Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek , dodacie jakiś dungeon na którego będzie trzeba było pójść w kilka osób aby go ogarnąć ?

0qvf.png

Opublikowano

Podczas przerwy na liczniku 1600 osób online idź pań w ch. On chyba zlicza mooby na serwerze.

Co do licznika pewnie dlatego, że się nie odświeżył, ale nie ważne. Mimo, że zbytnio nie popieram serwerów surka, bo grałem na nich i wszystko upadło, to powiem że tu jest w chuy ludzi i serwer jest naprawdę okej. 

xD 

Opublikowano

Surek , dodacie jakiś dungeon na którego będzie trzeba było pójść w kilka osób aby go ogarnąć ?

Może pomyslimy o takim czymś w aktualizacji, mam już kilka "wizji" na to, ale niczego nie obiecuję :)

Opublikowano

Czemu wywala grę co jakiś czas ?

Jest to bardzo uciążliwe, wcześniej takich problemów nie miałem od wczoraj co jakiś czas wywala clienta :/

Opublikowano

Jest to bardzo uciążliwe, wcześniej takich problemów nie miałem od wczoraj co jakiś czas wywala clienta :/

Możesz dokładniej opisać, kiedy Cię wyrzuca? Jakaś konkretna czynność, po której wykonaniu wywala clienta?

Opublikowano

Możesz dokładniej opisać, kiedy Cię wyrzuca? Jakaś konkretna czynność, po której wykonaniu wywala clienta?

Przy zmianie channela lub zalogowaniu ponownym, często wywala na ch 3,1 i 5.

Opublikowano

mam nadzieje że w IS nie będzie kostiumów, petów typu +10% ludzi itd. tak jak to jest na dreikon i 95% innych serwerów

bo to największa głupota jaką widziałem.. :)

każdy powinien być równy, a IS nie powinien faworyzować

Metin2 ponad podziałami!

Opublikowano

mam nadzieje że w IS nie będzie kostiumów, petów typu +10% ludzi itd. tak jak to jest na dreikon i 95% innych serwerów

bo to największa głupota jaką widziałem.. :)

każdy powinien być równy, a IS nie powinien faworyzować

Metin2 ponad podziałami!

Ty ziomek myślisz, że na dzisiejszych serwerach ci dadzą tylko pakiet VIP do zakupienia ? od jakiś 2-3 lat prywatne serwery są tylko i wyłącznie nastawione na gruby hajs ;p także nie oczekuj, że kostiumów etc nie będzie, bo ludzie tak czy siak to kupują a osoby które tworzą serwery wykorzystują to i dają coraz więcej. 

xD 

Opublikowano

Podobno serwer miał paść... dzieki za c*****e info :P pare dni w plecy ale... 

Wchodzimy i gramy :) co ma być to bedzie :D

Wiesz każdy zawsze pierdoli od rzeczy a potem wychodzi co innego, ja od początku mówiłem że ten projekt się udał i tak jest, wczoraj było ponad 3400 online co jest osobiście moim sukcesem.

Który to już raz laneris wychodzi? Trzeci, czwarty?

Nie ważne który ważne że to jest ostatni ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie Polecam bardzo serwera laggi sa takie ze sie expic nie da ani grac co chwile wywala metka samemu nie ubijesz bo jakis gimbus ci sksuje metinow malo ludzi duzoo

NIE POLECAM!

Opublikowano

Nie Polecam bardzo serwera laggi sa takie ze sie expic nie da ani grac co chwile wywala metka samemu nie ubijesz bo jakis gimbus ci sksuje metinow malo ludzi duzoo

NIE POLECAM!

To w końcu mało czy dużo ludzi? Bo nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi  :lenny:  :lenny:

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie Polecam nikomu zaczynac tu gry 

1.Nie da się ubic metina ani expic co chwile wywala i scina LAGGI

2.DDOSY

3.Dzisiaj w nocy ludzie zostali okradzeni czekaja na teamspeaku na administracje od 3 godzin i nic...

4.Serwer Pod IS

Jeszcze raz nie polecam!

Opublikowano

Nie polecam serwera można się na nim poczuć jak w chlewni . Wszystko zajęte,ścisk  i wyzwiska ze strony dzieci.

Gdy za mało graczy - źle, jak za dużo graczy - źle jak tu Wam dogodzić?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReK czy ty czytac nie umiesz!?

nie chodzi o liczbe graczy tylko o te laggi ktore sa na serwie!!!!

Masz zamiar ogarnąc te laggi i ddosy na serwie czy ma tak zostac?? 

Opublikowano

Nie polecam serwera można się na nim poczuć jak w chlewni . Wszystko zajęte,ścisk  i wyzwiska ze strony dzieci.

polecam dodać z 6 channeli jeszcze, przynajmniej będzie luźniej Kappa

Opublikowano

Chodzi o to że za mało metków/bossów za dużo ludzi, m.in. dlatego szybko skończyłem tu grać nie mam zamiaru stać na jednym respie żeby ubić coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...