym razem jak włączasz bota ;) ale czy bot działa do tego jeszcze nie doszedłem ;p w sumie to to nie do końca działa bo dc sie nie pokazuje ale często wywala mnie do pulpitu coś czuje ze tego bota nigdy nie odpalę

@Edit chciałem powiedzieć że wszystko śmiga nie mam żadnego problemu

Opublikowano

Witam mam problem z moja postacia, mam 64 nukera i 8 glaviera, uzylem bota wszystko ladnie pieknie, a chcialem pobocić na nukerze i dupa, jak wchodze na serwa to mnie wywala z gry proszę o pomoc. na glavierze bot smiga,na nukerze wywala do windowsa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam problem z moja postacia, mam 64 nukera i 8 glaviera, uzylem bota wszystko ladnie pieknie, a chcialem pobocić na nukerze i dupa, jak wchodze na serwa to mnie wywala z gry proszę o pomoc. na glavierze bot smiga,na nukerze wywala do windowsa.

Spróbuj usunąć ustawienia bota do nukera i z zszc

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Spróbuj usunąć ustawienia bota do nukera i z zszc

a czy mógłbyś mi podać swoje GG byśmy pokombinowali coś PS. nie wiem o co chodzi z tym usunieciem z zszc i bota.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znalazł ktoś dobry sposób...przynajmniej na jakiś czas na crashe.? Właczam silka....klikam raz....drugi...i crash. I tak ciągle....reinstallek bota i silka z 10....netframework tez przeinstalowałem i nic...proszę o pomoc...bo botem się poprostu nie da wbić.;/

Opublikowano

Witam , moj kolega ma inny problem po zalogowaniu sie do gry nastepuje zamkniecie sie db-bota. Wie ktos jak temu zaradzić ? Próba byla podjeta kilkukrotnie i ciagle tak samo.

Opublikowano

Witam , moj kolega ma inny problem po zalogowaniu sie do gry nastepuje zamkniecie sie db-bota. Wie ktos jak temu zaradzić ? Próba byla podjeta kilkukrotnie i ciagle tak samo.

Surmik bardzo dobrym sposobem na crashe jest zastosowanie zszc process patchera :) przynajmniej mi pomogl :D

Opublikowano

@up

Mi nie chodzi o dc..>^ Tylko o crashe...uzywam process patchera od poczatku..przeciez to no-dc jest...mi chodzi o Crashe..normalne crashe

Opublikowano

robie wszystko według instrukcji i kiedy włączam clienta to wyskakują mi różne errory :

ERROR

bcdisioninfo.txt open fail

i tak każdy kolejnych z tych niżej:

textdata\textdataname.txt

textdata\textuisystem.txt

textdata\textzonename.txt

textdata\textquest.txt

to sa napisy tam gdzie pisze nieraz Error

Opublikowano

Pomocy! Wczoraj męczyłem się z botem. Dziś postanowiłem go odpalić rano. Więc wbijam za pierwszym ale gdy wybieram postać, ładuje się silk i jak dochodzi do końca następuje crash -.- Jak to zrobiliście że wam działa normalnie?!?

proroxxalenieroxxtylkos.jpg

Pomogłem? Poproszę + :)

Opublikowano

mam tego clienta 105 lvl bo jak włącze bez bota to działa mi silk normalniei patcha też śćiągłm i zainstalowałem ale i tak wywalają te errory

ERROR

bcdisioninfo.txt open fail

textdata\textquest.txt

Pomocy PLS;]

Opublikowano

ściągłem i nadal to samo ... ;/ nadal te errory co pisałem u góry ? pomoże ktoś?

Bardzo prosze o pomoc ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...