Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie tutaj nowości że 3/4 serwera, systemów serwera, to albo MPC albo EPVP.

Systemy typu: Loterie, Tombole, Furie, Itd, Shopy Offline wszystko z Epvp i pewnie z bugami.

Techniku wysiliłeś się naprawdę spolszczyć i dodać z gotowca tez potrafię! :)

Wszystkie systemy na tym serwerze macie tutaj, pewnie autor serwera pewnie z tego dodawał i czerpał owe systemy pozdrawiam, nie polecam estetycznie gówniano zrobione zero zadbania o estetykę serwera/klienta oraz designu to tylko moja opinia. :)

Link do systemów za free:

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/3771182-abschied-release-handelscenter-hangman-schicksalrad-craftwindow-und-mehr.html

Też mogę sobie takie dodać i będzie nowe! :)

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@czopek1 a co Ci do tego czy to użyli czy nie.. ludzie to udostępniają po to żeby z tego korzystać a nie na to patrzeć.. pomyśl następnym razem jak coś napiszesz, co do estetyki to się z tobą zgadzam, wygląda to tragicznie. :v

Opublikowano

Czy is będzie na stałe?

Sa przedmioty czasowe jak i stale. No jak wszedzie. W dropie wystepuje kazdy item z IS prucz hwangow. Z reszta przyjacielu, zawitaj. Zapraszam

Takie tutaj nowości że 3/4 serwera, systemów serwera, to albo MPC albo EPVP.

Systemy typu: Loterie, Tombole, Furie, Itd, Shopy Offline wszystko z Epvp i pewnie z bugami.

Techniku wysiliłeś się naprawdę spolszczyć i dodać z gotowca tez potrafię! :)

Wszystkie systemy na tym serwerze macie tutaj, pewnie autor serwera pewnie z tego dodawał i czerpał owe systemy pozdrawiam, nie polecam estetycznie gówniano zrobione zero zadbania o estetykę serwera/klienta oraz designu to tylko moja opinia. :)

Link do systemów za free:

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/3771182-abschied-release-handelscenter-hangman-schicksalrad-craftwindow-und-mehr.html

Też mogę sobie takie dodać i będzie nowe! :)

Ale wlasnie dodawaj, czy ja ci bronie? Jesli tylko masz ochote, nie ma sprawy sluchaj :) Offline shopy? Tzn mam rozumiec ze skoro sa na kazdym serwerz

to ja mam nie dodawac ta? Nie wiem o co ci chodzi szczerze mowiac Czopus. Wpadnij na start serwera o 17 :)

Opublikowano

Co do serwera ja na pewno wbijam zapowiada się zacnie mam nadzieję na fajną ilość Online nie mogę się doczekać i pozdrawiam ;)

Liczę wkoncu na jakiś easy/medium który mnie nie zawiedzie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@darofights myślę, że się nie zawiedziemy widać, że zostało włożone w to sporo pracy i czasu i ja również liczę na pokaźną liczbę graczy. Nic tylko patrzeć jak zaczną napierdalać ddosami w serwer, aby graczy poirytować.

Jeszcze takie pytanie odnoście tych broni po exp bo obecnie są max do 125lv, czy planujecie dodać ewentualnie kolejne sety?

Opublikowano

@darofights bierzemy też pod uwagę to, że ludzie mogą się podzielić między serwery o ile się nie mylę dzisiaj startuje/ą 1-2 serwery razem z nami. My na graczy poczekamy ile będzie trzeba damy im po prostu szansę oceny innych serwerów. A ile będzie online dzisiejszy start pokaże.

@Moriaz Na razie dodatkowe sety nie są wymagane, ale z czasem do kolejnych ewentualnych UpDate na pewno zostanie coś dodane.

Opublikowano

UP. ,Ja na ich miejscu zainwestował bym w dobrych youtuberow bo słabo to widzę co za problem rozdać troszke sm , ale w sumie co ja tam wiem jestem graczem a nie adminem jedyne czego żałuje to tego ze nie grałem na becie ludzie piszą ze było mega , i postanawiam sobie ze jeśli serwer jest taki super to bede grać nawet przy średniej ilości graczy czego nigdy nie robię

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@darofights z tego co mi wiadomo to połowa osób do których napisał 100% nie odpowiedziała na PW, część YT chce za dużo niż są tego warci.

Reklama reklamą, ale w racjonalnych proporcjach co do oglądalności oraz subów. 1k subów 350 wyświetleń na tydzień  i 120zł za odcinek to lekka kpina i przesada nie uważasz?

Staramy się zorganizować jakiś przyzwoitych YouTuberów, ale na dzisiejszym rynku za dużego wyboru to tutaj nie ma. Zobaczymy jak to się potoczy z czasem może ktoś ogarnięty się znajdzie.

Pozdrawiam i zapraszam na dzisiejszy start PUNKTUALNIE o 17:00 .

Opublikowano

120 zł za odcinek ? Czy ich pojeba**? Strzelałem ze taki to weźmie z 15 zł a tacy z większa ilością to 35 zł i na tym sie kończy . Niezle zarabiają siedząc na dupie i nagrywając jakiś szit , w sumie gdybym był takim youtuberem to nie robiłbym tego za darmo ale przecież oni grają z przyjemności i ceny powinny byc realne , mam jeszcze pytanko healer ma podniesiony buff zwiększenie ataku ? Na P przy wysokim lv jest to wartość 30-50 ? Czy 200+ ? Kolego wyżej ja wole amatorów z pasja ( nawet grafikę sami robią chociaż nie ma wsród nich grafika ) niż tych starych wyjadaczy .. Wszyscy wiedza o kim pisze ... Którzy żerują na naszych portfelach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer to sklejka wszystkich serwerów... sety są obrzydliwe tak samo jak ta grafika... napisy z cooltext'u ...
Nie polecam i nie zagram :) 
Jestem za zdaniem co mówił MPCforum...

Opublikowano

MPCforum to jeden wielki sepleniący sie pajac z armia gimbusów , gdybys był mądry po obejrzeniu jego filmików zobaczył byś na czym mu zależy - $$ te screeny jak targuje sie ile hajsu dostanie za odcinek .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MPCforum to jeden wielki sepleniący sie pajac z armia gimbusów , gdybys był mądry po obejrzeniu jego filmików zobaczył byś na czym mu zależy - $$ te screeny jak targuje sie ile hajsu dostanie za odcinek .

MPCforum jest gównem wiem... ale mówił prawde co  do tego serwera...

Opublikowano

MPCforum jest gównem wiem... ale mówił prawde co do tego serwera...
cieszę sie ze chociaż z jednym sie zgadzamy jestem ciekaw co on by za serwer zrobił , robi sobie tylko wrogów mam nadzieje Że mu sie to kiedys mocno odbije wg mnie on mówi prawdę w 5% swojej twórczości i zazwyczaj te jego argumenty sa uspiskowane przez niego samego .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@MVP Charlie nie sądzę,aby serwery posiadały niektóre z naszych systemów - sklejką bym tego nie nazwał nie wiem, czy wiesz ile potrzeba czasu, aby to wszystko ładnie działało bez najmniejszego błędu.

@darofights wszystkie skille mają wartości dodane z PL'a przy takim wyposażeniu serwera podnoszenie siły ataku skilli nie jest potrzebne.

@wladek0507 rozczaruje Cię napisy nie są z colltext, poza tym wierzysz opinii człowieka, który pobił 20min na niedźwiedziach nie widząc innych aspektów gry? W panelu jest tyle buttonów ile potrzeba jest to zrobione po to, aby gracz nie musiał co chwile biegać do NPC. Idąc dalej jego opinią ikony skilli również odgrywają rolę u nas na serwerze standardowe ikonki skilli niszczyły cały klimat serwera i dlatego zostały zmienione. A krytykowanie serwera ludziom wychodzi najlepiej sami nie wiedzą czego tak na prawdę chcą nikt, żaden serwera nie jest w stanie dogodzić każdemu z osobna. Każdy miał okazję wejść na bete i napisać u nas na forum co mu nie pasuje ewentualnie pomyślelibyśmy nad zmianami.

Mówisz również, że prezentacja nie zachwyca, a znasz serwer gdzie została zrobiona grafika przez nich, a nie przez profesjonalnego grafika, który przygotuje ramki bardzo ładne zapłaci wsadzi swoje zdjęcia i tyle. My robimy wszystko sami nie chcemy być zależny od nikogo bo później wychodzą jakieś dziwne akcje. Poza tym polecam wejść samemu na serwer i ocenić, a nie sugerować się opinią człowieka, który pobił 20minut niedźwiedzie.

Pozdrawiam i zapraszam na start

Opublikowano

MPCforum jest gównem wiem... ale mówił prawde co do tego serwera...
cieszę sie ze chociaż z jednym sie zgadzamy jestem ciekaw co on by za serwer zrobił , robi sobie tylko wrogów mam nadzieje Że mu sie to kiedys mocno odbije wg mnie on mówi prawdę w 5% swojej twórczości i zazwyczaj te jego argumenty sa uspiskowane przez niego samego .

Stawiam, że jeszcze gorszy niż ten on tylko potrafi się wymądrzać ... jaki to on nie jest... ;) tyle w temacie... 

Opublikowano

Chyba nie zagram, za dużo tego i ogólnie jakoś ogarnąć nie mogę. Brakuje mi też osobnego eq exp (tak wiem, że niektóre sety mają bonusy exp, ale to rozwiązanie jakoś do mnie nie przemawia).

Sety broni ładne (może poza wachlarzem szamana na 250), ale zbroje okropne. Powodzenia na starcie.

Opublikowano

@Toxic992 gwarantuje Ci, że po 1-2 dniach wszystko ogarniesz nie dziwie się bo jest sporo nowości inny klimat niż wszędzie, ale tak trzeba te wszystkie standardy to przeżytek i trzeba iść z duchem czasu.

Ja grając na becie nie potrzebowałem osobnego eq dawałem radę w eq które było pod pvp grając ninją archerem więc bez problemu idzie zbić bossa ważne jest, aby robić eq bez niego nie pociągniesz. Sety są fajnie spasowane hwangi 3 osatnie są spoczko.

@wladek0507 MPCforum to seplacjąca się krowa która gówno wie o tym serwerze on potrafił wbić na serwer i pisać na czacie i do ludzi na PW żeby tutaj nie grali bo wiochą jedzie to jest k***a normalny człowiek i YouTUber nagrywający metina? Niech się k***a weźmie lepiej za swoje saplanie bo ni c***a go zrozumieć się nie da.

Koło 19 wbijamy z ekipą bo wcześniej rady nie damy wbić serwer polecam wiem co mówię brałem udział w becie i zajebiscie się to prezentuje w grze.

Opublikowano

@Bombel93 bez nie potrzebnych emocji jest to całkowicie nie potrzebne tutaj.

@Toxic992 niektóre rzeczy są inaczej zrobione niż na standardowych serwerach, ale nie będziemy ciągle stali w miejscu i postanowiliśmy nie robić kolejnego nudnego standardowego serwera.

Trzeba się przyzwyczaić do nowości i z czasem się  w tym otoczeniu odnajdziesz. Jeżeli znajdziemy jakiś ładny wachlarz zostanie on zamieniony co do hwangów beta testerzy sobie je chwalili, ale tak jak pisałem w poście wyżej wszystkim nikt nie jest w stanie dogodzić.

Pozdrawiam i zapraszam na start.

Opublikowano

@Toxic992 gwarantuje Ci, że po 1-2 dniach wszystko ogarniesz nie dziwie się bo jest sporo nowości inny klimat niż wszędzie, ale tak trzeba te wszystkie standardy to przeżytek i trzeba iść z duchem czasu.

Ja grając na becie nie potrzebowałem osobnego eq dawałem radę w eq które było pod pvp grając ninją archerem więc bez problemu idzie zbić bossa ważne jest, aby robić eq bez niego nie pociągniesz. Sety są fajnie spasowane hwangi 3 osatnie są spoczko.

@wladek0507 MPCforum to seplacjąca się krowa która gówno wie o tym serwerze on potrafił wbić na serwer i pisać na czacie i do ludzi na PW żeby tutaj nie grali bo wiochą jedzie to jest k***a normalny człowiek i YouTUber nagrywający metina? Niech się k***a weźmie lepiej za swoje saplanie bo ni c***a go zrozumieć się nie da.

Koło 19 wbijamy z ekipą bo wcześniej rady nie damy wbić serwer polecam wiem co mówię brałem udział w becie i zajebiscie się to prezentuje w grze.

ale po co ty obrazasz MPCforuma, bo ja nie rozumiem ?

Opublikowano

Wbić na serwer wbiję na pewno, ale 2-3 dni po starcie jak się wszystko ogarnie :)

Serwer z prezentacji wygląda super, mam nadzieję, że gameplay będzie taki sam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...