Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i mam odpalać bota ciągle gdy dostane dc? ...

to za przeproszeniem,w odbycie mam taki interes,ustawie sobie budzik na 7;30 wlacze bota logne za pierwszym i pojde spac dalej ;x

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie musisz ciagle odpalac wszytkiego, wystarczy ze bedziesz klikal START GAME i wpisujesz passy:P

Opublikowano

Ponawiam

A ja mam taki problem, że jak mam na isro włączone Sboty to bot od razu sie wyłącza tzn. klikne na ikonke odpali sie i po sekundzie znika. Działa dopiero jak nie mam Sbota odpalonego. Macie jakaś rade bo na isro też bocić trza :D

Niestety nie gram na isro i nie mam pojęcia ^ ^.

Co do zszc i bota to ma ktos jakiś pomyśł :D?

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

ja mam problem ale wiem jak go rozwiazac ale nie wiem z kad mam pobrac plik o nazwie DIVISIONINFO.txt raz sciagnolem paczke z plikami do media.pk2 wlasnie i tam byl ten plik a teraz za cholere nie moge znalesc jak ktos ma ten plik lub paczke czy linqa prosze podajcie go :) albo pomuszcie szukac pozdro

Opublikowano

Cholera !! czy może mi ktoś odpowiedzieć?! Dlaczego wyskakuje mi błąd co w faQ na który mówicie ,że niby reinstall pomoże , robiłem reinstall i nic!! Pomocy!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam ten sam problem co daniodm i nic niepomaga reinstal robilem wszystko robilem i nic

danio,skasuj całe ZSZC,i wypakuj od nowa,zrób to co kazałem w poście na stronie 22/23 nie pamietam.

a co ja mam zrobic jak ja robilem to juz z 20 razy i nic

Opublikowano

Ej chłopaki Wraz łączy mi ze starym serwerem (FIRE) chociaż mam IP nowego. Bez liska loguje normalnie na WATER ale wtedy bot chyba nie dziala ;/

Mi ktos wkoncu pomoże ? Nie mogę zptachować media pk2 z tym plkiem "bcdisioninfo"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdy serwer jest full to będzie crashowac silka tak czy siak, na bota wbiłem dopiero w nocy gdy traffic nie był zbyt duży ^^.

Tera to nie wiem czy znów się dobiję bo pewnie będzie crashować

Mi ktos wkoncu pomoże ? Nie mogę zptachować media pk2 z tym plkiem "bcdisioninfo"

Spróbuj manualnie to zrobić, "manual single file import"

@Edit

Aktualnie mi działa botek ładnie śmiga ^ ^

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Czyli wracajac do tego dc, to nie sposobu trzeba sie logowac ?? :/

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

OOO ;)

Działa ;]

A więc :

skasujcie ZSZC które macie ZAINSTALOWANE,nie będzie potrzebne.Wypakuj zszc OD NOWA,pobierz media.pk2 z 1 postu ,które musisz wymienić z tym które wypakowałeś przed chwilą.Spatchuj pk2 TYLKO patchem v 1.168,NIE PODMIENIAJĄC SILKROAD.EXE i SRO_CLIENT.

http://www.speedyshare.com/files/23434050/XJohnCenaX.rar tą paczkę pobierz na dysk ,jej zawartość wrzuć do folderu z zainstalowanym ZSZC.

Odpalasz DB-Bot crack klikasz GO! [działa na 100%] otworzy się okienko z botem,zamykasz je.

Włączasz srproxy wpisujesz Ip które jest w paczce (72.55.143.209) odpalasz loadera (tego z liskiem),później crackloader.Wpisujesz login/hasło wybierasz lokalizację i start game.

jeśli nie działa sprawdź błędy,które wymienione są w 1 poście. To co kazałem robić tutaj działa na 100%!!

pozdrawiam

wciąż nie działa ? zapraszam na TS 2,postaram się pomóc.

81.169.133.252:8771

Zadziałało ? daj 5*,albo + ;))

Credits for XJohnCenaX (Fire)

zróbcie to,i będzie działało... na traffic ja już nic nie pomogę,dziś ukróciłem sen o 30min wstałem sobie na chwilę przed 8,zalogowałem się botem i poszedłem spać dalej,zalogowałem Za 1 razem i bot hulał.[dc dostałem].

Jeśli pokazuje Ci się coś z division info,chińskie znaczki albo inny błąd zrób to co pisze w tym poście...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zróbcie to,i będzie działało... na traffic ja już nic nie pomogę,dziś ukróciłem sen o 30min wstałem sobie na chwilę przed 8,zalogowałem się botem i poszedłem spać dalej,zalogowałem Za 1 razem i bot hulał.[dc dostałem].

Jeśli pokazuje Ci się coś z division info,chińskie znaczki albo inny błąd zrób to co pisze w tym poście...

Mi się udało wbić po 10 rano lecz tera zresetowałem kartę sieciową i nie wiem czy tera wejdę na serwer przez ten traffic ^ ^.

Ale bynajmniej działał ten sposób gdyby nie traffic.

@Edit

Właśnie wbiłem podczas pisania tego posta :D ładnie śmiga ^^

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Reasumujac Panowie... zeby wbic na bota bez crash'a przy logowaniu trzeba po prostu wbijac kiedy serwer nie jest pelny? Jesli tak, to czy istnieje dzialajacy serverlist? Bo przeszukalem wszyyyystko i zadnego nie dostalem :/

Edit: kumpel w guild powiedzial mi dzisiaj ze jest pewien system na te crashe... Mianowicie, odpalamy loadera, srproxy i bota, klikamy w bocie "start game" i zamykamy go, logujemy sie normalnie na serwer, wchodzimy na postac i odpalamy bota, load settings i dziala :) Udalo mi sie tak wejsc w godzinach szczytu dzisiaj wiec moze jest jakas szansa na koniec tej meki :P

...probujcie i piszcie jak to idzie :)

Server: ZSZC (Water)

Nick: Brok3N | lbrokeNl

Guild: Clubbers

LvL: 100 FF | 70+

Build: Full Str Bow+Garm | Hybryda 7:1 Spear+Prot

Opublikowano

Czesc mam problem wpisuje w proxy ip servera Fire a i tak loguje mi na server Water prosze o pomoc tutaj lub na gg 4003867

Opublikowano

@Brajczes Jeżeli dostajesz DC po kliknięciu start, to ustaw wszystko od nowa. A dokładniej Skile.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Czesc mam problem wpisuje w proxy ip servera Fire a i tak loguje mi na server Water prosze o pomoc tutaj lub na gg 4003867

To tylko pokazuje ZSZC (New) ale logujesz sie na fire

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Hmm. Probowalem wpisac pasy na Fire i nie dzialaja a na Water dzialaja :/ wiec nie wiem co jest grane.

Opublikowano

Hmm. Probowalem wpisac pasy na Fire i nie dzialaja a na Water dzialaja :/ wiec nie wiem co jest grane.

może pomyliłeś rejestracje?

I się zarejestrowałeś na water?

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...