Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie chciałem spamować ale nie potrafię znaleźć w komentarzach.

Jak tutaj z balansem? Kto jest ok w pvp?

Smok/Healer/WP/Mental  te sie wyróżniają , reszta też da rade ale to nie to samo , Smok i Healer chyba najlepsze 

Nie rozumiem jakim prawem podajecie klasy, które są najlepsze w pvp nie mając maksymalnego ekwipunku, poziomu i misji :)

Bezsensu , to ja musze wbić 250 czy któryś tam żeby brać PVP i porównywać sie do innych klas? Mówię o tym co jest teraz nie o tym co bedzie pozniej, pozniej to ten serwer może paść albo sie znudzi 3/4 graczy. Po co opisywać to co będzie za X czasu. Mowie jak jest teraz.  Lubie sie bić o spoty ale jak pies po kanałach musze sie bunkrować, Zauważyłem że na serwerach Surka to zawsze Body pokrzywdzony 

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SuReK

Tylko u Ciebie wierzchowiec na 8h za 12zł SMS...

Ten ItemShop jest tak przejebany, że to uj... Pay2Win

Ale reklama u Bonusa to props

Słuchaj jeżeli to jest dużo to ja nie wiem, na każdym serwerze jest 4x drożej prawie, ale cóż nie skomentuje zagranicznych serwerów co za pd'ka więcej zapłacisz niż u nas za połowe isa ale no nie moja sprawa, wracając reklama u bonusa :D

No sory ale nie dam 12 zł za 8 godzin dodatkowego expa XDD

Poza tym za samego peta się cenisz 30zł do tego dochodzi kostium i inne badziewia. Więc, żeby kogos zabić to musisz wyjebac +/- 250zł...

Ciekawe co na to Ymir

Słuchaj nikt nie każe Ci wydawać na IS'a zawsze możesz go zdobyć łatwo w grze ;)

Powiedz mi, w jaki sposób?

Kupować od graczy gdzie na jeden item będę musiał się p******** milion godzin?

Z czego ma sie serwer utrzymymywać? Mam nadzieję, że sobie żartujesz.

Tak jak napisałem wyżej nie zamierzam się z Tobą droczyć, masz masę konkursów od nas w których możesz wygrać darmowe sm, ale cóż serio nie chce się droczyć bo według nas IS jest tani ale to jest nasze zdanie, możesz mieć swoją opinie do której nic nie mam.

Pozdrawiam.

Cześć, nie chciałem spamować ale nie potrafię znaleźć w komentarzach.

Jak tutaj z balansem? Kto jest ok w pvp?

Smok/Healer/WP/Mental  te sie wyróżniają , reszta też da rade ale to nie to samo , Smok i Healer chyba najlepsze 

Nie rozumiem jakim prawem podajecie klasy, które są najlepsze w pvp nie mając maksymalnego ekwipunku, poziomu i misji  :)

Bezsensu , to ja musze wbić 250 czy któryś tam żeby brać PVP i porównywać sie do innych klas? Mówię o tym co jest teraz nie o tym co bedzie pozniej, pozniej to ten serwer może paść albo sie znudzi 3/4 graczy. Po co opisywać to co będzie za X czasu. Mowie jak jest teraz.  Lubie sie bić o spoty ale jak pies po kanałach musze sie bunkrować, Zauważyłem że na serwerach Surka to zawsze Body pokrzywdzony 

Nie o to mu chodziło, chodziło mu o początkowe eq PVP.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jest gdzieś pokzane lub napisane gdzie są respy bossow na mapce od 80 i 100? :)

My jako administracja absolutnie nie udostępnimy minimapki gdzie respią się bossy mozliwe że pojawi się jakiś gracz co pokaże gdzie się respi. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Poczekam na s4, do wakacji może wystartuje. ^^ ^^ ^^

Nie będzie kolejnego projektu laneris :( Ten jest ostatnim i będzie cały czas wspieranym. Wiec chyba się nie doczekasz. Tak samo odpuszczam sobie sponsorowanie projektów wole prowadzić swoje serwery pod marka laneris i mieć pewność co do swojej marki i nie muszę być od nikogo zależny. Wiec jak możesz zauważyć pracuje bardzo nad kontakcie z graczami bo to na tym najbardziej nam zależy by wiedzieć czego potrzebujecie i co oczekujecie od serwera, my jesteśmy dla Was po prostu.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem koleś, który ma 15h przegranych ma 194lv a, inni na 110lv mają po 20h :P­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Ten gówniany serwer nawet nie działa. Chciałem wejść ludzi z dmg hacka pobić, a tu lipa :/

Błagam ludzie, nie grajcie na tym serwerze pod HAJS. Padnie szybciej niż wstał! Odgrzewane żarcie nie jest dobre, to samo ze sranerisem x 6.

Opublikowano

Nie będzie kolejnego projektu laneris :( Ten jest ostatnim i będzie cały czas wspieranym. Wiec chyba się nie doczekasz. Tak samo odpuszczam sobie sponsorowanie projektów wole prowadzić swoje serwery pod marka laneris i mieć pewność co do swojej marki i nie muszę być od nikogo zależny. Wiec jak możesz zauważyć pracuje bardzo nad kontakcie z graczami bo to na tym najbardziej nam zależy by wiedzieć czego potrzebujecie i co oczekujecie od serwera, my jesteśmy dla Was po prostu.

Szkoda, że s2.laneris, który nadal działa, nie jest już wspierany tylko został zrobiony nowy serwer xD

Opublikowano

Po rozegraniu 20h mam pewne zdanie o serwerze. Na 100 lv wszedłem na mapę i leci tam z pd z is'a 1,5-2% za spota. Nie ogarniam jak ludzie z topki mają wbite 190+,a jeden to już prawie max'a. Albo gdzieś leci zbyt szybko exp,albo ładują setki zł w is'a albo to koledzy siurka. Tak czy siak serwer to patologia ilość osób na mapach 80,100 jest chora,nie znajdziecie spota,metka,bossa niczego chyba,że ktoś nie ma życia to niech sobie gra w nocy nie polecam..

Opublikowano

dlatego warto być w topce, gdzie napewno na mapach high level jest mniej ludzi

Proszę cię nie będe ładować w isa którejś stówki,żeby na serwerze easy być w topce 12 zł za 8h expa na wierzowcu,cały Siurek myślałem że po Teriosie coś zmieniło się na lepsze,ale to jednak kolejny serw z masą zyeb- "głupich" dzieci graczy na graczu i dojenie kasy

Opublikowano

Chyba zobaczyłeś mój poprzedni komentarz w tym temacie, moja prośba się spełniła.

Serwerek z*******y, graajta ile wlezie ;)

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Po rozegraniu 20h mam pewne zdanie o serwerze. Na 100 lv wszedłem na mapę i leci tam z pd z is'a 1,5-2% za spota. Nie ogarniam jak ludzie z topki mają wbite 190+,a jeden to już prawie max'a. Albo gdzieś leci zbyt szybko exp,albo ładują setki zł w is'a albo to koledzy siurka. Tak czy siak serwer to patologia ilość osób na mapach 80,100 jest chora,nie znajdziecie spota,metka,bossa niczego chyba,że ktoś nie ma życia to niech sobie gra w nocy nie polecam..

- Powiększony exp na mapie 80,
- Powiększony exp na mapie 100,

Update 07.04.2016

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

;) Za dużo ludzi tez nie dobrze :D  Metin to już taka gra . Normalne są bitwy o spoty czy czekanie za respem moba .  Jak komuś to nie odpowiada niech szuka serwerów gdzie ilość graczy to 500 ( dla mnie osobiście tyle to max przy 5 channelach )

rmoiyq.png

Opublikowano

- Powiększony exp na mapie 80,

- Powiększony exp na mapie 100,

Update 07.04.2016

Ze powiększony ? Ja mając 110lv, pd z is oraz z metka ze spota jakies 1% wiec nie wiem gdzie wy powiększyliście?

A topka albo na jakimś bugu expila albo tak musiała wybulić w Is albo jeszcze inna gorsza rzecz ale o tym nie będę pisać.

Jak dla mnie i tak za slaby exp od 115 lv powinno juz być ciężej a nie od 110.Nie chce nawet myśleć co będzie na 119 lv z 2h expa ?

Opublikowano

Update 07.04.2016

Ze powiększony ? Ja mając 110lv, pd z is oraz z metka ze spota jakies 1% wiec nie wiem gdzie wy powiększyliście?

A topka albo na jakimś bugu expila albo tak musiała wybulić w Is albo jeszcze inna gorsza rzecz ale o tym nie będę pisać.

Jak dla mnie i tak za slaby exp od 115 lv powinno juz być ciężej a nie od 110.Nie chce nawet myśleć co będzie na 119 lv z 2h expa ?

To ja dziś widziałem chłopa z 229 levelem to jak on to w takim krótkim czasie wklepał ? :D

Opublikowano

Update 07.04.2016

To ja dziś widziałem chłopa z 229 levelem to jak on to w takim krótkim czasie wklepał ? :D

Miał wszystkie odpały, które dają doświadczenie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...