Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Sro-Db Bot From Zszc - By Duszek1111

duszek1111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu mi nawet crack nie chce sie sckackowac :/ wciskam go! i nic sie nie dzieje

Edit: ja chce tego bota uzywac na sunsro a tu patche sa na inn serwer

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OOO ;)

Działa ;]

A więc :

skasujcie ZSZC które macie ZAINSTALOWANE,nie będzie potrzebne.Wypakuj zszc OD NOWA,pobierz media.pk2 z 1 postu ,które musisz wymienić z tym które wypakowałeś przed chwilą.Spatchuj pk2 TYLKO patchem v 1.168,NIE PODMIENIAJĄC SILKROAD.EXE i SRO_CLIENT.

http://www.speedyshare.com/files/23434050/XJohnCenaX.rar tą paczkę pobierz na dysk ,jej zawartość wrzuć do folderu z zainstalowanym ZSZC.

Odpalasz DB-Bot crack klikasz GO! [działa na 100%] otworzy się okienko z botem,zamykasz je.

Włączasz srproxy wpisujesz Ip które jest w paczce (72.55.143.209) odpalasz loadera (tego z liskiem),później crackloader.Wpisujesz login/hasło wybierasz lokalizację i start game.

jeśli nie działa sprawdź błędy,które wymienione są w 1 poście. To co kazałem robić tutaj działa na 100%!!

pozdrawiam

wciąż nie działa ? zapraszam na TS 2,postaram się pomóc.

81.169.133.252:8771

Zadziałało ? daj 5*,albo + ;))

Credits for XJohnCenaX (Fire)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pliki raczej czyste.

Pomogłem to daj + albo 5*.

Możesz dawać - jestem tu po to, aby pomagać, nie konkurować :)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Plik czysty sam sprawdzalem. Mozna sciagac ale tak jak napisal John wyzej, na wlasna odpowiedzialnosc.

Tylko John mam pytanie, zeby spatchowac pk2 wystarczy uruchomic patcher 1.678 i dac install czy trzeba wykonac inna czynnosc. Prosze Cie o szybka odpowiedz, jesli zadziala napewno dam +. Z gory dzieki ;)

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

przeczytaj dokładnie.

jeśli masz na dysku patcha v 1.168 wrzucasz go do folderu z zszc i otwierasz.pojawia się okienko klikasz install i tyle.

tu eX.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Aha, ok dzieki. Wyprobuje i dam +.

Ale mam jeszcze pytanie, crackloader jest w folderze?? najpierw mam odpalic loadera tego ZSZC Loader a potem crackloader, mozesz powiedziec ktory to??

SwSRO Pwned ^^

Opublikowano

Ja mam takie pytanie , może ktoś miał ten sam problem co ja mianowicie bot nie wykrywa mi skilli ani " use radious" gdzie X i Y cały czas jest 0, jednak pisze na górze w bocie nick itp . Umie ktoś rozwiązać ten problem ? Z góry dziękuje

Opublikowano

Ja mam takie pytanie , może ktoś miał ten sam problem co ja mianowicie bot nie wykrywa mi skilli ani " use radious" gdzie X i Y cały czas jest 0, jednak pisze na górze w bocie nick itp . Umie ktoś rozwiązać ten problem ? Z góry dziękuje

A mam nadzieję, że gg wyłączone jest.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A mam nadzieję, że gg wyłączone jest.

ee. niby jest na tym samym porcie czyli 9000 , ale zawsze było włączone ( do up na 1,168 ) a teraz nagle nie działa , spróbuje z wyłączonym :B

Opublikowano

Mi nie działa ...

1.Sciągnełem patcha ,i pozamieniał wszystko

2.Sciągłem całą paczke z botem itp

3.zamieniłem media pk2 które najpierw sciągnełem ze strony (czyli ominełem krok 2 bo pisało ,że tak mozna bo jest gotowy media)

4.Odpalam loadera

5.odpalam sr proxy wpisuje ip

6.odpalam bota ,daje start

7.wyskakuje blad cant find division czy jakoś tak a potem z 10 błędó po chińsku , co zrobilem nie tak?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wszystkich ja mam problem taki iz, wysztko włączam jak nalezy wpisuje ip, wciskam Start, wpisuje passy, loguje sie do gry na NO DC i auto loginie i podczas logowania sie do gry dostaje crasha:( jezeli mial ktos taki problem to prosze o szybka odpowiedz:)

Opublikowano

Pienta nie wiem czy to byl lagg czy co ale double post, usune bez warna.

Jak ci sie crashuje to ci wywala blad z ??? czy poprostu sie wylacza bez zadnego komunikatu ? zrob reinstal jak kolega wyzej, moze nowe sterowniki do karty graficznej..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Mam problem wpisuje passy loguje sie i nagle wyłacza sie silkroad co na to poradzic? bład wygląda tak:

eeec.jpg

gra chodzi normalnie bez bota ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...