Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem że będzie to serwer easy no niestety bywa :) Tak szczerze polecam jeśli ktoś ma czas min. 5-6 dziennie grać :) bo przy 1-3h to wam się ta gra znudzi na 90lvl'u :) ­

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten exp na 98 to lekka przesada, 0.70-0.80 ze spota (jednego z największych) to mało :x

tylko z pd z gry i leci po 2% ze spota :)

Opublikowano

od godziny jest caly czas Online: 2.680 i Sklepów: 845 

rozumiem ze licznik podkrecony na stale czy nikt sie nie wylogowal ani zalogowal od ponad godziny ?

wiec ile jest online ? :D

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

rozumiem ze licznik podkrecony na stale czy nikt sie nie wylogowal ani zalogowal od ponad godziny ?

dziala to pewnie tak jak na s2 ze licznik sie odswieza raz na kilka godzin

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

wiec smialo mozna stwierdzic ze to zaden licznik :)

wbijam i ocenie gdzie te 2680 ludzi jest :) oby ten ,,licznik,, nie klamal :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Surek błagam usuń ten licznik że strony, chyba nie myślisz że ktoś o zdrowych zmysłach uwierzy że gra tu 2.8k osób.

Znajdź wolny spot i wróć

@ [/size]SuReK w sumie to nic do Ciebie nie mam, ale napisałeś w poprzednich postach "[/size] [/size]Słuchaj tutaj sprawa wyglada tak ze ludzie stawiali autoklikerow za dużo" W dniu wczorajszym dostałem również bana za autoclicka, ale płakać nie będę wydaje mi się,że gra ma sprawiać nam przyjemność, ale jeśli na 125 lv mam bić lv 2h lub nawet ponad to żadna w tym przyjemność... 

Pomyśl nad tym albo sam zagraj na serwerze i poprowadz serie jak dla mnie nie powinno banować się graczy za autoclickery tylko jakieś mh/dmg hacki / itd... ale co ja tam wiem... :) powodzonka w prowadzeniu serwera mam nadzieje,że nie skończy się tak samo jak z s2 :)

@Edit jak chciałbym bić lv po 2h + to grałbym na hardzie:) 

i na pewno duzo osób poleci z tego serwera za autoclikery, bo bankowo ludzie to uzywaja i beda uzywać :)

Autoclicker jest, był i będzie używany na tym serwerze właśnie dlatego, że lvl bez IS od 100lv+ idą okropnie, i Surek serio myślisz, że ktoś będzie siedział przed kompem trzymał spacje i wciskał pelerynki przez dwie 2h, żeby wbić jeden lvl?Serwer ten to Medium/Easy? Dla graczy, którzy nie ładują w IS easy kończy się na 90lv, od 90 lv do 100lv jest medium a od 100lv jest HARD, zagraj sobie na własnym serwerze bez Item-shopu i napisz mi w ile wbijałeś od 100lv do 120 bez Item-Shopu, zobacz sobie na przegrane godziny graczy, którzy mają 100lv i grają bez IS a, graczy którzy maja 200lv i grają z Full IS, ci gracze z Full IS mają x2 mniej godzin przegranych a mają EQ i lvl, magia item-shopu, zaraz wyjdziesz z klasycznym tekstem "serwer musi się z czegoś utrzymać" wiesz co? Utrzymałby się nawet z uboższym IS, kiedyś serwery prywatne były odskocznią od globalnego metina, bo nie musiałeś wydawać ani złotówki na to aby być "dobrym" a teraz? Hejtujecie globalnego metina,a sami robicie to samo, teraz na rynku privów są z trzy bardzo dobre serwery gdzie item-shop to dodatek a nie wymóg bez, którego twoja gra kończy się na określonym lvl.

­

Wiesz u nas banujemy jeżeli ktoś serio przegina z autoklikerem idzie sobie afk na 20min to wiesz.

Taka mała informacja do niedzieli nie będę odpisywać odrazu tylko po dłuższym czasie bo jestem aktualnie w Poznaniu na pyrkonie, wiec mam dostęp ograniczony.

Pozdrawiam

Gówno prawda :)  na ts-ie wyraznie powiedzieliscie ze jak kogos nie bylo 3min na kompie ban 

ja mialem autoklika polazlem robic kawe i cos tam jeszcze wracam i juz ban nie bylo mnie moze z 10min 

juz olewam fakt ze siedzialem do 6 rano aby Ci powiedziec co nie tak z aktualizacja 

sorry stary ale wyzej maja racje powinny byc bany za wh/dmg itd ale nie za autoclika taka moja opinia 

co wiecej mialem miksturke expa + pd + pd z is-a i exp szedl mega slabo a osoby bez is naprawde im wspolczuje to pewnie tak specjalnie zrobione bylo aby osoby z is nachapaly sie wszystkiego na nowych mapach a pozniej reszta do nich dojdzie...

troche slabo + ten upgrade is gdzie coraz to nowe pozycje sa 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Jest sporo graczy ale minusem jest ten IS... wszystko co tam piszą up to prawda... IS daje tutaj w c**j mocną przewagę... wiem, wiem " płace wymagam " ale k***a bez przesady... Tym bardziej że bez is'a gówno w pvp zrobicie.

Opublikowano

Było pięknie aż nie wszedłem na mapke od 160lv :/

Kto tam te moby rozstawiał ? Roz***ane tak jakby ktoś na oślep je wstawiał.Nie można większej ilości ściągnąć nawet bo pelerynka nie ma takiego zasięgu.

Mniejszych grupek to nie mogliście zrobić albo już po 1 mobku.

Co to jest 1-3 grupek max. Znów zaczyna się to co na mapach 80 i 100 lv że exp leci jak krew z nosa.

Bez is to nawet nie mam co podchodzić do expa tam.

Podpuściliście wszystkich tak aby na mapach 120 i 140 niby pięknie exp leci dużo mobków, a później znów syf.

Jednak dokończe eq do 150lvl i sprzedam konto bo nie mam sensu męczyć już dalej.

Opublikowano

od godziny jest caly czas Online: [/size]2.680 i Sklepów: [/size]845 

Licznik działa na zasadzie cache żeby ataki l7 nie wchodziły kumaci zrozumią :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Polecam serwer :). Wymaga dopracowania, takie szczególiki jak spoty na mapach, resp metinów i bossów. Tak czy inaczej polecam :)

Rola Healera w grach MMO jest taka sama jak basisty w zespole - Zauważa się go dopiero wtedy, gdy przestanie grać.

Opublikowano

Brakuje jakiegoś dungeona na którego musiałoby pójść z 3/4 osoby aby ogarnąć go . Poprawcie Eliksir Laneris ponieważ używa po 2 sztuki klikając na nie raz + nie ma w ogóle dropu z niebieskiej śmierci . 

0qvf.png

Opublikowano

Jest podkrecony i to grubo. Dochodzi 2 w nocy czat w grze nie jest juz prawie aktywny, w miescie nie ma zywej duszy ale na liczniku wciaz 2k osob he he he.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jest sporo graczy ale minusem jest ten IS... wszystko co tam piszą up to prawda... IS daje tutaj w c**j mocną przewagę... wiem, wiem " płace wymagam " ale k***a bez przesady... Tym bardziej że bez is'a gówno w pvp zrobicie.

Dokładnie a ten VIP co daje na 15 dni ludzi itp to przegiecie hahahah powienien byc na minimum 50dni lub stale.Wychodzi ze co miesiac bys musial wydawac 60zl :O a 60zl to mozna oplaccic miesiecznie neta..

EDIT>Licznik nie jest podkrecony gra lekko 2,5 k ludzi :) w nocy tez pelno ludzi , pisze ktos wyzej ze o 3 w nocy chat pusty itp gowno prawda;p 

Opublikowano

Dokładnie a ten VIP co daje na 15 dni ludzi itp to przegiecie hahahah powienien byc na minimum 50dni lub stale.Wychodzi ze co miesiac bys musial wydawac 60zl :O a 60zl to mozna oplaccic miesiecznie neta..

EDIT>Licznik nie jest podkrecony gra lekko 2,5 k ludzi :) w nocy tez pelno ludzi , pisze ktos wyzej ze o 3 w nocy chat pusty itp gowno prawda;p 

Pewnie lekko jest podkręcony ale to, że nikt w nocy  nie pisze to gówno prawa.

Ludzie o tej godzinie dropią, a nie stoją w m1.

Wiele osób pewnie też zostawia po prostu włączonego Lanerisa i idzie spać.

lubie-to-png.png

Opublikowano

Jest podkrecony i to grubo. Dochodzi 2 w nocy czat w grze nie jest juz prawie aktywny, w miescie nie ma zywej duszy ale na liczniku wciaz 2k osob he he he.

To prawie tak jak na Vir , chyba ze właśnie o nim mówisz tylko pomyliłeś tematy. Tyle że Vir to serwer widmo gdzie większego gowna nie uświadczysz na rynku. Więc wyjdź bo nikt cię tu nie chce, nie zwraca na ciebie uwagi i nikogo nie obchodzisz razem z tym swoim kochanym Vir -szukaj polotu na forum swojego serwera. 

@SuReK przyznaj że serwer ci nie wyszedł... Nie wiem dlaczego ty nie chcesz, czy po prostu nie potrafisz odejść od pewnych schematów robiąc serwery.... A przecież pokazałeś że potrafisz. Ale co serwer powtarza się to samo. Jedno i to samo w kółko. Gdybyś nie był tak pazerny na hajs, przysiadł trochę bardziej przestał byś powielać schematy z serwera na serwer te same i byłbyś w stanie zrobić coś na miarę Invo czy Veste*** jesli chodzi o grywalność a tymczasem wybacz - co serwer robisz większy szajs. 

Przykre ale prawdziwe .... Ten serwer mógłby być naprawdę spoko gdyby nie to co wszyscy ludzie ( dla Ciebie hejterzy ) tutaj wypisują i próbują dać ci do zrozumienia. Ale ty niestety pokazujesz że masz nas graczy gdzieś. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

expo do 120 męczarnia, później do 160 jest dobrze, ale mapa 160 to znowu jakiś piertras robił, rozwalone mobki po mapie, zamiast zrobić pare spotów do expa, śmiech się znowu zaczyna, teraz to mi naprawde szkoda tego czasu co tu grałem.... jprdle...

Opublikowano

expo do 120 męczarnia, później do 160 jest dobrze, ale mapa 160 to znowu jakiś piertras robił, rozwalone mobki po mapie, zamiast zrobić pare spotów do expa, śmiech się znowu zaczyna, teraz to mi naprawde szkoda tego czasu co tu grałem.... jprdle...

Na mapie 100 exp zostanie zwiększony, na 120,140 - ciut zmniejszony żeby wyrównać poprzednią zmianę i na 160 ciut zwiększony

Opublikowano

Hehe

To prawie tak jak na Vir , chyba ze właśnie o nim mówisz tylko pomyliłeś tematy. Tyle że Vir to serwer widmo gdzie większego gowna nie uświadczysz na rynku. Więc wyjdź bo nikt cię tu nie chce, nie zwraca na ciebie uwagi i nikogo nie obchodzisz razem z tym swoim kochanym Vir -szukaj polotu na forum swojego serwera. 

@SuReK przyznaj że serwer ci nie wyszedł... Nie wiem dlaczego ty nie chcesz, czy po prostu nie potrafisz odejść od pewnych schematów robiąc serwery.... A przecież pokazałeś że potrafisz. Ale co serwer powtarza się to samo. Jedno i to samo w kółko. Gdybyś nie był tak pazerny na hajs, przysiadł trochę bardziej przestał byś powielać schematy z serwera na serwer te same i byłbyś w stanie zrobić coś na miarę Invo czy Veste*** jesli chodzi o grywalność a tymczasem wybacz - co serwer robisz większy szajs. 

Przykre ale prawdziwe .... Ten serwer mógłby być naprawdę spoko gdyby nie to co wszyscy ludzie ( dla Ciebie hejterzy ) tutaj wypisują i próbują dać ci do zrozumienia. Ale ty niestety pokazujesz że masz nas graczy gdzieś. 

Widzę że licznik sie pokazał i działa i pokazuje ponad 2k online.Co on liczy w to nie wnikam ale ważne że jest i działa i z tego powodu zagram oczywiście dla testu i sie wypowiem co i jak (z czasem i tak bedzie widac ile jest kręcony).Gratulacje za odwagę z tym licznikiem - wbijam obczaić jakie hacki tam działaja ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...