Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
0FF3NS1V3 czas na zmiany setów był na becie teraz przed startem jest to awykonalne może w przyszłości zostanie podmieniony.

@HateD mamy kilka pomysłów na reklamę z czasem się pojawią.

@adi17pl co dokładnie chcesz wiedzieć o ItemShopie - mogę powiedzieć Ci tyle, że z misji koło 2k SM się wyciągnie nawet jak na start zatankujesz SM to później Ci się to zwraca x2/x3.

@Darek1189 bronie i stalki metki +30, biżu również z metków +30 jak i mobów w v2, hełm na 41lv u NPC Handlarz Biżuterią.

@GallAnonim1429 przestań siać ferment, że strona nie działa - strona działa prawidłowo normalnie można na nią wejść.

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie mam pytanie do Administracji... Czy wy wiecie jak wyglądają sztylety dla ninji? Czy te bronie na 200-250 wyglądają jak sztylety? Przecież ta broń jest prawie tak duża jak sama postać.Niedługo bd 2-reka dla ninji xD

Grafika jest okropna tak jak ten panel boczny nie wiem za jakim chujem tam tyle tego jest...

8816414724839291359194.png

Opublikowano

0FF3NS1V3 czas na zmiany setów był na becie teraz przed startem jest to awykonalne może w przyszłości zostanie podmieniony.

@HateD mamy kilka pomysłów na reklamę z czasem się pojawią.

@adi17pl co dokładnie chcesz wiedzieć o ItemShopie - mogę powiedzieć Ci tyle, że z misji koło 2k SM się wyciągnie nawet jak na start zatankujesz SM to później Ci się to zwraca x2/x3.

@Darek1189 bronie i stalki metki +30, biżu również z metków +30 jak i mobów w v2, hełm na 41lv u NPC Handlarz Biżuterią.

@GallAnonim1429 przestań siać ferment, że strona nie działa - strona działa prawidłowo normalnie można na nią wejść.

A sety z broni 65 czy z 75? 

Opublikowano

@TR!K3R gdybyś wszedł na betę zobaczył byś co tam jest w panelu,  będziesz miał okazję zobaczyć sobie panel za 2h tutaj widzę dla was ogrywa rolę głównie strona graficzna być może postaramy się coś z tym zrobić na jakieś dłuższej przerwie technicznej w niedalekiej przyszłości. Każdy miał okazję na becie napisać co mu nie pasuje, a na pewno coś byśmy zaradzili przed oficjalnym startem teraz 2h do startu nic nie jesteśmy w stanie zrobić, ponieważ sporo czasu by to zajęło, a nie ma takiej siły aby przełożyć start na efekty wizualne.

@HateD sety do pvp z broni 65, sety do expa z broni 75.

@xGuRu za to logi działają wyśmienicie :)

Opublikowano

@TR!K3R gdybyś wszedł na betę zobaczył byś co tam jest w panelu,  będziesz miał okazję zobaczyć sobie panel za 2h tutaj widzę dla was ogrywa rolę głównie strona graficzna być może postaramy się coś z tym zrobić na jakieś dłuższej przerwie technicznej w niedalekiej przyszłości. Każdy miał okazję na becie napisać co mu nie pasuje, a na pewno coś byśmy zaradzili przed oficjalnym startem teraz 2h do startu nic nie jesteśmy w stanie zrobić, ponieważ sporo czasu by to zajęło, a nie ma takiej siły aby przełożyć start na efekty wizualne.

@HateD sety do pvp z broni 65, sety do expa z broni 75.

@xGuRu za to logi działają wyśmienicie :)

Dużo osób tutaj na tą grafike tutaj patrzy a nie na nowości, bo na innych serwerach grafika jako tako była ogarnięta a tutaj wygląda to jak wygląda :D

Grafika też w dużym stopniu przyciąga graczy, a nie grać w takiej ponurej atmosferze :D (mowa o ciemnych mapach i ogólnie).

Opublikowano

Racja, teraz działa jednak w chwili gdy chciałem założyć konto odmówiła posłuszeństwa.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak zależy wam na grafice to spier***** do gta 5 , far cry primal , i innych gier do katowania kompa , No gta to juz nie katuje , ja gdy chce grafikę to gram w gry z 2015/2016 na ultra a jak chce grywalność to odpalam metin2 i zapominam wtedy o grafice mimo ze z wykształcenia informatyk moze i troche starodawna i rozpikselowana ale chłopacy zrobili ja sami mam nadzieje z sercem koniec tematu kto napisze słowo o grafice ten nie ma jaj .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moglibyście ogarnąć te wirusy w cliencie... bo co chwila wypakowywać tego clienta / paczować itp to lekki lipton.

Opublikowano

http://screenshot.sh/n8eLrQMaX7hgX

Wyskakuje gdy odpalam clienta

Darek, zainstaluj DirectX. Masz go w DL.

Ps. Kochani ale grafika nie gra, grafika nie zrobi za was roboty na serwerze, grafika nie odda wam stabilnosci serwera. Grafika powinna byc przede wszystkim czytelna i jasna opisujaca serwer.

Opublikowano

Smiem twierdzic ze to najczystszy klient na tym forum. A te false "wirusy" jak to ty nazywasz to przez packer.

Ps. Kochani ale grafika nie gra, grafika nie zrobi za was roboty na serwerze, grafika nie odda wam stabilnosci serwera. Grafika powinna byc przede wszystkim czytelna i jasna opisujaca serwer.

Ale co ja mam zrobić wyskakuje mi takie coś i nie mogę odaplić clienta patchuje i nic Co zrobić mam ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pobierz z neta owy plik.

Próbowałem ale wtedy wyskakuje  błąd że w cliencie jest niepożądany plik i że client zostanie zamknięty 

Opublikowano

Smiem twierdzic ze to najczystszy klient na tym forum. A te false "wirusy" jak to ty nazywasz to przez packer.

Ale co ja mam zrobić wyskakuje mi takie coś i nie mogę odaplić clienta patchuje i nic Co zrobić mam ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pobierz z neta owy plik.

Próbowałem ale wtedy wyskakuje  błąd że w cliencie jest niepożądany plik i że client zostanie zamknięty

Darek no napisalem, pobierz directx i doinstaluj sobie na komputerze.

Opublikowano

Pobierz z neta owy plik.

Darek no napisalem, pobierz directx i doinstaluj sobie na komputerze.

Mam najnowszą wersje directx na win 7 mam 

DirectX 11
Opublikowano

zapisz hasło w kliencie nie działa nie piszcie, ze działa bo k***a nie działa lub daliście jakiegoś zjebanego klienta

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

@Darek1189 do działania klienta wymagany jest DirecX 9 masz opisane wszystkie programy wypisane do prawidłowego działania klienta w zakładce download na stronie głównej naszego serwer a.

mam DirecX 11

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...