Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minusy gry na tym serwerze?

-między 95 a 100 levelem może wam się znudzić exp

-Ta niby nagroda po 100 lv to oszustwo bo dalej jeszcze gorzej 

-Mapa 100 level resp metinów co 10 minut czyli zobaczenie metina jest niemożliwe 

-Serwer medium wygląda całkiem inaczej niż to co tutaj jest przedstawiane...

-Wydałem tutaj sporo kasy już na grę a i tak nie dostałem tego czego oczekuje

-prawdę mówiąc na 3000 tysiące graczy jeden metin na 10 minut to bawimy się chyba w harda... 

czyli pod sumując lepiej iść na jakiegoś harda i się tam pobawić niż na tym niby meeeeedium się męczyć wbijać z 119 do 120 w prawie 1,5 h z czego na plu z 60 do 65 da rade wbić w 1h...

te ChangeLog to chyba jakieś oszustwo bo nic z tego nie da się odczuć 

za wysoka sygnatura

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Mapa 100 level resp metinów co 10 minut czyli zobaczenie metina jest niemożliwe 

-prawdę mówiąc na 3000 tysiące graczy jeden metin na 10 minut to bawimy się chyba w harda... 

czyli pod sumując lepiej iść na jakiegoś harda i się tam pobawić niż na tym niby meeeeedium się męczyć wbijać z 119 do 120 w prawie 1,5 h z czego na plu z 60 do 65 da rade wbić w 1h...

Co ty gadasz :p ja od 100 do 120 wbilem w 3h niecale potem od 120 do 140 w 1 godzine no i od 140 do 160 troche meczenia z 2h ponad no a teraz to troche ciezko nie powiem.A co do metkow trzeba umiec ja tam zawsze zabijalem minimum 6 :p

Opublikowano

Co ty gadasz :p ja od 100 do 120 wbilem w 3h niecale potem od 120 do 140 w 1 godzine no i od 140 do 160 troche meczenia z 2h ponad no a teraz to troche ciezko nie powiem.A co do metkow trzeba umiec ja tam zawsze zabijalem minimum 6 :p

3h :) naprawdę jesteś dobry i musisz też umieć  expić tak jak umiesz bić metiny.

Opublikowano

serwer może i fajny ale straszne lagi nie kiedy na poszczególnych mapach. Graczy trochę jest ale większości to sklepy offline . Może jak by nie było tych sklepów offline było by lepiej ale jak kto woli. Pogram jeszczę trochę i zobaczę czy dalej będę grał ale na dzień dzisijeszy polecam serwer

Opublikowano

na serwie jest te 3k graczy czy licznik kręcony?

Przy 3k online to zwykłych sklepów byloby więcej niż tych offline.

czyli sklepy to dla ciebie przelicznik graczy online? 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Gdyby nie było rat i gracze by cokolwiek dropili i sprzedawali to shopów byłoby więcej ^^

Wejdź do gry i przekonasz się, że kręcony nie jest :)

Opublikowano

Jest to jeden z czynników, który składa się na przewidywaną ilość graczy. Tak czy owak te 1k osób jest, nie więcej.

Srij9JT.png

Opublikowano

najlepiej ilość graczy sprawdzać własnie po shopach.

Lecz nie offline a normalnych. 

Ps. serwer do 80-90 lv jest spoko potem gówno lepiej grać na plu jak tu przynajmniej lepiej lv bedzie szedł ;p.

Tu jest prosta zasada:

Nie inwestujesz giniesz.

Opublikowano

Musze tu wtrącić swoje dwa grosze...Tak jak przy starcie krytykowałem ten serwer to teraz muszę przyznać ze to najlepszy priv z wszystkich serwerów które wyszły w tym roku.Polecam go bo nic leszego nie znajdziecie ( zawiera wszystko co potrzebne do dobrej gry), a pl to nuda i obłuda i nabijanie niemcom kasy ;) .

Opublikowano

Z Reviosa kasy już nie ma to znów trzeba jakieś gowno na 1-2 miesiące wypuścić xD

Co z tego, że s2 ciągle stoi, a revios był tylko sponsorowany przez surka.

tenor.gif

Opublikowano

Ps. serwer do 80-90 lv jest spoko potem gówno lepiej grać na plu jak tu przynajmniej lepiej lv bedzie szedł ;p.

Tu jest prosta zasada:

Nie inwestujesz giniesz.

Nie musisz inwestować wystarczy trochę użyć tego co ma się w czaszce i IS możesz mieć za darmo :D

Sam dzisiaj w 1 dzień zakupiłem peta pvp, kostium pvp oraz fryza nie wydając ani złotówki w IS.

Kosztowało mnie to z 3-4 godzin dropu.

Więc jeżeli ktoś pierdzieli że bez IS nie zdziałasz tu grubo się myli.

Aktualnie mam 165lvl eq do pvp full i expa na ten lvl a wydałem zaledwie głupie 4zł na pd z IS, tylko po to aby odskoczyć od pozostałych z lvlem i dropić na spokojnie perły,zmianki i pd na których zarobiłem bardzo dużo.

Serwer jak najbardziej polecam.

Ps.Chociaż kilka poprawek by się przydało,np mapka 160lvl większe grupki.

Opublikowano

Jak na razie po jednym dniu grania stwierdzam że właściciel chyba nie przewidział takiej ilości graczy (2k+) i zamówił za słabą maszynkę ?. ;)

Droższej nie ma dostępnej.

Tu jest prosta zasada:

Nie inwestujesz giniesz.

Nie musisz inwestować wystarczy trochę użyć tego co ma się w czaszce i IS możesz mieć za darmo :D

Sam dzisiaj w 1 dzień zakupiłem peta pvp, kostium pvp oraz fryza nie wydając ani złotówki w IS.

Kosztowało mnie to z 3-4 godzin dropu.

Więc jeżeli ktoś pierdzieli że bez IS nie zdziałasz tu grubo się myli.

Aktualnie mam 165lvl eq do pvp full i expa na ten lvl a wydałem zaledwie głupie 4zł na pd z IS, tylko po to aby odskoczyć od pozostałych z lvlem i dropić na spokojnie perły,zmianki i pd na których zarobiłem bardzo dużo.

Serwer jak najbardziej polecam.

Ps.Chociaż kilka poprawek by się przydało,np mapka 160lvl większe grupki.

Można, można :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Witam otóż mam taki problem podczas uruchamiania patchera klikam na patcher i nic sie nie dzieje nie wyskakuje okno gry nie włącza sie patcher jak temu zaradzic czy ma ktos taki problem.

Czy będzie zrobiony client do gry??

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsza edycja lanerisa. Co do ilości graczy - serio tyle jest i mówię to naprawdę obiektywnie. Wystarczy wejść na serwer i chwilę pograć. Mapka 80 lvl to totalny hard, wszystkie respy metków, bossów idą w minute. Cudem jest jak się uda zeksuć komuś jednego bossa.

Opublikowano

Podczas przerwy na liczniku 1600 osób online idź pań w ch. On chyba zlicza mooby na serwerze.

Eh, Panie Gall wiesz co to jest cache? I wiesz do czego służy? Otóż powiem w skrócie licznik jest zapisywany RAZ aby nie wykonywać zapytań do pliku .txt a następnie wczytywany z pliku nie z bazy w wyniku czego bardzo słynny atak layer 7 nie wejdzie i nie jest nam groźny. Rozumiesz?

Witam otóż mam taki problem podczas uruchamiania patchera klikam na patcher i nic sie nie dzieje nie wyskakuje okno gry nie włącza sie patcher jak temu zaradzic czy ma ktos taki problem.

Czy będzie zrobiony client do gry??

Usuń root i locale_pl i spaczuj.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...