Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tu nie gram i mam jakis smieciowy kod od srurka wiec macie i sie bawcie 3AINEH7E

Nie polecam bo surek wydupczy was na kase i znowu ucieknie 

Dzięki :)

obraz.png

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile online?

Opłaca się zaczynać?

Serwer ma dwa dni ale za tydzień zostanie tu z 500 osób max. Do tego dziecinny bug którego nawet Surek nie usunął - przy otwartym sklepie / npc / handlu jak ktoś ci e rozwali trzeba resetować klienta bo nie wstaniesz. 

Do tego rynek już szlag trafił a wydropienie w cywilizowany sposób truty graniczy z cudem - chyba że zarywasz nockę. Sklepów 1000 razy więcej niż graczy, i wszystko stoi. Pomijając fakt że dropi i gra się tu praktycznie jak na S2 - lej metki do śmierci. 

Serwer to masówka pod hajs - nie znajdziesz tu nic nowego - wszystko pozbierane głównie z S2 i innych serwerów. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ile online?

Opłaca się zaczynać?

Serwer ma dwa dni ale za tydzień zostanie tu z 500 osób max. Do tego dziecinny bug którego nawet Surek nie usunął - przy otwartym sklepie / npc / handlu jak ktoś ci e rozwali trzeba resetować klienta bo nie wstaniesz. 

Do tego rynek już szlag trafił a wydropienie w cywilizowany sposób truty graniczy z cudem - chyba że zarywasz nockę. Sklepów 1000 razy więcej niż graczy, i wszystko stoi. Pomijając fakt że dropi i gra się tu praktycznie jak na S2 - lej metki do śmierci. 

Serwer to masówka pod hajs - nie znajdziesz tu nic nowego - wszystko pozbierane głównie z S2 i innych serwerów. 

Jeśli chodzi o trute to dropnięcie jej jest banałem, a jeśli już nie chcesz dropić to kupisz za śmieszne pieniądze, które nazbierasz z expa do 75lvla ;p

Opublikowano

Cześć, nie chciałem spamować ale nie potrafię znaleźć w komentarzach.
Jak tutaj z balansem? Kto jest ok w pvp?

Opublikowano

Smok/Healer/WP/Mental  te sie wyróżniają , reszta też da rade ale to nie to samo , Smok i Healer chyba najlepsze 

Opublikowano

Smok/Healer/WP/Mental  te sie wyróżniają , reszta też da rade ale to nie to samo , Smok i Healer chyba najlepsze 

Nie rozumiem jakim prawem podajecie klasy, które są najlepsze w pvp nie mając maksymalnego ekwipunku, poziomu i misji :)

Opublikowano

Nie rozumiem jakim prawem podajecie klasy, które są najlepsze w pvp nie mając maksymalnego ekwipunku, poziomu i misji :)

Na max lvl to nie ma co czekać bo przeważnie gra się i tak kończy wcześniej albo na wbiciu tego maxa i nikt się później nie bije ;p

Teraz i tak kto nie podejdzie do gościa co tylko expi to ma go na pare hitów ;p

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko, zarejestrowałem się i jest wszystko ok, na stronię mogę się zalogować, tylko gdy chodzę wejść do gry, ciągle mi wyskakuje że Nieprawidłowa nazwa konto lub hasło. Nie ma takiej opcji bo próbuje je bardzo dokładnie wpisać i nic, wie ktoś o co chodzi może?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko, zarejestrowałem się i jest wszystko ok, na stronię mogę się zalogować, tylko gdy chodzę wejść do gry, ciągle mi wyskakuje że Nieprawidłowa nazwa konto lub hasło. Nie ma takiej opcji bo próbuje je bardzo dokładnie wpisać i nic, wie ktoś o co chodzi może?

Masz znaki specjalne jakieś? Spróbuj zmienić na ciut łatwiejsze hasło przez stronę i czy aby na pewno masz konto na laneris.pl nie czasami na s2 czy s1?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Masz znaki specjalne jakieś? Spróbuj zmienić na ciut łatwiejsze hasło przez stronę i czy aby na pewno masz konto na laneris.pl nie czasami na s2 czy s1?

Spróbuje zmienić na łatwiejsze znaki

Rejestrowałem i pobierałem klienta z tej strony: http://laneris.pl/

Opublikowano

@SuReK

Tylko u Ciebie wierzchowiec na 8h za 12zł SMS...

Ten ItemShop jest tak przejebany, że to uj... Pay2Win

Ale reklama u Bonusa to props

Słuchaj jeżeli to jest dużo to ja nie wiem, na każdym serwerze jest 4x drożej prawie, ale cóż nie skomentuje zagranicznych serwerów co za pd'ka więcej zapłacisz niż u nas za połowe isa ale no nie moja sprawa, wracając reklama u bonusa :D

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReK

Słuchaj jeżeli to jest dużo to ja nie wiem, na każdym serwerze jest 4x drożej prawie, ale cóż nie skomentuje zagranicznych serwerów co za pd'ka więcej zapłacisz niż u nas za połowe isa ale no nie moja sprawa, wracając reklama u bonusa :D

No sory ale nie dam 12 zł za 8 godzin dodatkowego expa XDD

Poza tym za samego peta się cenisz 30zł do tego dochodzi kostium i inne badziewia. Więc, żeby kogos zabić to musisz wyjebac +/- 250zł...

Ciekawe co na to Ymir

2i6eukk.jpg

Opublikowano

@SuReK

Poza tym za samego peta się cenisz 30zł do tego dochodzi kostium i inne badziewia. Więc, żeby kogos zabić to musisz wyjebac +/- 250zł...

Ciekawe co na to Ymir

Słuchaj nikt nie każe Ci wydawać na IS'a zawsze możesz go zdobyć łatwo w grze ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReK

gdzie jest drożej ? 

znam serwery gdzie za 30zł KUPISZ PETA.KOSTIUM,FRYZA NA STAŁE

więć skon p******** naciągaczu.

U ciebie jest najdroższy IS porównywalny do PL chłopie.

Opublikowano

@SuReK

gdzie jest drożej ? 

A serwer z czego ma się utrzymywać? Idź może na virtaula pograć co masz pety po 500 zl  :lenny: Dobra koniec tematu kolego, chcesz wydasz na is nie chcesz nie, ta dyskusja nie ma sensu serio, wole pomóc komuś w tym czasie niż droczyć się na jakimś forum kompletna strata czasu.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@SuReK

Ciekawe co na to Ymir

Słuchaj nikt nie każe Ci wydawać na IS'a zawsze możesz go zdobyć łatwo w grze ;)

Powiedz mi, w jaki sposób?

Kupować od graczy gdzie na jeden item będę musiał się p******** milion godzin?

Z czego ma sie serwer utrzymymywać? Mam nadzieję, że sobie żartujesz.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

@SuReK

gdzie jest drożej ? 

A serwer z czego ma się utrzymywać? Idź może na virtaula pograć co masz pety po 500 zl  :lenny:

niektóre serwery nie opierają sie na IS i jakoś się utrzymują.

Serwery gdzie za 50zł kupisz w is to co potrzeba również dają rade.

A ponadto na tym tanim is jeszcze sm dropią w grze i jakoś sie trzymają.

To jest głupie gadanie ze musi sie utrzymać.

Nie serwer a TY musisz sie utrzymać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...