Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz to już przesada.

Co wy pierd** że expa zwiększyliście.

Na 119lvl mając pd z IS, pd z metka oraz miksturę to jest razem 150% expa, przez 1h wbiłem jakies 40% o.O .

Ponad 2h na wbicie 1lvl z 3 pd-kami- patologia.

Bez pd z is to sobie nie wyobrażam ile bym musiał expić z 4h 1lvl.

Do tego te małże, nie dość że pali jak cholera to na przerobienie broni na S potrzeba 60szt., jak jeszcze one dropią z ryb i żadko ze szkat serwerowych.

Dodajcie drop z metków lub bossów.

Serwer chwaliłem ale teraz mam mieszane uczucia i jak tak dalej będzie, niestety zrezygnuje.

A zapewne pójdą i też inni gracze, którzy nie chcą wydawać w IS i doświadczą to samo.

Szczerze to się robi serwer pod IS.

Słuchaj, potem będziesz miał łatwiej bo są dużo większe spoty, zobaczysz sam. 

Mam nadzieję że się nie zawiodę i nie pójdzie na darmo wbicie 1lvl w 2h.

SPokojnie. Exp bedzie o wiele szybszy na pozniejszych mapach :)

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teraz to już przesada.

Na 119lvl mając pd z IS, pd z metka oraz miksturę to jest razem 150% expa, przez 1h wbiłem jakies 40% o.O .

Do tego te małże, nie dość że pali jak cholera to na przerobienie broni na S potrzeba 60szt., jak jeszcze one dropią z ryb i żadko ze szkat serwerowych.

Serwer chwaliłem ale teraz mam mieszane uczucia i jak tak dalej będzie, niestety zrezygnuje.

A zapewne pójdą i też inni gracze, którzy nie chcą wydawać w IS i doświadczą to samo.

Słuchaj, potem będziesz miał łatwiej bo są dużo większe spoty, zobaczysz sam. 

Mam nadzieję że się nie zawiodę i nie pójdzie na darmo wbicie 1lvl w 2h.

SPokojnie. Exp bedzie o wiele szybszy na pozniejszych mapach :)

I o to właśnie chodziło :D

Na mapie 120 exp leci bardzo przyjemnie :D

Aż chce się expić :) Tylko coś mało tych metków mi się zdaje.

No i by sie przydało dodać drop małży do metków i bossów.

Opublikowano

Teraz to już przesada.

I nasuwa się pytanie jak ludzie wjebali maxy przez niecałe 2 dni? :D

Opublikowano

Teraz to już przesada.

I nasuwa się pytanie jak ludzie wjebali maxy przez niecałe 2 dni? :D

IS + granie 24/7 = max lvl w 2 dni, a eq mają na 55 lvl, a do expa na 1 poziom XDDD

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

ustawiali boty na wyzszych mapkach i tyle bo na poczatku pd-ki nie działaly mounty nie działały :)

ja juz nie gram na serwie czekam na coś innego przyjemnie się grało ale to nie dla mnie 24/7 exp 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

ustawiali boty na wyzszych mapkach i tyle bo na poczatku pd-ki nie działaly mounty nie działały :)

ja juz nie gram na serwie czekam na coś innego przyjemnie się grało ale to nie dla mnie 24/7 exp 

Jeśli znajdziesz cheata który tutaj działa (darmowy) to podeślij mi go na PW.

vx9hiU3.png

Aktualny serwer: Cagroso.pl / Nick: ZielaR / Klasa: Wojownik Body / Poziom: 20

Opublikowano

Czy coś fajnego lota z dt?
Czy nie warto chodzić

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Wy chyba naprawdę chcecie aby gracze odchodzili ?

Nie dość, że perły białe i czerwone lecą naprawdę ciężko, a najbardziej białe to jeszcze pali jak cholera.Do tego dochodzi że jeszcze na eq 105lvl trzeba po 10 pereł.

Aż mi się odechciało grać, chyba zrobię przerwę i jak coś poprawicie to wróce.

Chodzi o to że najlepiej białe lecą z bossa na 80lv mapce, a ja mając 125lv mam się cofać na mapki mniejsze, bez przesady.

Powinno być że im wyższy lvl tym trochę wiecej tych pereł leci, a tutaj tak samo bez różnicy.

Przynajmniej z każdego bossa powinno lecieć po te 2 perły mówie tutaj już od mapki 120lv.

To samo z małżami jest, można zdobyć tylko z ryb lub szkat serwerowych, powinny tak samo dropić z metków, bądź bossów.

Przemyślcie to bo naprawdę, ludzie jak zaczną wbijać ten 120 i zobaczą co się dzieje zaczną odchodzić.

Opublikowano

a myślisz dlaczego bana dostałem :D 

może to nie aż taki czit ale większość funkcji miał ale nie chciało mi sie już grać za brdzo bo ustawiłem go w widocznym miejscu :)

ale nie wysyłam na pw nic możesz go znaleźć na pewnym forum jest darmowy 

serwer jako tako polecam :) dużo ludziów :) 

Nie dość, że perły białe i czerwone lecą naprawdę ciężko, a najbardziej białe to jeszcze pali jak cholera.Do tego dochodzi że jeszcze na eq 105lvl trzeba po 10 pereł.

Chodzi o to że najlepiej białe lecą z bossa na 80lv mapce, a ja mając 125lv mam się cofać na mapki mniejsze, bez przesady.

Powinno być że im wyższy lvl tym trochę wiecej tych pereł leci, a tutaj tak samo bez różnicy.

Przynajmniej z każdego bossa powinno lecieć po te 2 perły mówie tutaj już od mapki 120lv.

To samo z małżami jest, można zdobyć tylko z ryb lub szkat serwerowych, powinny tak samo dropić z metków, bądź bossów.

Przemyślcie to bo naprawdę, ludzie jak zaczną wbijać ten 120 i zobaczą co się dzieje zaczną odchodzić.

z racji w/w że już nie gram i raczej nie wrócę bo i tak podobało mi się jako tako :)

to Ci podpowem że najlepiej perły dropią z metków w red lesie :) po 2x z każdej + 6/7bon ja miałem po +100 pereł tylko z dwóch godzin(metki respią się co około 10min ;) 

Opublikowano

Gadasz głupoty. Wystarczy pomyśleć i znaleźć sposób. W godzinę wczoraj miałem po około 40 perełek każdego rodzaju, z lekką przewagą niebieskich.

Dla niedomyślnych podpowiem, bo i tak zawiesiłem tu grę- w m2 jest drop na każdym lvl-u (przynajmniej jak dropiłem na 75 to był). Metków bardzo dużo, ubija się je w kilka sekund. Prawie z każdego leci co najmniej jedna perła.

Tak samo było w dniu startu- ludzie rzucili się po trutki do red lasu, a metki w zwyklym lesie były praktycznie nieobstawione. Nauczcie się myśleć!

Opublikowano

a myślisz dlaczego bana dostałem :D

może to nie aż taki czit ale większość funkcji miał ale nie chciało mi sie już grać za brdzo bo ustawiłem go w widocznym miejscu :)

ale nie wysyłam na pw nic możesz go znaleźć na pewnym forum jest darmowy 

serwer jako tako polecam :) dużo ludziów :)

z racji w/w że już nie gram i raczej nie wrócę bo i tak podobało mi się jako tako :)

to Ci podpowem że najlepiej perły dropią z metków w red lesie :) po 2x z każdej + 6/7bon ja miałem po +100 pereł tylko z dwóch godzin(metki respią się co około 10min ;)

Ale bez jaj żeby mieć 125lvl i latać bić metki w red lesie.

Co za przeproszeniem głupek ustalał ten drop.

Ja nie wiem czy on wtedy był o zdrowych zmysłach.

Opublikowano

akurat tutaj sie z Tobą zgodzę bo trochę to nieprzemyślane że np na 120lvl-u idziesz lac metki do m1 :D albo takie tam 

ale jest pena czesc osob ktorym to pasuje :) 

Opublikowano

akurat tutaj sie z Tobą zgodzę bo trochę to nieprzemyślane że np na 120lvl-u idziesz lac metki do m1 :D albo takie tam 

Na 120 lvlu do eq nie są juz potrzebne perly ;)

Opublikowano

Na 120 lvlu do eq nie są juz potrzebne perly ;)

Dobra ale jest mapka 100lv a eq na 105lv jeszcze potrzeba pereł,a już na tej mapie ciężko z perłami.

Nie przemyśleliście nic kompletnie z tymi perłami.

Opublikowano

Ludzie sa jednak Debilami xD

Serwer ma raptem kilka dni xD a Wy juz pierdolicie o robieniu eq ze ciezko itp xD

Jesli szukacie serwera gdzie wsyztsko sie ma po tygodniu to Laneris nie jest dla Was.

Dziekuje za uwage

Dla Mnie serwer Top1 nie za trudny nie za łatwy :P

Opublikowano

Ludzie sa jednak Debilami xD

Serwer ma raptem kilka dni xD a Wy juz pierdolicie o robieniu eq ze ciezko itp xD

Jesli szukacie serwera gdzie wsyztsko sie ma po tygodniu to Laneris nie jest dla Was.

Dziekuje za uwage

Dla Mnie serwer Top1 nie za trudny nie za łatwy :P

I o to nam chodzilo.. Serwer jest medium/easy nie easy :)

Opublikowano
6_logo.png

change.png

- Poprawiono drop(Pereł itp(dungi/metiny/bossy)),

- Poprawiono misje u octavio(opis),

- Poprawiono drop Zielonych ziół do biologa,

- Poprawiono exp na mapach,

- Poprawiono drop na mapach,

- Poprawiono zmieniacza bonusów,

- Zoptymalizowano kwestie klientowe,

- Od teraz moby z nowych expowisk nie będą agresywne,

- Bardzo prosiliście nas o pakiet "premium" który opiera się na drobniutkich bonusach oraz przedrostkiem który według Was cieszy oko a więc został wprowadzony(od środy będzie możliwy do zdobycia za punkty AP ale o tym już niedługo),

- Dodaliśmy zmianę skilli tak jak wynikneło to z ankiety,

- Usunięto petardę z dropu,

- Zmieniono model dzika na start,

- Usunięto resp metinów w ścianie(mapa 140),

- Dodano zbroje do expa.

Jest to jedna z mniejszych aktualizacji kolejna pojawi się w niedziela/poniedziałek(noc).

ABY ZMIANY WESZŁY W ŻYCIE PROSIMY ZAAKTUALIZOWAĆ KLIENTA GRY PATCHEREM!

Pozdrwiam, SuReK

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wszystko jest spoko ale mam do Administracji 1 pytanie, gdy robiliście mapę na 80 lvl ile graczy na serwerze przewidywaliście? 100-200? :)

Przecież ta mapa to jest totalna porażka. Proponuje żeby Surek wszedł na mapkę 80 i zobaczył co tam się dzieje bo zakładam że tego nie wie. Tak naprawdę to na tej mapie graczy jest więcej niż mobuf.

Opublikowano

Wszystko jest spoko ale mam do Administracji 1 pytanie, gdy robiliście mapę na 80 lvl ile graczy na serwerze przewidywaliście? 100-200? :)

Przecież ta mapa to jest totalna porażka. Proponuje żeby Surek wszedł na mapkę 80 i zobaczył co tam się dzieje bo zakładam że tego nie wie. Tak naprawdę to na tej mapie graczy jest więcej niż mobuf.

On nie wejdzie. Dla niego to pro rozwiązanie bo przecież to serwer "medium..." Już napisał przecież że tak ma być ;p ... Żal dupe ściska. Tak samo jak na S2 - klepaj metki aż zdechniesz... Ale najpierw je znajdź bo na globalu respów jest więcej niż tutaj... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...