Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@President©

Prosiłbym o link do klienta do prezentacji, zaraz nad skanem - bezpośredni link do klienta.

Również prosiłbym o skan innym antywirusem, skanując swoim mam 340 elementów u Ciebie pokazuje 262.

Skanował też inny członek zespołu moderacyjnego, również mu wyszło 340 elementów.

Czas do 20:30

A to mam kupic specjalnie antywirusa czy co? LoL !? Wiec jak przeskanowales to moze daj linka co? Czy bedziesz sie teraz przypierdalal i wyzaczal czasy jak wiesz ze na starcie roboty najwiecej :/ Pfff ! Jestes smieszny stary serio w tym momencie. Moze w 30 min amm to dac co? Zalatwie to tylko daj chwile musze cos zainstalowac,ok?

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka pytań: ulepszanie tylko Bodziami? EQ do expa jest? Czemu hełm do PVP ulepszony daje takie dziwne bonusy? ;-; Ogólnie całe EQ pvp. Max PE? Po co to?

Opublikowano

@President©

Prosiłbym o link do klienta do prezentacji, zaraz nad skanem - bezpośredni link do klienta.

Również prosiłbym o skan innym antywirusem, skanując swoim mam 340 elementów u Ciebie pokazuje 262.

Skanował też inny członek zespołu moderacyjnego, również mu wyszło 340 elementów.

Czas do 20:30

A to mam kupic specjalnie antywirusa czy co? LoL !? Wiec jak przeskanowales to moze daj linka co? Czy bedziesz sie teraz przypierdalal i wyzaczal czasy jak wiesz ze na starcie roboty najwiecej :/ Pfff ! Jestes smieszny stary serio w tym momencie. Moze w 30 min amm to dac co? Zalatwie to tylko daj chwile musze cos zainstalowac,ok?

http://i.imgur.com/VLta5vU.png

Masz 2 godziny i 30 minut, spokojnie dasz radę wrzucić bezpośredni link do klienta i nowy skan, to nie robi się kilka godzin, a kilka sekund.

Opublikowano

Za dużo nasrane... w tym wszystkim nie idzie się połapać. Mam wrażenie jakbym grał na serwerze tych pseudo techników typu nukej, harnaś itp.

Nie mój klimat, ale polecam bo nie było żadnych problemów na starcie.

Powodzenia.

Opublikowano

Za dużo nawalone tego.. po co komu 2 pierścienie teleportacji w tym pasku? i nie rozumiem po co komu w tym pasku zmiana królestwa i zmiana płci lub ranking graczy, serwer  fajny ale nawalone tego jest na siłe..

tak samo nie wiem po co 2x zmiana kanału ktora i tak nie działa, jedna w opcjach druga w pasku..

Opublikowano

nie no serwer kappa.. nie dopracowany strasznie... graczy prawie wgl nie ma masakra, poczekam z 2/3 dni moze wroce ale jak na tą chwile to tragedia jest..

Opublikowano

nie no serwer kappa.. nie dopracowany strasznie... graczy prawie wgl nie ma masakra, poczekam z 2/3 dni moze wroce ale jak na tą chwile to tragedia jest..

Przeciez na plecach ci graczy nie przyniose przyjacielu:) Tu zachwalales jaki to piekny serwer a teraz jak malo graczy na starcie to juz serwer kappa? Boze xD

Coz bedziemy reklamowac serwer ciagle gdzie sie da. Nie akzdy siedzi przy kompie tak jak ty 24h/7

Opublikowano

Przeciez na plecach ci graczy nie przyniose przyjacielu:) Tu zachwalales jaki to piekny serwer a teraz jak malo graczy na starcie to juz serwer kappa? Boze xD

Coz bedziemy reklamowac serwer ciagle gdzie sie da. Nie akzdy siedzi przy kompie tak jak ty 24h/7

Gdyby nie robota to byłbym na starcie od startu :P A tak trzeba gonić topkę ^_^

Pytanko mam, a mianowicie:

Czy którykolwiek z adminów ma dostęp do komend, do których nie powinien mieć dostępu oraz czy admini są w razie czego na serwerze czy trzeba będzie tickety na support z haxami wysyłać? Czy Admin sprawdza logi co godzinę czy jak to jest? :D

Ewentualnie jak działa ten "AntiCheat System", ale to pytanie może zostać bez odpowiedzi :P

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

nie chodzi juz o graczy, ale powiedz mi po co tyle zbędnego syfu? To nie są nowości... w pasu 2 opcje teleportacji, 2 opcje zmiany kanału które nie działają, strasznie wolne bieganie, i nie siedze 24/7 na kompie dla Twojej wiadomości. Serwer sam w sobie spoko tylko jest sporo tych gównianych opcji ^^

Opublikowano

nie chodzi juz o graczy, ale powiedz mi po co tyle zbędnego syfu? To nie są nowości... w pasu 2 opcje teleportacji, 2 opcje zmiany kanału które nie działają, strasznie wolne bieganie, i nie siedze 24/7 na kompie dla Twojej wiadomości. Serwer sam w sobie spoko tylko jest sporo tych gównianych opcji %5E%5E.png

No to zglos swoje zastrzezenie normalnie jak normalny czlowiek a nie saczynasz sapac. Po co to?

Opublikowano

Dużo od 1 wersji widzę się nie zmieniło . Znowu zakończyłem przygodę na mapie 100 ;p Powodzenia 

Opublikowano

nie chodzi juz o graczy, ale powiedz mi po co tyle zbędnego syfu? To nie są nowości... w pasu 2 opcje teleportacji, 2 opcje zmiany kanału które nie działają, strasznie wolne bieganie, i nie siedze 24/7 na kompie dla Twojej wiadomości. Serwer sam w sobie spoko tylko jest sporo tych gównianych opcji %5E%5E.png

No to zglos swoje zastrzezenie normalnie jak normalny czlowiek a nie saczynasz sapac. Po co to?

Czy ja sapie? XDDDDDDDD

Mówie normalnie jak człowiek, ze serwer jak narazie kappa dużo niedopracowań itd ^^ przeczytaj logicznie i nie bierz tego do siebie jako obraza czy coś xDDDD

Opublikowano

Ja też odpuszczam, oczopląsu prędzej dostanę.Za dużo tego wszystkiego, za stary chyba jestem. Pasek boczny, NPC, jakieś grzyby w m1- nie czuję w ogóle klimatu metina.

Ale ogromny plus za stabilność. Rzadko teraz spotyka się sytuację gdzie serwer startuje bez żadnych problemów.

Opublikowano

Te komunikaty o wlaczenie czegos z paska wkurzaja jak moja nauczycielka od polskiego *****

Ta mapka na 80 to kopalnia czy expowisko? Jesli expowisko zrypaliscie z wejsciowkami.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Te komunikaty o wlaczenie czegos z paska wkurzaja jak moja nauczycielka od polskiego *****

Ta mapka na 80 to kopalnia czy expowisko? Jesli expowisko zrypaliscie z wejsciowkami.

Kopalnia,kopalnia.

Opublikowano

Wielki błąd, ze surze nie można założyc zatrutego miecza... lwi miecz ma sporo nizszy dmg :/

Opublikowano

To w końcu antycheat czy to? xD

def bgmcheck():
    bgm = os.listdir('bgm')
    BGMFiles = ['characterselect.mp3',
     'desert.mp3',
     'eldo.mp3',
     'lastplay.inf',
     'login_window.mp3',
     'm2bg.mp3',
     'quadra.mp3',
     'Tyriusz.PL.mp3',
     'wedding.mp3',
     'xmas.mp3']
    if bgm != BGMFiles:
        for item in bgm:
            if item not in BGMFiles:
                dbg.LogBox('Blad Klienta w')
                dbg.LogBox('bgm///' + str(item))
                try:
                    os.remove(item)
                except:
                    dbg.LogBox('Prosze oczyscic klienta z obcych plikow')
                    dbg.LogBox('Klient zostanie zamkniety!')
                    app.Abort()

if BGMFiles != bgm:
        for missing in BGMFiles:
            if missing not in bgm:
                dbg.LogBox('Brakuje Pliku w///bgm///' + str(missing))
                app.Abort()

Opublikowano

Dla osób, które mają słabsze komputery oraz dla tych, którym się nowe miasta nie spodobają mamy specjalna paczkę ze standardowymi miastami.

Link: http://www3.zippyshare.com/v/UQr2rbvz/file.html

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/ef86bdca771ac2a66248bfa2f804b7cb017f3014d4ceb4ff0ff2b5dae67d4675/analysis/1462564468/

Wystarczy podmienić pliczki w folderze pack w kliencie naszego serwera.

Pozdrawiamy,
Administracja Tyriusz.pl

Opublikowano

Ja zbytnio się nie zawiodłem z wyjątkiem jednego dropią jakieś 4 kamyki szafir granat i jakieś 2 inne leci tego tyle co NIC a na kazdą cześć ekwipunku potrzeba każdego cosia po 5-6 ubiłem z 10 metinów na mapie 100 ( co nie lada wyczyn bo wiekszość na daną chwile po prostu go nie ubije moby są z kosmosu i kazdy pada) bossa się nie da ruszyć bo zaraz zabije z nisko lv bossów nic juz nie wypada i jestem w dupie.. i mam tych cosi po 2-6 sztuk zalezy jakiego... oraz pół eq do ulepszenia ... niby wypada WSZEDZIE  ale NIGDZIE  nie da się tego zdobyć....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...