Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@GallAnonim1429 daliśmy prawo wyboru graczom, jeżeli im się podobają nowe miasta niech sobie zostawią, jeżeli nie mają możliwość podmiany specjalny pack jest wrzucony u nas na forum wystarczy sobie wejść pobrać i podmienić.

Uprzedzając pytania:

1. Kiedy klient?

2. Czy można się już rejestrować?

3. Czy jest rekrutacja na moda ts3 i forum?

Ad 1. Klient będzie gotowy do pobrania jutro do południa

Ad 2. Tak rejestracja jest już otwarta i można się rejestrować pamiętając o wskazówkach zawartych w rejestracji. W przypadku problemów z rejestracją " Rejestracja nie powiodła się spróbuj ponownie" zaleca się:

- sprawdzenie ilości znaków w każdym z polu

- nieużywanie znaków specjalnych

- nieużywanie polskich znaków: ą,ć,ź,ł,ę,ż etc.

Ad 3. Rekrutacja na moderatora ts3 oraz forum jest otwarta, aby móc pisać rekrutacji na kid moda forum wymagane jest min. 15 postów natomiast w rekrutacji na junior moderatora ts3 wymagane jest min. 10 postów. Składając podanie proszę pamiętać o wymaganiach, które obowiązują.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja oczojebna, jakbyś inaczej ją ubrał zmniejszył trochę ssy wyglądałoby to o niebo lepiej, teraz to wygląda jak sklejka wszystkiego co powstało w środowisku metina.­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

@michalxiix fajnie by było, gdybyś wszedł na forum i sobie zobaczył w Newsach - dodany jest link do packa w którym zawarte są standardowe mapy m1.

A śmieci to są na śmietniku nie tutaj, dodaliśmy tyle ile uważaliśmy za słuszne idziemy z biegiem czasu i nie mamy zamiaru się cofać w rozwoju :)

Pozdrawiam i zapraszam na start

Śmieci to nie są wiadomo bardzo dobrze, że tyle tego dodaliście, ale okropnie to wygląda.. (Zbyt dużo śmieci, chodziło mi o to że za duzo nawalone zbędnego syfu w tym pasku) xD

Moim zdaniem serwer byłby dobry gdyby nie tyle tych zbędnych "śmieci" inaczej tego nazwać nie idzie, i zmieńcie to m1 bo jest tragiczne jak to ma byc mapa gdzie mają bić się ludzie a krzaki większe prawie będą od postaci to powodzenia w takim biciu, zmiencie na standardowe m1 i styknie a nie zmieniać wszystko na siłe.. :D

Krzaki niech zostaną, slabsi będa mogli sie w nich ukryć.

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

@DamiaN325 żaden z nas jest grafikiem i zrobiliśmy jak najlepiej się dało w prezentacji są zawarte wszelkie informacje i raczej są czytelne

@Czarownik Chudi zapraszamy serdecznie na start

@etop123 mapy są dostępne i bez problemy je można wgrać na serwer

@TheKamilPolska problemów z naszej strony na pewno nie będzie jedynie ddosy, które mogą deczko lagować serwer.

@michalxiix wejdziesz na serwer i zmienisz zdanie, że to są śmieci w panelu zobaczysz jakim komfortem będzie nie latanie cały czas do npc :)

Opublikowano

Przecież to jest kopia Monstrum hahahhah, chyba że ta sama ekipa to zapraszam pw. Rocky pozdrawia. ­

Rockie? A jak zesz by inna? Przeciez nie sadzisz ze odsprzedal byl swoja perelke komus? Jest jedyny wlasciciel monstrum oraz tyriusz i nazywa sie President:)

Pozdro Rockie, licze ze wpadniesz. yy?

Opublikowano

@DamiaN325 żaden z nas jest grafikiem i zrobiliśmy jak najlepiej się dało w prezentacji są zawarte wszelkie informacje i raczej są czytelne

@Czarownik Chudi zapraszamy serdecznie na start

@etop123 mapy są dostępne i bez problemy je można wgrać na serwer

@TheKamilPolska problemów z naszej strony na pewno nie będzie jedynie ddosy, które mogą deczko lagować serwer.

@michalxiix wejdziesz na serwer i zmienisz zdanie, że to są śmieci w panelu zobaczysz jakim komfortem będzie nie latanie cały czas do npc :)

Nie wiem jak to dokładnie napisać, nie rozumiesz mnie :D chodzi o to że to strasznie brzydko wygląda, nie lepiej dodać to do jakieś chmurki w którym to będzie?

Opublikowano

Pytanko. 75lvl broni? stalki? Czy wbicie max lvl zajmie mi miesiac a kolejny miesiac dropienie ulepek? Czy na spotach bede musial expic po 15h na 1 spcie zeby wbic lvl na kolejna mapkę ?

Wątpie, że ten serwer bedzie jak invoria, w tytule [EASY] a wbija się max lvl bez isa ~miesiąc xDD sam lvl nie mówiąc o eq.

Opublikowano

Pytanko. 75lvl broni? stalki? Czy wbicie max lvl zajmie mi miesiac a kolejny miesiac dropienie ulepek? Czy na spotach bede musial expic po 15h na 1 spcie zeby wbic lvl na kolejna mapkę ?

75 masz metki +30. Wbijasz maksa w 24h jak sie przylozysz odpowienio. Ale pamietaj jedno 4fun to to nie jest.

Opublikowano

­Zawitam. Powodzenia na starcie i życzę max. 5 minut opóźnienia. ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

a co do IS bo nie chce mi sie szukac itd, to ceny będą takie że bedzie trzeba brać kredyt tak jak na virtualu czy normalne będą?

Aaaa co do IS przyjacielu to tyriusz da ci najwiecej kuponow SM do wykorzystania z dropu. Sam prestiz oraz misje biologa dadza okolo 1k SM. Pozdro:)

Opublikowano

a co do IS bo nie chce mi sie szukac itd, to ceny będą takie że bedzie trzeba brać kredyt tak jak na virtualu czy normalne będą?

Aaaa co do IS przyjacielu to tyriusz da ci najwiecej kuponow SM do wykorzystania z dropu. Sam prestiz oraz misje biologa dadza okolo 1k SM. Pozdro:)

a to lajtowo :) 

Życzę oby serwer stał chociaż ten miesiąc :D

Opublikowano

a to lajtowo :) 

Życzę oby serwer stał chociaż ten miesiąc :D

A ja zycze aby stal 5 lat. Przeprosze was na chwile kochani ale mam jeszcze troche pracy przed startem :) Odpisze kazdemu, jesli z opoznieniem wybaczcie.

Opublikowano

warto tu wbijac bo na stronce servera ilosc graczy 1

Tzn co masz na mysli? Serwer jeszcze nie wystartowal , jutro 17:00. Masz 1 poniewaz ja obecnie pracuje na serwerze.

Opublikowano

Ten system ulepszen to jakoś dziwnie opisany xD te ostatnie noże to są ostatnie czy nie? Bo jak tak to zmien to :c

S = Specjalna. Wytwarzana badz wykuta.
Opublikowano

Szkoda gadać , kolejny serwer z serii 250 lvli , 2 tygodnie polata z ilością graczy 200.. upadnie i tak w kółko.. kiedy to sie skończy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...