Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czego zgodność

@edit nic nie dało

@Edit2 właczam silkroada wpisuje passy itd. jak juz ma sie zalogować na konto to mi sie wyłacza silkroad i wyskakuje takie coś jak wyżej tylko bez tego Visual C++

co na to poradzic

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, Dlaczego jak juz odpale bota daje start game odpala mi sie silkroad wpisuje pasy kilkam connect i odrazu dostaje dc. Moze ja cos zle robie prosze o pomoc :mellow:

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Masz w 1 poscie w FAQ. Wracajac do tego dc ktore napisalem wyzej. Proslibym o szybka odpowiedz. ;)

Szczerze mowiac nie wiem w czym lezy problem. Odpalam loadera (tego z liskiem) potem odpalam SrProxy wpisuje Ip i daje start potem odpalam crackloader i wszystko tam wypelniam wybieram lokalizacje i daje start game. Wlacza sie gra i wpisuje passy daje connect i odrazu wyskakuje komunikat dc. Prosze o szybka odpowiedz i pomoc. Napewno dam +. :mellow:

@DOWN Widocznie cos zle robisz. Sprobuj jeszcze raz, wykonujac po koleji te czynnosci ktore zostaly podane wczesniej.

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Wiem co to faq tam jest napisane ale co z tego ja się pytam bo moge prawda?

powtarzam dlaczego bot nie czyta postaci

@up Robiłem tak jak trzeba kilka razy nic ;/

Opublikowano

shay@ obstawiam źle wpisany adres IP.

Mamux,mam to samo skasowalem cracka,plik settings.ini i działał trochę dłużej [tzn dłużej się logował] ale i tak crash...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko zrobiłem co powyżej do tego 5x reinstall a nadal mnie wywala po zalogowaniu -.-"

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Czyli nie ma na to sposobu zeby nie bylo crasha? :mellow:

Ale jakos inni nie maja tego problemu, tzn wszyscy nie maja. Juz sam nie wiem, ale jak server jest pusty i za 1 sie loguje to mi wejdzie czy tez dc? :(

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

@Pro wejdzie ci ale może nie przeczytać postaci

@mrsawi

dobrze wpisuje bo client mi się pokazuje i mogę się logować przy logowaniu jak już ma zamiar wejść do menu wybierania postaci wyłącza się silk i wyskakuje błąd ze przestał działać

Opublikowano

@Pro wejdzie ci ale może nie przeczytać postaci

@mrsawi

dobrze wpisuje bo client mi się pokazuje i mogę się logować przy logowaniu jak już ma zamiar wejść do menu wybierania postaci wyłącza się silk i wyskakuje błąd ze przestał działać

Nom niestety ten sam problem mam od wczoraj.

Wcześniej śmigałem bez problemu aż tu nagle crashe o.O

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

U mnie to samo od dzisiejszego ranka... wbilem rano, pogralem troche i nagle baaardzo dlugi freeze, po ktorym zebralem DC. Probowalem wejsc na konto, wpisuje login i password, enter, requesting... enter, requesting... enter, crash ;x WTF Panowie? :D baa.. powiem wiecej.. jak chce wejsc legit przez osobnego client'a na innym dysku z ktorym nic nie robilem wyswietla mi sie pusty blad po zaznaczeniu serwer'a w luncherze ^^

Server: ZSZC (Water)

Nick: Brok3N | lbrokeNl

Guild: Clubbers

LvL: 100 FF | 70+

Build: Full Str Bow+Garm | Hybryda 7:1 Spear+Prot

Opublikowano

U mnie to samo od dzisiejszego ranka... wbilem rano, pogralem troche i nagle baaardzo dlugi freeze, po ktorym zebralem DC. Probowalem wejsc na konto, wpisuje login i password, enter, requesting... enter, requesting... enter, crash ;x WTF Panowie? :D baa.. powiem wiecej.. jak chce wejsc legit przez osobnego client'a na innym dysku z ktorym nic nie robilem wyswietla mi sie pusty blad po zaznaczeniu serwer'a w luncherze ^^

a edytowałeś media.pk2? jak tak to przez to.

ale bez edycji medii botek nie działa więc nici z botowania jak widać :D

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

nie edytowalem... probowalem nawet przed chwila wrzucic media.pk2 jeszcze raz to od bota. pozniej update i nic nie dziala :D dalej crashe ;x

Server: ZSZC (Water)

Nick: Brok3N | lbrokeNl

Guild: Clubbers

LvL: 100 FF | 70+

Build: Full Str Bow+Garm | Hybryda 7:1 Spear+Prot

Opublikowano

Jak ktos znajdzie jakis pomysl jak wbic bez dc albo crasha to niech pisze, bo ja narazie nie mam pomyslow. :D

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Próbowałem różnymi sposobami ale nic nie idzie .

Chyba sobie nikt nie pobotuje :D

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...