Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

President©

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

Nom tak jak obiecałem na becie ja wbijam z ekipą na wasz serwer.
Poświęciłem spory czas na becie temu serwerowi i na prawdę nie spotkałem jeszcze
serwera na którym nie znalazłem ani jednego buga zagrażającego serwerowi.
Beta była bardzo fajna i przyjemna wbiłem maxa bez najmniejszych problemów oraz jakichkolwiek skrzynek z expem bardzo przyjemnie mi się expiło jak i dropiło. Fajnie się to ze sobą wszystko komponuje i współgra. Co do administracji bardzo ogarnięta i wiedzą czego chcą komunikacja bardzo fajna nawet dość szybkie wprowadzanie poprawek, które napotkaliśmy na becie jak zawsze o wszystkim decydują detale.

Opublikowano

Siemaneczko ja niestety nie miałem tyle czasu na betę jak na początku myślałem
Ale z przyjemnością stwierdzam, że po tych 2/3 dniach na serwerze z*********e mi się tam grało.
Żałowałem ze to nie oficjalny start bo az czuło się ten klimacik na serwerze.
Systemy po prostu rewelacja wszystkiego po  troszku bez zbędnej przesady.
Co do Administracji to tylko pogratulować z*******a szybka komunikacja w grze jak i na systemie zgłoszeń.

Aczkolwiek mam jeszcze pytanie:
Jak z tym zaklinaniem postaci w skrzynkę? Czy tą skrzynie można zakupić tylko w IS?
Czy też jest jakiś system  w którym się kupuje?

Czy, aby zakupić przedmiot na aukcji trzeba wpłacić yangi na ta aukcji dopiero kliknąć KUP?
Czy rekrutacja na tutora będzie dodana?
Czy na serwerze jest dodana opcja AutoPickUp bo pod klawiszem szukałem i nie znalazłem?

Na razie to tyle :)

Powodzonka i widzimy się na oficjalnym starcie.

Opublikowano

Pheter - Dalo sluchaj, ale tu chodzi o wygode dla graczy. Aby nie biegali po NPCtach tylko klikasz i juz masz. Bez zbednego pierdzielenia:)

Opublikowano

@Moriaz

Tak najpierw musisz wpłacić yangi za pomocą + w panelu aukcji a dopiero wtedy możesz zakupić przedmiot. Yangi możesz i wpłacać i wypłacać.

Na tym etapie na razie nie będzie otwartej rekrutacji na Tutora.

Tak jest dodaty AutoPickUp musisz wejść w Opcje Gry i dopiero wtedy sobie na dole zaznaczyć podnoszenie itemków jak i yangów.

@Pheter w panelu jest wszystko co potrzeba - zaoszczędzisz większość czasu na latanie po NPC, a tak masz wszystko pod ręką.

Opublikowano

Ale tego wszystkiego daliście to masakra... jak Wy to ogarniecie aby bugów nie było..

/

Opublikowano

Nom witam ponownie serwer jest kosaa na pewno będę na jutrzejszym starcie.
Beta mnie uświadomiła, że na pewno wbije bo warto. Z*********e się to prezentuje w grze.

Czy planujecie otworzyć rekrutacje na organizatora turnieju jak i sędziego turnieju?
Czy planujecie kolejne zwiększenie lvla?
Macie może jakieś plany na następne UPdate?

Macie mnie na starcie i powodzenia !

Opublikowano

Serwer petarda, pograłem chwilę na becie bo akurat w tym czasie nie miałem tyle czasu. Ale to magia jak kilka osób może skomponować to wszystko by dobrze to współgrało ze sobą! Serwer nawiedzę na 100% razem z ekipką, MAAAGIAA serwer polecam i będę polecać :) Sm'y z gry to też cud i miód! Administracja pomocna i na pewno zależy jej na serwerze :) Pozdrawiam i polecam

Opublikowano

@Takashino

Z biegiem czasu na pewno pojawi się turniej pvp, a co za tym idzie rekrutacja na organizatora jak i sędziego turnieju.

Plany są, ale jak wyjdą zobaczymy na razie skupmy się nad tym co jest .

Oczywiście co do UpDate mamy spore zaplecze więc będzie co dodawać w razi czego.

Zapraszamy na start

Opublikowano

Ale tego wszystkiego daliście to masakra... jak Wy to ogarniecie aby bugów nie było..

Lepiej sie rozwijac nizeli stac w miejscu i robic serwery z 2k10. My zdajemy sobie sprawe ze nie kazdy moze chciec grac na rozbudowanym serwerze.

Jesli przytrafi sie jakis blad zostanie naprawiony, nie martw sie. Wszedzie trafiaja sie bledy, na kazdym prywatnym serwerze.

Opublikowano

Lepiej sie rozwijac nizeli stac w miejscu i robic serwery z 2k10. My zdajemy sobie sprawe ze nie kazdy moze chciec grac na rozbudowanym serwerze.

Jesli przytrafi sie jakis blad zostanie naprawiony, nie martw sie. Wszedzie trafiaja sie bledy, na kazdym prywatnym serwerze.

Oczywiście bardzo mi się to podoba, gdyż nigdy nie będzie czasu na nudę:)  Powiem Wam tam, przygotujcie się na jakieś 2k + ludzi i na ddosy na starcie :)

/

Opublikowano

Oczywiście bardzo mi się to podoba, gdyż nigdy nie będzie czasu na nudę :)  Powiem Wam tam, przygotujcie się na jakieś 2k + ludzi i na ddosy na starcie :)

Ta,ta ddosy leca w nas juz od jakiegos tygodnia w stronke serwera. Jestesmy gotowi. Daj boze 1000 i bedziemy wszyscy szczesliwi:)

Opublikowano

@p4w6i

Ddosy lecą w każdy nowo powstały i startujący serwer to nic nowego, że komuś zazdrość w oczy kole i musi troszkę się popsocić. Ale zapewniam, że serwer będzie stabilnie stał jest standardowa procedura do tego typu DDOSÓW :)

Przypominamy również:

Z tego miejsca jeszcze chcemy przypomnieć o trwającym konkursie na naszym FanPage.

Wystarczy, że wejdziecie na nasz fanpange zostawicie like oraz komentarz pod postem. Nagrodę zgarniają 3 osoby wszystko zawarte jest w poście na FB.

Pozdrawiamy i zapraszamy na start.

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=YkbMykKgVtQ

https://www.youtube.com/watch?v=PaKNdnS83l4

Start serwera 6 maj punktualnie o 17:00...

Niebawem kolejne odcinki z serwera Tyriusz.pl...

Beta zakonczyla sie pomyslnie...

Rejestracja jest obecnie online...

Klient bedzie dostepny w piatek rano/poludnie...

Trwaja rozmowy odnosnie reklamy serwera...

Wprowadzono wiele poprawek na serwer , lista na forum serwera...

Dziekujemy, zapraszamy, widzimy sie na starcie !

Opublikowano

@p4w6i czasu na nudę na pewno nie będzie grałem całą betę i na prawdę z*********e się gra fajnie bo cnoś nowego coś innego. Co do ddosów to je j**** totalnie robią to osoby, które c***a potrafią i zazdroszczą innym, że potrafią tworzyć serwery .

Ten serwer postoi i jest to pewne polecam i zachęcam do gry. Jako beta tester, który przegrał całą bete  bez problemu wbijam ze swoją ekipą i raczej nie będzie to stracony czas.

Opublikowano

@DedX standardowego eq pod expa nie ma za to w niektórych setach dodane są bony pod expa i można sobie zostawić na takim poziomie jakim są, a drugi set sb zrobić np pod pvp.

Nie we wszystkich setach są dodane bonusy pod expa.

Opublikowano

@p4w6i czasu na nudę na pewno nie będzie grałem całą betę i na prawdę z*********e się gra fajnie bo cnoś nowego coś innego. Co do ddosów to je j**** totalnie robią to osoby, które c***a potrafią i zazdroszczą innym, że potrafią tworzyć serwery .

Ten serwer postoi i jest to pewne polecam i zachęcam do gry. Jako beta tester, który przegrał całą bete  bez problemu wbijam ze swoją ekipą i raczej nie będzie to stracony czas.

W tym biznesie DDOS to standard. Ale my nie bedziemy bierni, walimy w tych co wala w nas. Proste :)

Opublikowano

Moim zdaniem serwer byłby dobry gdyby nie tyle tych zbędnych "śmieci" inaczej tego nazwać nie idzie, i zmieńcie to m1 bo jest tragiczne jak to ma byc mapa gdzie mają bić się ludzie a krzaki większe prawie będą od postaci to powodzenia w takim biciu, zmiencie na standardowe m1 i styknie a nie zmieniać wszystko na siłe.. :D

Opublikowano

@michalxiix fajnie by było, gdybyś wszedł na forum i sobie zobaczył w Newsach - dodany jest link do packa w którym zawarte są standardowe mapy m1.

A śmieci to są na śmietniku nie tutaj, dodaliśmy tyle ile uważaliśmy za słuszne idziemy z biegiem czasu i nie mamy zamiaru się cofać w rozwoju :)

Pozdrawiam i zapraszam na start

Opublikowano

Moim zdaniem serwer byłby dobry gdyby nie tyle tych zbędnych "śmieci" inaczej tego nazwać nie idzie, i zmieńcie to m1 bo jest tragiczne jak to ma byc mapa gdzie mają bić się ludzie a krzaki większe prawie będą od postaci to powodzenia w takim biciu, zmiencie na standardowe m1 i styknie a nie zmieniać wszystko na siłe.. :D

Krzaki niech zostaną, slabsi będa mogli sie w nich ukryć.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...