Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy wprowadzasz kolejne poprawki / update Surek? Bo brakuje miejsca na zapis pozycji ;p

Dzisiaj w nocy :)

Odpiszesz Surus na moj poscik?

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Kiedy wprowadzasz kolejne poprawki / update Surek? Bo brakuje miejsca na zapis pozycji ;p

Dzisiaj w nocy :)

Naprawcie odrazu mapke 160lv.

Opublikowano
6_logo.png
change.png
- Poprawiono drop z berana,
- Poprawiono exp na mapach,
- Poprawiono Zmieniacz bonusów od teraz po otworzeniu sklepu nie kupuje non stop,
- Poprawiono szybką zmiane EQ(Buty),
- Dodano do pierścieni wymóg Lvl'owy(Opis),
- "Poprawiono" a w zasadzie usprawniono ulepszanie tarcz 61 poziom,
- Poprawiono petardę,
- Poprawiono sprawy VIPa,
- Poprawiono bossologie,
- Zablokowano przywołania metinów/bossów na mapach gildii, 
- Zmieniono bony kd uchylenia,
- Dodano "mniej potrzebne" ulepszacze do wykorzystania,
- Dodano dodatkowe respy bossow/metinów na mapie 80,
- Dodano dodatkowe respy bossow/metinów na mapie 100,

Na dniach zostanie urozmaicony system łowienia oraz zostanie zrobiony ciekawy system górnictwa.

Aktualnie przygotowywujemy się do eventów(turniej PVP) oraz kilka innych rzeczy w czwartek pojawi się kalendarz eventów.

ABY ZMIANY WESZŁY W ŻYCIE PROSIMY ZAAKTUALIZOWAĆ KLIENTA GRY PATCHEREM!

Pozdrawiam, SuReK

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ogarnij te dungeony a nie zmiane butow w ekwipunku

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

Opublikowano

Ogarnij te dungeony a nie zmiane butow w ekwipunku

Tak wiem, dostosuje jutro pod słabsze komputery, ale to jutro się tym zajmę spokojnie dostałem już dość informacji na dungi wyższy poziom i tak zareaguje :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

SureK jeśli mógłbym coś zasugerować fajnie by było gdybyś umożliwił łączenie rybek...

2 sprawą która może się nie którym niespodobać aby mapy były od do np mapa od 80 do 101 itd (gdzie osoby powyżej 101 nie mogą na daną mape wejść, wiem że są questy itp ale czasem to już podchodzi pod panaroje jak 200 lv odbijają spoty 80 lv bo koleżanka chce expić, walka powinna być wyrównana a nie...).

To jest moje zdanie i każdy może się wypowiadać według własnego uznania,  takie rozwiązania byłyby pomocne oraz odbijanie spotów byłoby ucziwsze niż dotychczas...

ps : jeśli rywalizacja to niech bd w miarę uczciwa bo tak na prawde nie ma co porównywać 80 lv z np 160. 

Pozdrawiam

Agres 

gladormt2 s2 - ON

Opublikowano

SureK jeśli mógłbym coś zasugerować fajnie by było gdybyś umożliwił łączenie rybek...

2 sprawą która może się nie którym niespodobać aby mapy były od do np mapa od 80 do 101 itd (gdzie osoby powyżej 101 nie mogą na daną mape wejść, wiem że są questy itp ale czasem to już podchodzi pod panaroje jak 200 lv odbijają spoty 80 lv bo koleżanka chce expić, walka powinna być wyrównana a nie...).

To jest moje zdanie i każdy może się wypowiadać według własnego uznania,  takie rozwiązania byłyby pomocne oraz odbijanie spotów byłoby ucziwsze niż dotychczas...

ps : jeśli rywalizacja to niech bd w miarę uczciwa bo tak na prawde nie ma co porównywać 80 lv z np 160. 

Pozdrawiam

Łączenie się rybek jak najbardziej ZA, każdy z pewnością ma zawalone eq :D

Ale ograniczenie lvl-owe wejścia na mapę to chyba lekka przesada, "rywalizacja" na tym polega cala gra metin. Masz za mały lv? to po to się robią gildii żeby sobie pomagać. Myślę że gra jest ciekawsza gdy masz motywacje do zrobienia eq itd :)

To jest oczywiście moje skromne zdanie i nie każdy się musi z nim zgadzać.

p.s. Ja też ledwie co mam 100lv i nie raz mnie bili na spotach ale coś, takie prawa dżungli :lenny:  

Opublikowano

po tej nowej aktualizacji client nie chce mi sie odpalić. wypakowałem go na nowo, spatchowałem i to samo

Sysser na gadu mi podeslij jak możesz, albo wejdź Ts pogadamy // EDIT SPACZUJ I BĘDZIE DZIAŁAĆ :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Opłaca się zaczynać :)?

healerem dam radę robić dungi?

I jak sprawuje się healer jeżeli ktoś posiada lub widział w pvp

top 3 postaci PVP na tym serwerze 

Opublikowano

Da się zrobić eq pvp, PvE bez dungów?

Jeżeli chodzi o eq pvp to nie zrobisz gdyż potrzebne są po 3 ulepszacze na dany przedział lvl.

Jedne ulepki lecą tylko z metków, drugie tylko z bossów na mapach a trzecie tylko z dungeonów.

A na eq exp potrzebne są tylko perły, jedynie na broń exp tak samo jak wyżej.

Opublikowano

Jak się sprawuje body na tym serwerze jeśli chodzi o pvp oraz exp? 

Gram body od początku i powiem w miarę.

W expie problemu nie ma żadnego, w pvp nie wiem nie mierzyłem się jeszcze z nikim kto by miał eq na taki lvl jak moje.

Z tego co tak pobije niektórych to sprawuję się w miarę i nie ma co narzekać.

@SuReK

Będzie dodane do dropu karma dla zwierząt która przedłuża ich czas, wspomniałeś o tym że to zostanie wprowadzone.

Opublikowano
6_logo.png
change.png
- Poprawiono system AFK od teraz pisze poprawnie,
- Poprawiono problem z wystawieniem w sklepie offline(6/7 bon),
- Zmiejszono bony na magie w zbrojach,
- Zmniejszono % na drop ksiąg soona,
- Zwiększono exp na mapie 100,
- Poprawiono wyskakujący błąd "log" dla niektórych graczy,
- Poprawiono optymalizacje klienta gry,
- Poprawiono optymalizacje serwera gry,
- Dodano wybór czcionki do "Opcji gry",
3.jpg

- Poprawiono drop z Tryton Władcy,

ABY ZMIANY WESZŁY W ŻYCIE PROSIMY ZAAKTUALIZOWAĆ KLIENTA GRY PATCHEREM!

Pozdrawiam, SuReK

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam problem po ostatniej aktualizacji nie moge odpalic clienta wywala do pulpitu pomoze ktoś

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Po spaczowaniu, kliknięciu rozpocznij grę nie włącza mi się klient.

mam to samo

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...