Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6_logo.png
change.png
- Poprawiono drop(Pereł itp(dungi/metiny/bossy)),
- Poprawiono misje u octavio(opis),
- Poprawiono drop Zielonych ziół do biologa,
- Poprawiono exp na mapach,
- Poprawiono drop na mapach,
- Poprawiono zmieniacza bonusów,
- Zoptymalizowano kwestie klientowe,
- Od teraz moby z nowych expowisk nie będą agresywne,
- Bardzo prosiliście nas o pakiet "premium" który opiera się na drobniutkich bonusach oraz przedrostkiem który według Was cieszy oko a więc został wprowadzony(od środy będzie możliwy do zdobycia za punkty AP ale o tym już niedługo),
- Dodaliśmy zmianę skilli tak jak wynikneło to z ankiety,
- Usunięto petardę z dropu,
- Zmieniono model dzika na start,
- Usunięto resp metinów w ścianie(mapa 140),
- Dodano zbroje do expa.
Jest to jedna z mniejszych aktualizacji kolejna pojawi się w niedziela/poniedziałek(noc).

ABY ZMIANY WESZŁY W ŻYCIE PROSIMY ZAAKTUALIZOWAĆ KLIENTA GRY PATCHEREM!

Pozdrwiam, SuReK

Wszystko pięknie ładnie tylko ta zmiana skili :/

Pełno bm-ów będzie no ale cóż taka decyzja już została podjęta i trzeba się dostosować.

A te zbroje exp to skąd, dropią gdzieś czy jak ?

@Edit

Teraz przesadziliście, zbroje expa dodać do IS, więcej to już nie można dodać do tego IS.

Opublikowano

Nie polecam,serwer i tak wypali się jak tania świeczka,a po jak się będzie wypalać jak jakiś czas temu Laneris s2 ,to dadzą s4 i powiedzą "Ale to nie jest s4,to po prostu laneris!" (kto wierzy w te brednie?)

Serwer bardzo dobry,jak ktoś chce się pozbyć kasy na IS ,a potem ładnie czekać aż to za kilka miesięcy padnie na dobre.

Ale czy to nie o to chodzi?Zarobić kasę ,założyć nowy serwer,zarobić kasę i tak w kółko.

Także jarajcie się ludzie,że spoty są pozajmowane,bo za niedługo nadciągną pustki :)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

No to teraz sie za łeb złapałem..  :((

1. Jak można dodać zbroje do expa do Isa..? Już następny zarobek wszystko dla kasy żeby tylko zedrzeć piniądzę. Nie można było sie powstrzymać przynajmniej z tym?

2. Zwalona sprawa z mobami że już same nie podchodzą.. Dość że ta mapa na 80 jest targiczna to jeszcze następne utrudnienie. Teraz siedz i kiikaj jak idiota w te pelerynki na spotach gdzie jest po 5 osob. 

3. Zmianka skilli? Na jakiej podstawie to działa do którego lv? Pewnei jest też w Is? 

A tak ogólnie to Surek ty się kiedyś UDŁAWISZ tymi pieniędzmi zobaczysz :)

Opublikowano

http://scr.hu/8uo8/j2bch

Hmm tutaj is jest dużo bardziej rozbudowany niż  cały serwer  nie polecam bo 90% rzeczy w is daje znaczną przewagę w grze  jeszcze żeby były kupony w dropie lub żeby gracze je sprzedawali to ok ale tu nawet tego nie ma 

Opublikowano

Hmm tutaj is jest dużo bardziej rozbudowany niż  cały serwer  nie polecam bo 90% rzeczy w is daje znaczną przewagę w grze  jeszcze żeby były kupony w dropie lub żeby gracze je sprzedawali to ok ale tu nawet tego nie ma 

Nie długo Surek planuje dodać do Isa kupon który po kliknięciu daje 250 level :) 

Więc nawet expić nie trzeba będzie ;)

Opublikowano

Nie długo Surek planuje dodać do Isa kupon który po kliknięciu daje 250 level :)

Więc nawet expić nie trzeba będzie ;)

:D No co chłopak zainwestował w reklame + kupienie przydupasów to terez czas na zarobek 

bd mozna kupic eq na max lvl w is ? 

Opublikowano

sypią sie bany za autoclicka, ale skoro mam spędzić ponad 30h na wbijanie 120+ to wole sobie na autoclicku postać niż siedzieć cały czas :) tymczasem uciekam na inny serwer, powodzenia :)

Opublikowano

Ból dupy i nie dowierzanie że server pod is-a POWAŻNIE? Od początku było wiadomo że bez is-a tutaj nic nie osiągniesz więc w czym problem?

Da się otwierać dozo w dungach?

/Down

Każdy kto szuka stabilnego servera na dłużej to surka powinien omijać, możesz mieć na starcie te 2k ale co z tego jeżeli po miesiącu zostaje Ci ich 200-300.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ból dupy i nie nie dowierzanie ZE serwer pod is-a POWAŻNIE? Od początku bylo wiadomo ZE bez is-a here Nic Nie osiągniesz wiec w błąd Czym?

Mnie tam dupka Nie boli :DMam Swój Rozumek i od razu Widze ZE do syf :Dzreszta Jak zawsze serwery Surrka opierają sie ZAWSZE na Tym SAMYM systemie

Opublikowano

Płaczecie jakby wam telefon zabrali na miesiąc ^^ gadacie ze serwer pod is, każdy ma swój rozum i nie musi kupować niczego, wszystkiego idzie dorobić sięw grze, gdyby serwer był syf to by tutaj nie grało ~3k osób (tak, wiem zaraz sie znajdzie ze za tydzien nie bedzie tutaj 100 osób, typowa gadka gościa który zazdrości).

Po za tym ja mam już 125 lvl i cały czas expie w eq na 50 lvl (bez is) i jakoś daje rade, problemów żadnych nie ma :)

Opublikowano

No to teraz sie za łeb złapałem..  :((

1. Jak można dodać zbroje do expa do Isa..? Już następny zarobek wszystko dla kasy żeby tylko zedrzeć piniądzę. Nie można było sie powstrzymać przynajmniej z tym?

2. Zwalona sprawa z mobami że już same nie podchodzą.. Dość że ta mapa na 80 jest targiczna to jeszcze następne utrudnienie. Teraz siedz i kiikaj jak idiota w te pelerynki na spotach gdzie jest po 5 osob. 

3. Zmianka skilli? Na jakiej podstawie to działa do którego lv? Pewnei jest też w Is? 

A tak ogólnie to Surek ty się kiedyś UDŁAWISZ tymi pieniędzmi zobaczysz :)

1. Ta zbroja jest dobra tylko do 70/80 poziomu zobacz ze daje ona tylko 350 DEFA a tutaj KD nie możesz włożyć, ludzie leniwi poprosili nas o to.

2. Słuchaj tutaj sprawa wyglada tak ze ludzie stawiali autoklikerow za dużo.

3. Zmiana skilli patrz na nasze forum była ankieta :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Odpowiesz SuRek jak można nabyć tą zmiankę? Czytałem forum, była ankieta ale nie pisze jak to można zdobyć. Pilne.

Opublikowano

po starcie serwera do is doszlo praktycznie 5 nowych działow widzę że is sie rozrasta 

trochę słabo że za punkty ap których trzeba 15k na dodanie do kostiumu 15k na dodanie do peta 15k na zmianke do peta i 15k zmianka do kostiumu 

a teraz najlepsze :D uwaga :D  za ubicie bosa masz lub 5 bo juz nie pamietam dostajesz 30ap :D

troche lipa ze tak ulatwiacie gre ludzia co maja kase wszystko w is bo was prosza???? 

to teraz koles sie meczyl aby wbic bm-em lvl a inny jedzie wp-kiem pozniej zmiana skilli i prosze 

masakra troche 

ile bedzie kosztowal 250lvl w is?? bo ma byc tak???

a to z eq czy bez??

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

@ SuReK w sumie to nic do Ciebie nie mam, ale napisałeś w poprzednich postach " Słuchaj tutaj sprawa wyglada tak ze ludzie stawiali autoklikerow za dużo" W dniu wczorajszym dostałem również bana za autoclicka, ale płakać nie będę wydaje mi się,że gra ma sprawiać nam przyjemność, ale jeśli na 125 lv mam bić lv 2h lub nawet ponad to żadna w tym przyjemność... 

Pomyśl nad tym albo sam zagraj na serwerze i poprowadz serie jak dla mnie nie powinno banować się graczy za autoclickery tylko jakieś mh/dmg hacki / itd... ale co ja tam wiem... :) powodzonka w prowadzeniu serwera mam nadzieje,że nie skończy się tak samo jak z s2 :)

@Edit jak chciałbym bić lv po 2h + to grałbym na hardzie:) 

i na pewno duzo osób poleci z tego serwera za autoclikery, bo bankowo ludzie to uzywaja i beda uzywać :) 

Opublikowano

@ SuReK w sumie to nic do Ciebie nie mam, ale napisałeś w poprzednich postach " Słuchaj tutaj sprawa wyglada tak ze ludzie stawiali autoklikerow za dużo" W dniu wczorajszym dostałem również bana za autoclicka, ale płakać nie będę wydaje mi się,że gra ma sprawiać nam przyjemność, ale jeśli na 125 lv mam bić lv 2h lub nawet ponad to żadna w tym przyjemność... 

Pomyśl nad tym albo sam zagraj na serwerze i poprowadz serie jak dla mnie nie powinno banować się graczy za autoclickery tylko jakieś mh/dmg hacki / itd... ale co ja tam wiem... :) powodzonka w prowadzeniu serwera mam nadzieje,że nie skończy się tak samo jak z s2 :)

i na pewno duzo osób poleci z tego serwera za autoclikery, bo bankowo ludzie to uzywaja i beda uzywać :)

Autoclicker jest, był i będzie używany na tym serwerze właśnie dlatego, że lvl bez IS od 100lv+ idą okropnie, i Surek serio myślisz, że ktoś będzie siedział przed kompem trzymał spacje i wciskał pelerynki przez dwie 2h, żeby wbić jeden lvl?Serwer ten to Medium/Easy? Dla graczy, którzy nie ładują w IS easy kończy się na 90lv, od 90 lv do 100lv jest medium a od 100lv jest HARD, zagraj sobie na własnym serwerze bez Item-shopu i napisz mi w ile wbijałeś od 100lv do 120 bez Item-Shopu, zobacz sobie na przegrane godziny graczy, którzy mają 100lv i grają bez IS a, graczy którzy maja 200lv i grają z Full IS, ci gracze z Full IS mają x2 mniej godzin przegranych a mają EQ i lvl, magia item-shopu, zaraz wyjdziesz z klasycznym tekstem "serwer musi się z czegoś utrzymać" wiesz co? Utrzymałby się nawet z uboższym IS, kiedyś serwery prywatne były odskocznią od globalnego metina, bo nie musiałeś wydawać ani złotówki na to aby być "dobrym" a teraz? Hejtujecie globalnego metina,a sami robicie to samo, teraz na rynku privów są z trzy bardzo dobre serwery gdzie item-shop to dodatek a nie wymóg bez, którego twoja gra kończy się na określonym lvl.

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Autoclicker jest, był i będzie używany na tym serwerze właśnie dlatego, że lvl bez IS od 100lv+ idą okropnie, i Surek serio myślisz, że ktoś będzie siedział przed kompem trzymał spacje i wciskał pelerynki przez dwie 2h, żeby wbić jeden lvl?Serwer ten to Medium/Easy? Dla graczy, którzy nie ładują w IS easy kończy się na 90lv, od 90 lv do 100lv jest medium a od 100lv jest HARD, zagraj sobie na własnym serwerze bez Item-shopu i napisz mi w ile wbijałeś od 100lv do 120 bez Item-Shopu, zobacz sobie na przegrane godziny graczy, którzy mają 100lv i grają bez IS a, graczy którzy maja 200lv i grają z Full IS, ci gracze z Full IS mają x2 mniej godzin przegranych a mają EQ i lvl, magia item-shopu, zaraz wyjdziesz z klasycznym tekstem "serwer musi się z czegoś utrzymać" wiesz co? Utrzymałby się nawet z uboższym IS, kiedyś serwery prywatne były odskocznią od globalnego metina, bo nie musiałeś wydawać ani złotówki na to aby być "dobrym" a teraz? Hejtujecie globalnego metina,a sami robicie to samo, teraz na rynku privów są z trzy bardzo dobre serwery gdzie item-shop to dodatek a nie wymóg bez, którego twoja gra kończy się na określonym lvl.

­

Przecież wiadomo, że teraz co raz większe ceny ustawiają w is,  żeby jak najwięcej się  kasy  nachapać. 

Największe przychody serwery czerpią przez pierwszy miesiąc. 

Później to szkoda się już zajmować, bo nie ma tyle hajsu co było wcześniej.  Dlatego teraz Surek wali nocki, poprawia ,żeby ludzie mu nie spierdzielili + hajsy się zgadzały. Zresztą musi odzyskać od graczy tą kasę co zainwestował w reklamę i w jakimś tam stopniu w tworzeniu tego serwera. Chociaż jest to zlepka tych poprzednich serwerów + małe poprawki 

Pondro :D Polecam ze względu na Surka 

Opublikowano

­

Na mapie 100 exp zostanie poprawiony.

Cd późniejszych map exp jest o wieeeele szybszy :)

Opublikowano

Surek błagam usuń ten licznik że strony, chyba nie myślisz że ktoś o zdrowych zmysłach uwierzy że gra tu 2.8k osób.

Znajdź wolny spot i wróć

@ [/size]SuReK w sumie to nic do Ciebie nie mam, ale napisałeś w poprzednich postach "[/size] [/size]Słuchaj tutaj sprawa wyglada tak ze ludzie stawiali autoklikerow za dużo" W dniu wczorajszym dostałem również bana za autoclicka, ale płakać nie będę wydaje mi się,że gra ma sprawiać nam przyjemność, ale jeśli na 125 lv mam bić lv 2h lub nawet ponad to żadna w tym przyjemność... 

­

Wiesz u nas banujemy jeżeli ktoś serio przegina z autoklikerem idzie sobie afk na 20min to wiesz.

Taka mała informacja do niedzieli nie będę odpisywać odrazu tylko po dłuższym czasie bo jestem aktualnie w Poznaniu na pyrkonie, wiec mam dostęp ograniczony.

Pozdrawiam

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...