Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Darek1189 do działania klienta wymagany jest DirecX 9 masz opisane wszystkie programy wypisane do prawidłowego działania klienta w zakładce download na stronie głównej naszego serwer a.

mam DirecX 11

ten wasz antyczit blokuje clienta po wrzuceniu starych miast od was xD

Opublikowano

Myślałem że się za przeproszeniem porzygam się czytaniem tej prezentacji o nowościach i systemach.

Za bardzo nawalone moim zdaniem, przynajmniej ten kto będzie grać nie będzie się nudzić :D

Powodzenia jak wam to wszystko uciągnie ;)

Opublikowano

BOżee kiedy start nie moge się doczekać jak wbije !! serwery tego typu zawsze wymiatają przynajmniej dla mnie :D

6/7 nie ma klasowych bynajmniej tak mi się wydaje ... może ktoś powiedzieć czy jest klasowe czy nie ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Myślałem że się za przeproszeniem porzygam się czytaniem tej prezentacji o nowościach i systemach.

Za bardzo nawalone moim zdaniem, przynajmniej ten kto będzie grać nie będzie się nudzić :D

Powodzenia jak wam to wszystko uciągnie ;)

Zgadzam sie w 100% ;) , gdzie te serwery z max 99 bez tylu zbednych pierdól

Opublikowano

@Darek1189 do działania klienta wymagany jest DirecX 9 masz opisane wszystkie programy wypisane do prawidłowego działania klienta w zakładce download na stronie głównej naszego serwer a.

mam DirecX 11

ten wasz antyczit blokuje clienta po wrzuceniu starych miast od was xD

Dz film pomógł

Opublikowano

@Nathan. uciągnąć uciągnie - za dużo nowości źle za mało jeszcze gorzej ahh już szkoda słów na ten temat.

@SUREK nie mamy nic wspólnego z tą reklama nawet takie coś nie przyszło na na myśli i może tak bez wulgaryzmów?

Opublikowano

Witamnie chce mi sie leciec tyle stron szukajac odpowiedzi ... moje pytania 

Skad bronie 75 ?

Pety/Kostiumy do zdobycia w grze czy tylko IS ?

Jakie max SR ? 

Venum

Opublikowano

Witamnie chce mi sie leciec tyle stron szukajac odpowiedzi ... moje pytania 

Skad bronie 75 ?

Pety/Kostiumy do zdobycia w grze czy tylko IS ?

Jakie max SR ? 

1. Z metków 30+ lecą

2. W grze też chociażby z samych systemów

3. Takie jak na pl'u :P 

Opublikowano

Wypierdalaj z tak chamska reklamą:

73610343690769920696.jpeg

Nie polecam tego serwera totalnie.

Surek ogarnij się. To tak jakbym ja reklamował na innych serwerach twój serwer.

Jakiś gracz reklamuje serwer a ty odrazu wielki problem masz do administracji. Sam ogarnij sobie serwer a nie 3 takie same serwery wypuszczasz.

IDcncno.png

Opublikowano

Ja wgrałem stary wygląd miast i klient odpala się bezproblemowo, nie wiem na co narzekacie.

Proponuję pozamieniać wizualnie (przy jakimś update) sety łuków- te ostatnie są słabe (znaczy są okej, ale jako pierwsze ulpeszenia), a obecnie pierwsze genialne i w sam raz jako końcowe by pasowały. Przemyślcie to;)

Opublikowano

Ja nie rozumie takiego wg zachowania jakiś gracz wszedł zareklamował serwer, że dzisiaj startuje i najlepiej jeszcze zgonić na nas.

Trzeba być frajerem, aby wbić do kogoś na serwer i reklamować nie mamy na takie rzeczy czasu .  Masakra ...

Opublikowano

Ja nie rozumie takiego wg zachowania jakiś gracz wszedł zareklamował serwer, że dzisiaj startuje i najlepiej jeszcze zgonić na nas.

Trzeba być frajerem, aby wbić do kogoś na serwer i reklamować nie mamy na takie rzeczy czasu .  Masakra ...

Boi się o konkurencje bo u surka jedynie boty grają :>

Nie przejmuj się :) Powodzenia na starcie. Pewnie surek już maszynkę przygotował żeby ddosować serwer.

IDcncno.png

Opublikowano

Gracze już też są gotowi. :) Ja mam jedno pytanie, czy zmianki 6/7 są nieskończone czy jednorazowe? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...