Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak ustawic zeby bot zbieral quest itemy? czyli w moim przypadku crust hearty?

W 1.1 nie zbiera,dopiero wersja 1.1h zbiera lecz na zszc zbyt dobrze nie działa.

Próbuje ciągle się buffować ignoruje mobki, nie używa wszystkich skilli.

Bije jak kaleka ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

chujówka w takim razie.. hmm, i oni za to chca 10€?

@EDIT: z ktorego filmu jest twoja sygnaturka? ^^

Bo ten bot jest kompatybilny z swSRO nie z ZSZC :).

@ Sygnaturka? Nie wiem :D

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Bywalec
Opublikowano

ja mam taki problem:Wpisuje ip watera i wbija mi fire bot dlaczego?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

siema mam problem taki ze na liscie skili zamiast normalnej nazwy sa liczy i jak dodoaje to mi wyskakuje jakis blad, dodam ze uzywam wersi 1.1 bota (ZSZC)

Opublikowano
botnf.png ja robie tak jak jest napisane w instrukcji i wyskakuje mi to... po kliknięciu ok wyskakuje to... botc.png i co najśmieszniejsze to jest to że po lewej stronie tam gdzie się wybiera water fire nie ma nic nie wyskakuje mi nic proszę o szybką pomoc pobrałem all programy które były wskazane nie wiem o co biega mam też ZSZC_Patch_1.680 nic nie pomogło
rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

hmmm...Zrobiłem sobie bota ale raczej an dg 11 sie nim nie poboci chyba ze ktos ma stalowe nerwy i niespi po nocach ;) zeby bocic na dg 11 trzeba (wymagana) jest versja bota 1,1 po której za każdy razem trzeba zdejmować all itemki dg 11 i pety schować do kufra zrobić relog...Relog nie jest taki proty iż bot się poci gdy ama wbijać dłuzej niz 10min i crashuje...Zatem dla tych cierpliwy dam wam new pack bota od MrJohna ;D

http://www.megaupload.com/?d=WRLSVZ1N

Skan dam jak Virustotal zadziała

Opublikowano

no nie kumam :/ nagle wywala mi crash ... wszystko mam dobrze czasem gram po 5h bot leci itp super wszystko a tu nagle co 10minut crash :/ hmm ;/

Opublikowano

Większość linków z downloadem nie działa... Chce odświeżyć silka ponieważ kiedy podchodzę do dp którakolwiek z 3 postaci mam crash e zawsze ... i teraz żadnej nie mogę włączyć, od razu po wejściu do gry wywala mnie na pulpit. wiecie może co z tym zrobić??

Opublikowano

trzeba wejsc na orginale odejsc i wejsc na bocie ( prawdopodobnie zablokowales sie na scianie kolo dp a tego na bocie nie widac )

Opublikowano

Tylko że mi się silk sam bez bota nie odpala w ogóle... nie wiem czemu. Poza tym wątpię bo dziś próbowałem 2 postaciami podejść do dp i kawałek przed w ht i jg crash i już się nie zaloguje na żadnej...

Opublikowano

bo musisz sciagnac od nowa z orginalnym media ... i wtedy uzyc nodc i wbijac przez autologin zobaczysz ze jak sie wlogujesz twoja postac bedzie stala w scianie ( przy fontannie ) a jak nawet nie to i tak crasha niebedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...