Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@aroiks strona działa bez zarzutów.

@AveRa dodania 6/7 są jednorazowe, wzmocnieniem przedmiotu dodajemy 5 bonusów przypominam :)

@HateD przedstaw problem wraz ze screenami u nas na forum tutaj prosimy nie spamować.

Bardziej o zmianki 6/7 mi chodziło. :P

Opublikowano

Wywala w czasie ładowania gry. Po wyborze postaci zamyka całkowicie klienta.

Edit- to wina standardowych map m1. Jak wgrałem te aktualne to wszystko działa. Poprawcie to bo jednak wolę stare m1;P

Opublikowano

@AveRa po wbiciu 5 lvl wybierasz profesje i w buttonie masz dodawanie skili na P.

@Toxic992 zapraszam do nas na forum tam CI udzielę pomocy - gracze się już do gry zalogowali bez najmniejszych problemów najwidoczniej coś u Ciebie.

Opublikowano

Jeżeli ktoś wgrał stare miasta to prosimy na razie o je usunięcie i wgranie nowych miast. Za chwilę przygotujemy dla was sprawną paczkę ze starymi miastami.

@kopacz12 licznik jest ok nie pokazuje aktualnej liczby online tylko w ciągu 24h. :)

Opublikowano

"Prawdopodobnie używasz hacka, log został zapisany oraz wysłany do administracji" xDDDD

Panowie nie tak ostro

A tych nowości na serwie tyle nasrane ze nawet bsa nie moge odpalic xD

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Serwer wystartowal zgodnie z planem. Jesli macie panstwo pojedyncze problemy z klientem, zapraszam do nas na forum. Znajdziemy rozwiazania.

Opublikowano

­Bardzo chciałem wejść na serwer, ale zniechęciła mnie liczba osób na starcie..

Trudno się mówi no, znowu będzie trzeba czekać kilka miesięcy za normalnym serwerem.

Opublikowano

­Bardzo chciałem wejść na serwer, ale zniechęciła mnie liczba osób na starcie..

Trudno się mówi no, znowu będzie trzeba czekać kilka miesięcy za normalnym serwerem.

Gra się bardzo przyjemnie a graczy przybędzie. Serwer wystartował punktualnie, a to się ceni. :)

Opublikowano

@President©

Prosiłbym o link do klienta do prezentacji, zaraz nad skanem - bezpośredni link do klienta.

Również prosiłbym o skan innym antywirusem, skanując swoim mam 340 elementów u Ciebie pokazuje 262.

Skanował też inny członek zespołu moderacyjnego, również mu wyszło 340 elementów.

Czas do 20:30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...