Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OOO ;)

Działa ;]

A więc :

skasujcie ZSZC które macie ZAINSTALOWANE,nie będzie potrzebne.Wypakuj zszc OD NOWA,pobierz media.pk2 z 1 postu ,które musisz wymienić z tym które wypakowałeś przed chwilą.Spatchuj pk2 TYLKO patchem v 1.168,NIE PODMIENIAJĄC SILKROAD.EXE i SRO_CLIENT.

http://www.speedyshare.com/files/23434050/XJohnCenaX.rar tą paczkę pobierz na dysk ,jej zawartość wrzuć do folderu z zainstalowanym ZSZC.

Odpalasz DB-Bot crack klikasz GO! [działa na 100%] otworzy się okienko z botem,zamykasz je.

Włączasz srproxy wpisujesz Ip które jest w paczce (72.55.143.209) odpalasz loadera (tego z liskiem),później crackloader.Wpisujesz login/hasło wybierasz lokalizację i start game.

jeśli nie działa sprawdź błędy,które wymienione są w 1 poście. To co kazałem robić tutaj działa na 100%!!

pozdrawiam

wciąż nie działa ? zapraszam na TS 2,postaram się pomóc.

81.169.133.252:8771

Zadziałało ? daj 5*,albo + ;))

Credits for XJohnCenaX (Fire)

Robie wszystko tak jak kolega napisał i faktycznie działa ale wyświetla mi ze źle wpisuje id i pw ,a wszystko jest ok, jedyna róznica to to ze ja gram na WATER

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jest sposob na to zeby dziala bot tym osoba co przy logowaniu dostawaly crashe !! trzeba sie zalogowac od kopa do gry !! bez zadnych no dc i autologinow!! ja sie juz kilka razy tak zalogowalem !! i bocilem :P

Opublikowano

jest sposob na to zeby dziala bot tym osoba co przy logowaniu dostawaly crashe !! trzeba sie zalogowac od kopa do gry !! bez zadnych no dc i autologinow!! ja sie juz kilka razy tak zalogowalem !! i bocilem :P

Tylko ciekawe jak ma się ktoś tak wbić w godzinach szczytu ;/

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

A ja mam taki problem, że jak mam na isro włączone Sboty to bot od razu sie wyłącza tzn. klikne na ikonke odpali sie i po sekundzie znika. Działa dopiero jak nie mam Sbota odpalonego. Macie jakaś rade bo na isro też bocić trza :D

1139154491xr6.gif
Opublikowano

Przecież to jest na MultiUpload masz tam dużo innych serwerów z których możesz ściągnąć ten plik.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Czyli wbic normalnym clientem i bedzie dzialac? Sprobujemy jutro bo dzis juz raczej nie wbije. Jak pomoze dam +. Jak nie napisze to moze ktos znajdzie inny pomysl. :D

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Jeszcze raz, Mam zrobic tak jak napisal wyzej kolega mrsawi czy mam wbic zwyklym clientem ty normalnym kilka razy i dopiero wbijac na bota, ale czy to pomoze zebym nie dostawal dc po kliknieciu connect?? Jak ktos juz to wyprobuje to niech napisze czy pomaga albo jak ktos znajdzie lepszy sposob to niech tez napisze. :P

@UP A czy wogule bot sie odpali jesli wezmiesz lisek->proxy->bot (nie klikajac start game) tylko odpalic private server loaderem. Napisz czy Ci zadzialalo. xD

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Ponawiam

A ja mam taki problem, że jak mam na isro włączone Sboty to bot od razu sie wyłącza tzn. klikne na ikonke odpali sie i po sekundzie znika. Działa dopiero jak nie mam Sbota odpalonego. Macie jakaś rade bo na isro też bocić trza :D

1139154491xr6.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...