Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po rozegraniu 20h mam pewne zdanie o serwerze. Na 100 lv wszedłem na mapę i leci tam z pd z is'a 1,5-2% za spota. Nie ogarniam jak ludzie z topki mają wbite 190+,a jeden to już prawie max'a. Albo gdzieś leci zbyt szybko exp,albo ładują setki zł w is'a albo to koledzy siurka. Tak czy siak serwer to patologia ilość osób na mapach 80,100 jest chora,nie znajdziecie spota,metka,bossa niczego chyba,że ktoś nie ma życia to niech sobie gra w nocy nie polecam..

- Powiększony exp na mapie 80,

- Powiększony exp na mapie 100,

Update 07.04.2016

Ze powiększony ? Ja mając 110lv, pd z is oraz z metka ze spota jakies 1% wiec nie wiem gdzie wy powiększyliście?

A topka albo na jakimś bugu expila albo tak musiała wybulić w Is albo jeszcze inna gorsza rzecz ale o tym nie będę pisać.

Jak dla mnie i tak za slaby exp od 115 lv powinno juz być ciężej a nie od 110.Nie chce nawet myśleć co będzie na 119 lv z 2h expa ?

To ja dziś widziałem chłopa z 229 levelem to jak on to w takim krótkim czasie wklepał ? :D

Max lvl w topce to 225...

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten gówniany serwer nawet nie działa. Chciałem wejść ludzi z dmg hacka pobić, a tu lipa :/

Błagam ludzie, nie grajcie na tym serwerze pod HAJS. Padnie szybciej niż wstał! Odgrzewane żarcie nie jest dobre, to samo ze sranerisem x 6.

Ojojoj nie możesz pograć na cheatach ale to przykre :((

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Po rozegraniu 20h mam pewne zdanie o serwerze. Na 100 lv wszedłem na mapę i leci tam z pd z is'a 1,5-2% za spota. Nie ogarniam jak ludzie z topki mają wbite 190+,a jeden to już prawie max'a. Albo gdzieś leci zbyt szybko exp,albo ładują setki zł w is'a albo to koledzy siurka. Tak czy siak serwer to patologia ilość osób na mapach 80,100 jest chora,nie znajdziecie spota,metka,bossa niczego chyba,że ktoś nie ma życia to niech sobie gra w nocy nie polecam..

Update 07.04.2016

Ze powiększony ? Ja mając 110lv, pd z is oraz z metka ze spota jakies 1% wiec nie wiem gdzie wy powiększyliście?

A topka albo na jakimś bugu expila albo tak musiała wybulić w Is albo jeszcze inna gorsza rzecz ale o tym nie będę pisać.

Jak dla mnie i tak za slaby exp od 115 lv powinno juz być ciężej a nie od 110.Nie chce nawet myśleć co będzie na 119 lv z 2h expa ?

To są własnie serwery surka

Pakujesz w IS masz w c**j przewage nad innymi graczami.

Nie chcesz zapłacic ? mecz sie k***a ile wlezie.

Opublikowano

Update 07.04.2016

To są własnie serwery surka

Pakujesz w IS masz w c**j przewage nad innymi graczami.

Nie chcesz zapłacic ? mecz sie k***a ile wlezie.

Wiesz tutaj bardziej chodzi o to że Ci gracze grają 24/7 bo o spota na mapie 80 ciężko tak samo jak na mapie 100 potem mają już wolne na spotach tych wyższych bo mało kto w tygodniu gra po nocach. ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReK, dodaj jakiś drop kuponów SM (o ile już tego nie ma) i po sprawie, nie w jakichś dużych ilościach, ale daj też szansę tym, którzy nie kupują nic w IS.

Co do serwera, to się nie wypowiem, bo na tym jeszcze za długo nie grałem, S2 było całkiem dobre i Surek dbał o serwer, więc nie można tym bardziej powiedzieć, że ten padnie po miesiącu czy coś. ;)

Opublikowano

@SuReK, dodaj jakiś drop kuponów SM (o ile już tego nie ma) i po sprawie, nie w jakichś dużych ilościach, ale daj też szansę tym, którzy nie kupują nic w IS.

Co do serwera, to się nie wypowiem, bo na tym jeszcze za długo nie grałem, S2 było całkiem dobre i Surek dbał o serwer, więc nie można tym bardziej powiedzieć, że ten padnie po miesiącu czy coś. ;)

Masz racje, padnąć nie padnie, ale kolejny rework będzie, jak to servery surka.

Opublikowano

Jak nie kupuja nic w is to po c**j im kupony sm?  xD  xD

Opublikowano

Masz racje, padnąć nie padnie, ale kolejny rework będzie, jak to servery surka.

Nie będzie już żadnego nowego lanerisa :)

Opublikowano

Pytanko odnośnie kuponów SM, można je kupić w IS? czy nie ma?

A nawiązując do serverów pod kase, no to niestety stało się to patologią już metina, teraz nie ma servera na którym w IS-ie nie znajdziemy ulepek, itemków do misji, wszystko napierdzielą do ISa aby kase zgarnąć, po czym gra na serwerze dla niektórych kończy się po tygodniu jak już wbije maxa, a reszte kupił sobie za kasiurke. Debilizm ale już się to stało normą, dlatego teraz server miesiąc stoi i kaput.

Opublikowano

Pd-ki dropia z metków miksturki expa dropia z bossów w takim samym czasie 

a co do tego ze nie ma miejsca to taka typowa cebula :D

mało ludzi zle

dużo ludzi zle 

licznik na stronie zle bo oszukany napewno

brak licznika zle bo pewnie ludzi nie ma(chociaz na mapkach tlok) :D

aaa serwerek polecam gra sie spoko :)

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Pytanko odnośnie kuponów SM, można je kupić w IS? czy nie ma?

A nawiązując do serverów pod kase, no to niestety stało się to patologią już metina, teraz nie ma servera na którym w IS-ie nie znajdziemy ulepek, itemków do misji, wszystko napierdzielą do ISa aby kase zgarnąć, po czym gra na serwerze dla niektórych kończy się po tygodniu jak już wbije maxa, a reszte kupił sobie za kasiurke. Debilizm ale już się to stało normą, dlatego teraz server miesiąc stoi i kaput.

Ulepki są w isie tylko dla "leniwych graczy". Nikt nie zmusza Cię do kupowania ich :)

Opublikowano

Surek masz ode mnie wielkiego minusa za ta mapkę 80 lvl... na 2400 graczy masz do wyboru tylko  6 CH gdzie ogólnie na wszystkich ch jest max 550 mobów a na 1 ch z 90 i weź tutaj wbij 100 level... ja np nie mam czasu na granie po nocach bo pracuje... ale niestety zrobiłeś błąd z tą mapą.. ona wygląda jak by była zrobiona 1x2 zamiast 3x4­

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Surek masz ode mnie wielkiego minusa za ta mapkę 80 lvl... na 2400 graczy masz do wyboru tylko  6 CH gdzie ogólnie na wszystkich ch jest max 550 mobów a na 1 ch z 90 i weź tutaj wbij 100 level... ja np nie mam czasu na granie po nocach bo pracuje... ale niestety zrobiłeś błąd z tą mapą.. ona wygląda jak by była zrobiona 1x2 zamiast 3x4­

Dokładnie.. :) Mapka na 80 jest porażka, ale co zrobisz trzeba jakoś to przejsc..

Jak tam ankieta z zmianka skilli?

Opublikowano

Własnie o to nam chodziło aby mapa 80 była "wyzwaniem" potem jest już że tak powiem "nagroda" od nas dla Was bo są mapki 8x8 :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Własnie o to nam chodziło aby mapa 80 była "wyzwaniem" potem jest już że tak powiem "nagroda" od nas dla Was bo są mapki 8x8 :)

Ale robiąc takie coś nie pomyślałeś że 2/5 graczy to osoby które pracują... taka osoba wraca i chce poexpić to nie ma gdzie bo wszystko zajete i na jednym smiesznym spocie siedzą dwie osoby i weź tutaj exp :/ 

­

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Teraz to już przesada.

Co wy pierd** że expa zwiększyliście.

Na 119lvl mając pd z IS, pd z metka oraz miksturę to jest razem 150% expa, przez 1h wbiłem jakies 40% o.O .

Ponad 2h na wbicie 1lvl z 3 pd-kami- patologia.

Bez pd z is to sobie nie wyobrażam ile bym musiał expić z 4h 1lvl.

Do tego te małże, nie dość że pali jak cholera to na przerobienie broni na S potrzeba 60szt., jak jeszcze one dropią z ryb i żadko ze szkat serwerowych.

Dodajcie drop z metków lub bossów.

Serwer chwaliłem ale teraz mam mieszane uczucia i jak tak dalej będzie, niestety zrezygnuje.

A zapewne pójdą i też inni gracze, którzy nie chcą wydawać w IS i doświadczą to samo.

Szczerze to się robi serwer pod IS.

Opublikowano

Teraz to już przesada.

Na 119lvl mając pd z IS, pd z metka oraz miksturę to jest razem 150% expa, przez 1h wbiłem jakies 40% o.O .

Do tego te małże, nie dość że pali jak cholera to na przerobienie broni na S potrzeba 60szt., jak jeszcze one dropią z ryb i żadko ze szkat serwerowych.

Serwer chwaliłem ale teraz mam mieszane uczucia i jak tak dalej będzie, niestety zrezygnuje.

A zapewne pójdą i też inni gracze, którzy nie chcą wydawać w IS i doświadczą to samo.

Słuchaj, potem będziesz miał łatwiej bo są dużo większe spoty, zobaczysz sam. 

Ale robiąc takie coś nie pomyślałeś że 2/5 graczy to osoby które pracują... taka osoba wraca i chce poexpić to nie ma gdzie bo wszystko zajete i na jednym smiesznym spocie siedzą dwie osoby i weź tutaj exp :/ 

­

Spoty zajęte są o 5 czy 7 czy 22 nie ma znaczenia, cały czas 24/7 są spoty zajęte trzeba troszkę powalczyć o to, metin jest grą multiplayer a nie singel player jak to niektórzy robią że już niedługo boty będą zamiast Ciebie grały xD.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Te mapki później to żadna nagroda, mapa jak cholera wielka a tam 4 respy metina    O_o   o co chodzi?   o.O

Opublikowano

Teraz to już przesada.

Słuchaj, potem będziesz miał łatwiej bo są dużo większe spoty, zobaczysz sam. 

Mam nadzieję że się nie zawiodę i nie pójdzie na darmo wbicie 1lvl w 2h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...