Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie dot. dropu- Na maxymalnym poziomie bede mial drop, np. z bossa na mapie 100?

Będa bronie do expa na wyższy lvl?

boro144444.jpg
  • Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie dot. dropu- Na maxymalnym poziomie bede mial drop, np. z bossa na mapie 100?

Będa bronie do expa na wyższy lvl?

Oczywiscie ze drop bedziesz mial. 220 mapka sypie dla 255. Po trutce bedziesz mial kochany jeszcze +2 nowe bronie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja wbijam na pompie serwerek mi się podoba i oczywiście administracja jak najbardziej.

Czemu wy nie chcecie usunąć tej mapy handlowej, nie dość że ona ochydnie wygląda, to będzie psuła tylko klimat m1/m2 :/ dajcie ankiete co do tego moze? ^^

EDIT.

Mapa handlowa to black market bo nie ogarniam :D 

Nie wiem wgl po co tyle tych map do handlowania jak wystarczy w zupełności m1/m2 :D

Opublikowano

Ja wbijam na pompie serwerek mi się podoba i oczywiście administracja jak najbardziej.

Czemu wy nie chcecie usunąć tej mapy handlowej, nie dość że ona ochydnie wygląda, to będzie psuła tylko klimat m1/m2 :/ dajcie ankiete co do tego moze? %5E%5E.png

Wiesz co nikt nie powiedzial ze nie chcemy. Na chwile obecna jest dograne tak ze mapa handlowa bedzie. Byc moze sie to zmieni. Od was to zalezy.

Opublikowano

No dobra, skuszę się. Zagram archerem, łuki wyglądają nieziemsko!

Czy archer bije tak samo z każdej odległości czy zostawiliście standardowo, jak na PL-u, im dalej tym słabiej? Da radę ogarnąć dungeony nim bez buffa?

Opublikowano

Czy archer bije tak samo z każdej odległości czy zostawiliście standardowo, jak na PL-u, im dalej tym słabiej? Da radę ogarnąć dungeony nim bez buffa?

No powiem ci ze na dungi skoro wchodzimy praktycznie solo, bo tylko 3 mamy w party to tak. Ale marmurki beda odgrywaly spora role w ubijaniu bossow na naszym serwerze.

Bossy sa mocne, ale za to drop z nich rowniez jest mocny. Polecam bic metki +30 i wymieniac kd z nich na marmurki, beda potrzebne:) Archer, hmm... Doskonaly wybor, na full odpalce kosi ze dupe urywa.

Opublikowano

No powiem ci ze na dungi skoro wchodzimy praktycznie solo, bo tylko 3 mamy w party to tak. Ale marmurki beda odgrywaly spora role w ubijaniu bossow na naszym serwerze.

Bossy sa mocne, ale za to drop z nich rowniez jest mocny. Polecam bic metki +30 i wymieniac kd z nich na marmurki, beda potrzebne:) Archer, hmm... Doskonaly wybor, na full odpalce kosi ze dupe urywa.

A dagger lub smok jak sobie radzi wiesz może? :D

Opublikowano

Ja tam mysle o mentalu adminie wypowiedz sie jak moZesz czy daje radę w pvp ;) a co do mapy handlowej lub wyglądu zbroi nie wiem co wam w tym przeszkadza to sa rzeczy które praktycznie nie maja wpływu na rozgrywkę No chyba ze większość zbroi byłaby hwangami - najbrzydszymi zbrojami w grze haha chodź ta cała mapa handlowa mogła by byc weselsza Metin nie jest owiany groza tak jak niektóre gry

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Panowie/Panie sluchajcie no klasa postaci jak klasa. Glownie to my sami wiemy czym najbardziej chcemy grac. Ja przykladowo nie cierpie szamanow i nie lubie nimi grac:)

Ale ktos inny tylko szamanami, wiec sami wiecie ze to takie wrozenie. Mental napewno na bossy bedzie dobrym wyborem.

Opublikowano

a chuy gram mentalem :D chociaż to strasznie nudna postać, jeszcze 4h i 10 min..

No to widzimy sie na starcie , eee tam mental nie jest nudny to uczucie jak archer ucieka i czy duchowe wejdzie haha nudna postać to BM bardzo ja lubię ale gra nią przyprawia o mdłości

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a chuy gram mentalem :D chociaż to strasznie nudna postać, jeszcze 4h i 10 min..

No to widzimy sie na starcie , eee tam mental nie jest nudny to uczucie jak archer ucieka i czy duchowe wejdzie haha nudna postać to BM bardzo ja lubię ale gra nią przyprawia o mdłości

Archer, heller i bm to najnudniejsze postacie moim zdaniem :D tylko stoisz, zero techniki :D

Ogólnie zmieniłbym zbroje na 180lvl. Jakoś ch*jowo wygląda, natomiast reszta jest w porządku :)

Sety zbroi jak i broni są akurat bardzo ładne w starym klimacie są :D jedynie grafika serwerowa jest bardzo ponura.

Opublikowano

Archer, heller i bm to najnudniejsze postacie moim zdaniem :D tylko stoisz, zero techniki :D

Ogólnie zmieniłbym zbroje na 180lvl. Jakoś ch*jowo wygląda, natomiast reszta jest w porządku :)

Sety zbroi jak i broni są akurat bardzo ładne w starym klimacie są :D jedynie grafika serwerowa jest bardzo ponura.

Od kiedy grając archerem, healer i bm stoi się w miejscu ? :> Chyba komuś się postacie pomyliły.

Prezentację mogliście zrobić z jakiegoś gotowego szablonu. Zapewne ładniej by to wyglądało.

IDcncno.png

Opublikowano

Od kiedy grając archerem, healer i bm stoi się w miejscu ? :> Chyba komuś się postacie pomyliły.

Prezentację mogliście zrobić z jakiegoś gotowego szablonu. Zapewne ładniej by to wyglądało.

Od zawsze te postacie biją z miejsca ;-; o.O jedyna atrakcja takich postaci to uciekanie ^^

Opublikowano

Fajny old ^^ Aktualnie niczego nie ma więc wbije na 100%. Postarajcie się o lepszą reklamę nie muszą to być yt gówna jak homozabq itp. Jest wiele sposobów na dobrą reklamę.

Opublikowano

Ogarnijcie jakoś te logowanie bo wygląda okropnie, zapisywanie passów chyba coś zwalone jest ^^

Po za tym kogo obchodzi to przy logowaniu, każdy kto tutaj gra to raczej widział prezentacje i nie bedzie tego tam czytał a to tylko obrzydza, sorry ze to mowie ale sama grafika tego serwera odstrasza :)

9309914625377591099035.png

Opublikowano

Dlaczego na stornie ciągle pisze "Rejestracja nie powiodła się" jeżeli wszystko uzupełniam poprawnie?

Edit: Nie doczytałem, że login od 8 znaków. Mój błąd. :P

Opublikowano

Ogarnijcie jakoś te logowanie bo wygląda okropnie, zapisywanie passów chyba coś zwalone jest %5E%5E.png

Po za tym kogo obchodzi to przy logowaniu, każdy kto tutaj gra to raczej widział prezentacje i nie bedzie tego tam czytał a to tylko obrzydza, sorry ze to mowie ale sama grafika tego serwera odstrasza :)

9309914625377591099035.png

Z biegiem czasu interface bedzie zmieniony na bardziej nowoczesny. Haslo zapisuje sie poprawnie, wystarczy wejsc w opcje.

Czy ktos bedzie czytal czy tez nie, nie widze powodu aby mialo to akurat przeszkadzac:)

Z czego dropią bronie 75 lv, stalki, heły 41 lv, biżu z nieb lez,tarcze na 61 lv?

wiem ze bronię 75 dropia z metinow 30 + zgaduje ze reszta tez

Reszta tez.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...