Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PradawnyYy- chodzi o to, że ten wachlarz wygląda jak młotek dla wojownika. Według mnie wystarczyłoby zamienić ten piękny kijek z 235 jako ostatni, ale to już kwestia gustu. Co do zbroi to nie podobało mi się te dwie zbrojki ze skrzydłami, kompletnie to do metina nie pasuje. Ale miło, że się ustosunkowałeś do mojej wypowiedzi. Może zawitam, ale dopiero po weekendzie.

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest jakiś rework czy coś? Kiedyś był podobny serwer z tymi systemami. Co do samego serwera to prezentację jakoś poprawcie bo słabo to wygląda. Set wachlarzy ostatni do wymiany bo strasznie słabo się prezentuje.

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

IDcncno.png

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował cheatów bądź rozpakowanego clienta - zapraszam do tematu w mojej sygnaturze, po czym pw.

@Topic: gdzie truta dropi?

Opublikowano

@DamiaN325 super się z tego bije poza tym możesz szybko się poruszać po mapie.

@Homix_ nie zapominaj, że posiadamy również logi, które są w 100% sprawne poza tym będziemy czuwać i sprawdzać na serwerze :) A rozpakowany klient to nic trudnego każdy dostępny klient serwera idzie rozpakować :)

Opublikowano

@Homix_ nie zapominaj, że posiadamy również logi, które są w 100% sprawne poza tym będziemy czuwać i sprawdzać na serwerze :) A rozpakowany klient to nic trudnego każdy dostępny klient serwera idzie rozpakować :)

Ten panel boczny w cliencie wygląda okropnie, można go zmienić?

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

@michalxiix masz możliwość również wystawienia standardowego shopa, który jest odblokowany w miastach m1 etc. Mapy Handlowej raczej nie usuniemy.

@DamiaN325 na to pytanie odpowie Ci technik serwera.

Jest handlowa  mapa ? to ją usuńcie ... gracze ze słabszym komputerem nawet tam nie wejdą a już będzie brak odpowiedzi :) tyle w temacie..

Opublikowano

@michalxiix masz możliwość również wystawienia standardowego shopa, który jest odblokowany w miastach m1 etc. Mapy Handlowej raczej nie usuniemy.

Jest handlowa  mapa ? to ją usuńcie ... gracze ze słabszym komputerem nawet tam nie wejdą a już będzie brak odpowiedzi :) tyle w temacie..

Dlaczego maja nie wejsc? Ona nie jest jakas bogata w efekty ta mapa zeby im ciezko bylo.

Ten panel boczny w cliencie wygląda okropnie, można go zmienić?

­

Na ta chwile nie idzie go zmienic, trzeba bylo pisac w tej sprawie na becie. Na chwile obecna skupiamy sie na ewentualnych poprawkach tego co jest.

Jakby ktoś potrzebował cheatów bądź rozpakowanego clienta - zapraszam do tematu w mojej sygnaturze, po czym pw.

@Topic: gdzie truta dropi?

Homix:) Ameryki nie odkryles. Po co tylko ludzia pozniej problem robic ? Przeciez to jasne jak slonce ze bany poleca za cheaty:)

Opublikowano

Z tego co zrozumialem z działu download, serwer nie działa na XP ? :)

Dziala,dziala. Ale w razie problemow z xp nie jestem w stanie ci pomoc poniewaz nie posiadam XP.

Opublikowano

Monstrum v2? xD

Większość rzeczy jest identyczna co do tamtego serwera.

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)

Powodzenia

Opublikowano

Mamy 2016r. Za 200zl można złożyć na tyle przyzwoity sprzęt aby grać w miarę komfortowo. Śmieszy mnie to, że osoby które grają w cs go, lola, gta 5 itp skarżą się na lagi w metinie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Monstrum v2? xD

Większość rzeczy jest identyczna co do tamtego serwera.

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu :)

Powodzenia

Tak, tak dokladnie tak:) Sluchaj no monstrum byl pierwsza kompilacja na moim src. Przeciez zawsze mowilem otwarcie ze byl moj, nie bede sie

kitral pod innymi kontami jak 80% wstawiajacych. Nigdy nie oszukalem nikogo i tu tez sie to nie zmieni. Zycze wam jak i sobie w pelni funkcjonalnego serwera oraz 1k graczy.

Kazdemu innemu serwerowi rowniez zycze 1k:)

Jest handlowa mapa ? to ją usuńcie ... gracze ze słabszym komputerem nawet tam nie wejdą a już będzie brak odpowiedzi :) tyle w temacie..

Mamy 2016r. Za 200zl można złożyć na tyle przyzwoity sprzęt aby grać w miarę komfortowo. Śmieszy mnie to, że osoby które grają w cs go, lola, gta 5 itp skarżą się na lagi w metinie.

Ale jednak nalezy pamietac o ludziach ktorzy mimo wszystko nie maja kolorowo w zyciu sluchaj... Niestety ale zycie pisze rozne scenariusze.

Opublikowano

Myślicie, że sporo osób będzie na starcie?

Wiesz co nie wiem. Okaze sie juz niebawem. Klient jest juz ready na stronie. Patcher sie wrzuca:)

Opublikowano

Myślicie, że sporo osób będzie na starcie?

Wiesz co nie wiem. Okaze sie juz niebawem. Klient jest juz ready na stronie. Patcher sie wrzuca:)

no nw ... dam wam szanse .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...