Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zbytnio się nie zawiodłem z wyjątkiem jednego dropią jakieś 4 kamyki szafir granat i jakieś 2 inne leci tego tyle co NIC a na kazdą cześć ekwipunku potrzeba każdego cosia po 5-6 ubiłem z 10 metinów na mapie 100 ( co nie lada wyczyn bo wiekszość na daną chwile po prostu go nie ubije moby są z kosmosu i kazdy pada) bossa się nie da ruszyć bo zaraz zabije z nisko lv bossów nic juz nie wypada i jestem w dupie.. i mam tych cosi po 2-6 sztuk zalezy jakiego... oraz pół eq do ulepszenia ... niby wypada WSZEDZIE  ale NIGDZIE  nie da się tego zdobyć....

Spoko bede poprawial pozna noca to:)

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry jest archer na tym serwie do PvP??

Dobry,dobry. Ale do expa nie polecam:)

Zęby orka nie lecą..

Zeby beda leciec po przerwie w srodku nocy :)

Opublikowano

Dlaczego jak chcę zmieniać bonusy to zmienia mi tylko raz i już więcej nie chce i się wyłącza SB ?? Ktoś coś może pomoc ?

Odznacz kupowanie zmianek. Pisze w opisie zmianki.

Opublikowano

nie za dużo tych roślinek w m1?

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Widzę że Cocaine znowu się bawisz w robienie serwerów? Oby poszło Ci lepiej niż poprzednim razem. Good Luck m8. Cheers.

Szanuj twoich graczy, pozdrawiam Degi.

Kappa.

Opublikowano

Widzę że Cocaine znowu się bawisz w robienie serwerów? Oby poszło Ci lepiej niż poprzednim razem. Good Luck m8. Cheers.

Szanuj twoich graczy, pozdrawiam Degi.

Dzieki Degi :) Szanuje. Ty a ty jakos tez sie nie wychylales ze na malygosie siedzisz? xD

Opublikowano

Piękny serwer miał już swoje czasy. A tak apropos wtyki masz jakieś że wszystko wiesz? Czy po tej monotonnej sygnie którą mam ustawioną? :)

Zrobiłem swoje tam i poszedłem, wiesz jak to bywa. "Słowa dziękuje" nie usłyszałem... Za robienie dziesiątki unikalnych poradników, setki godzin w grze. Taki postęp.

Anyways, do łopaty i sznela do przodu z tym koksem. 

Kappa.

Opublikowano

Piękny serwer miał już swoje czasy. A tak apropos wtyki masz jakieś że wszystko wiesz? Czy po tej monotonnej sygnie którą mam ustawioną? :)

Zrobiłem swoje tam i poszedłem, wiesz jak to bywa. "Słowa dziękuje" nie usłyszałem... Za robienie dziesiątki unikalnych poradników, setki godzin w grze. Taki postęp.

Anyways, do łopaty i sznela do przodu z tym koksem.

Co ty gadasz ze tak cie na malygosie potraktowali? Nie spodziewal bym sie tego po malygosie. Nie to ze wtyki,ale jak wychodzi cos

fajnego to wiadomo ze obejrze prezentacje:)

Kapa z wąsem, sura nie może ubrać truty.

Za to lwi z przyjemnoscia ubiera :) Ja rozumiem ze trutka pod ninje no bo fakt lepiej idzie z miecza. Ale dla sury, a z jakiej racji?

Sura ma swoja bron i wojownika o laske prosil nie bedzie :)

PS. Wbijac na serwer panowie/panie bo parametry maszyny stygna.

Opublikowano

No Ci mówię jak jest. Prawda ma inne oczy.

Za 3 robiłem z 2 miechy. Jak powiedziałem że rezygnuje bo to nie jest fair, usłyszałem skromne "Pa"

Kappa.

Opublikowano

Troszkę kappa, że w atla jest tylko parę dobrych spotów i mistyki biją na odległość..

/

Opublikowano

Troszkę kappa, że w atla jest tylko parę dobrych spotów i mistyki biją na odległość..

No mistyki juz nie chcielismy robic kaszany aby tez podlatywaly, jednak zostawmy mistyki w spokoju. Na becie SayTrue przeszła atlantyde w 25 min.

Opublikowano

No mistyki juz nie chcielismy robic kaszany aby tez podlatywaly, jednak zostawmy mistyki w spokoju. Na becie SayTrue przeszła atlantyde w 25 min.

Kaszaną jest to że np. nie działa zmiana channeli bo na połowe nie da się relognąć bo pisze ''Bussy'' choć gra 100 graczy, na połowie map poblokowana jest ta zmiana gdzie najbardziej jest to potrzebne, to jest kaszana a nie jakieś podbieganie mistyków.

qolJA1e.png

Opublikowano

te karty bohaterow, to jakie bronie itd z tego dropia? unikaty?

btw oplaca sie pobierac?

Jasne ze sie oplaca pobierac. Unikaty.

Kaszaną jest to że np. nie działa zmiana channeli bo na połowe nie da się relognąć bo pisze ''Bussy'' choć gra 100 graczy, na połowie map poblokowana jest ta zmiana gdzie najbardziej jest to potrzebne, to jest kaszana a nie jakieś podbieganie mistyków.

Ten w ktorym jest "bussy" sluzy wylacznie do mojego uzytku. Dla graczy jest w opcjach gry zmiana CH.

Opublikowano

te karty bohaterow, to jakie bronie itd z tego dropia? unikaty?

btw oplaca sie pobierac?

Jasne ze sie oplaca pobierac. Unikaty.

Ten w ktorym jest "bussy" sluzy wylacznie do mojego uzytku. Dla graczy jest w opcjach gry zmiana CH.

Rozumiem, z okna logowania na ch3 i ch4 zalogować się mogę ze zmiany channelu nie mogę, co Ty piszesz

qolJA1e.png

Opublikowano

Dlaczego administracja nie poinformowała wszystkich, że dziś w godzinach nocnych odbędzie się jakaś przerwa techniczna? Takim zachowaniem pokazujecie, że jesteście administracją która ma wyebke na graczy.

AnnwID.gif

Opublikowano

ESC > Opcje Gry tam jest druga zmiana ch :P

Why Off?

Mówie wróce z pracy to sobie pogram i sobie nie pograłem.

Btw. Ogarnijcie troche forum bo wyglądem bardziej odstrasza niż przyciąga :)

No to mamy wszystko jasne xD Długo to ten serwer nie postał :/

Informacja
Kochani w sumie nie ma sensu tego ciagnac...

Liczylismy na bogaty start a wyszlo jak zwykle

Nikt nie doladowal SM wiec tez nic nie jestesmy winni

Milej gry na serwerach.Nie mamy zamiaru naciagac was

na gre przy wyludnionym serwerze.W szczycie bylo 100 osob na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...