Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Elsword] Prywatny serwer - Void Elsword!

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

>z pobieraniem na ma problemów

0,0-0,30 mb/s xDD

patch ma 4.87 gb

lepiej jest pobrac caly patch z dysku google umieszczonego na forum http://www.voidels.to/forum/index.php?/topic/103016-voidels-18-all-kom-patch-downloads/&page=1

A ja zostawiłam patcha na całą noc ;____;

boże [*]

no i tym patchem zachęcili mnie do powrotu ;_;

nadal ciężko znaleźć ludzi na mapki?

ps. ktoś chętny na wspólne granie?

Z dobieraniem nie ma problemów. Dużo się pozmieniało na Voidzie, nie tak jak początki powstawania xDDD

Zapraszam do powrotu i do gildi: ShiroNeko ;)

Świetnie, do kogo pisać żeby mnie przyjął i w jakich godzinach?

jezeli sie nie myle to do Deiidara mozesz napisac chyab jeszcze CallMeJezus

jeszcze julka byla ale nie pamietam jaki miala nick ._.

mozesz tez przez tablice

• Odpowiedzi 535
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałam cały folder z data i wkleiłam do folderu z elsem

mimo to nadal chce mi się pobierać 6gb przez patcher

o co chodzi ._.

/naprawiłam

xyz.

Opublikowano

to jakaś tragedia pobrałem  z dysku  i włączyłem repair i  żeby 2 GB się przez 5h nie pobrało

Na forum i w tym temacie jest napisane, ze sie powoli pobiera, jest z 5 linkow do pobrania przez dysk google.

Z dysku google mi sie w 4h pobralo, ale to przez moj gowno net.

Opublikowano

mi się z dysku szybko pobrało ale gdy odpaliłem voidels.exe i zaczeły wyskakiwać problem to włączyłem repair i 100 MB w godzine się ściąga (0,00-0,16-21) MB/S i tak cały czas

Opublikowano

mi się z dysku szybko pobrało ale gdy odpaliłem voidels.exe i zaczeły wyskakiwać problem to włączyłem repair i 100 MB w godzine się ściąga (0,00-0,16-21) MB/S i tak cały czas

pobierałeś całego elsa czy tylko folder z datami?

Polecam ściągnąć całego, wypakować na pulpit i nie ma żadnych problemów

xyz.

Opublikowano

pobrałem http://www.voidels.to/forum/index.php?/topic/103016-voidels-18-client-download-all-kom-download/ Full Archived Client 1 u góry i wypakowałem do folderu

Opublikowano

pobrałem http://www.voidels.to/forum/index.php?/topic/103016-voidels-18-client-download-all-kom-download/ Full Archived Client 1 u góry i wypakowałem do folderu

no to jest ogólnie cały els po patchu z Rose, wiec nie mam pojęcia czemu ci tak się dzieje :|

a spróbuj wypakować na pulpit

xyz.

Opublikowano

0,0-0,30 mb/s xDD

patch ma 4.87 gb

lepiej jest pobrac caly patch z dysku google umieszczonego na forum http://www.voidels.to/forum/index.php?/topic/103016-voidels-18-all-kom-patch-downloads/&page=1

boże [*]

Z dobieraniem nie ma problemów. Dużo się pozmieniało na Voidzie, nie tak jak początki powstawania xDDD

Napisz zgłoszenie na tablicy lub pisz do nicku: Kaite. Nie wiem kiedy jest aktywny, ale jest dość często.

Opublikowano

0,0-0,30 mb/s xDD

patch ma 4.87 gb

boże [*]

Napisz zgłoszenie na tablicy lub pisz do nicku: Kaite. Nie wiem kiedy jest aktywny, ale jest dość często.

już jestem główną postacią w gildii, ale dzięki za odpowiedź c:

xyz.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

hej, jestem świeży na voidzie, założyłem tu konto gdyż mam kilka pytań, a właściwie 3 :D
1. Która Ara ma najlepszy damage? np pod Henir's Time-Space Continuum?
2. Która postać ma najlepsze skille na całą mapkę i secrety?
3. Gdzie znajdę Void's naeun? Wymiana ticketów.

Pozdrawiam wszystkich, życząc Wesołych Świat i najlepszego w Nowym Roku, aby był jeszcze lepszy :)

Opublikowano

1. SD najlepiej

2. Hmm trudno znaleźć taką postać, ale zdaje mi się, że któryś z Addów ma dużo skili na całe mapki.

3. W Ruben.

Wesołych Świąt :)

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Dzięki, za szybką odpowiedź :)

1. SD. jupi, miałem taką nadzieję, dobrze mi się nią gra :)

2. Addy są specyficzne, nie umiem nimi grac :) Są inne, jednak nie wychwyciłem po avkach :) Może ktoś inny jeszcze coś podpowie ;) ale dzieki :)

3. Ruben :) haha :) No faktycznie :) Szukałem dalej :) Najciemniej pod latarnią :) Dzięki śliczne :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

i znowu mam pytanie, do bardziej zaawansowanych graczy :) Chodzi mi o unikalne sety  http://elwiki.net/w/Unique_Equipment a mianowicie o set Transcendent Key Code. Z tego co widzę w "How to Obtain", wypada on ze skrzynek Compelling Dicetium Cube, Ancient Dicetium cube  w Elysion. Mi się udało dropnąć Strong Decitium Cude, Wygląda ona tak samo jak Compelling, ale nazwa inna. Czy to ta sama? czy szukać dokładnie o takich samych nazwach? Czy z każdej skrzynki wypada część setu? Jeżeli nie, to jak zwiększyć prawdopodobieństwo jego wypadnięcia? Szkoda wydawać po 2mln na niewłaściwe skrzynki :P

Opublikowano

zobacz na tabli czy coś warte jak nie to wyrzucaj

ja osobiście wyrzucałem wszystko z tych dungów bo zarabiałem na hero na hacku oczywiście jak co 2/3 gracz na tym serwie

w godzine można 100kk wycisnąć 

ale po 3 miechach mi się znudziło i usunąłem konto a eq rozdałem xdd

image.png
Opublikowano

I znowu mam kilka pytań, byłbym zobowiązany za odpowiedzi. Dłuższa gra, nowe pomysły, nowe niewiadome :)

1. Chodzi mi o kamienie magiczne:
- czy żółte kamienie Magic Stone of Strenghening i dual (craft u alchemika), dają tylko bonusy damage do broni, czy do skilli też? Ciężko trafić z tymi Magic Stone of Ruin na damage odpowiednich skilli. No właśnie, podnosząc staty damege'u akcesoriami, podnoszę tylko na broń czy skille? tak mnie to właśnie zastanowiło :)

2. Ten ostatni boss w Ranox (Scar), to chronić się atrybutami darkness czy winter? (mowa głównie o Challenge). Nie zawsze trzymanie "Z" działa od razu, i zżera połowę HP.

3. Jeżeli w broń wbiłem 3*atrybut fire, to warto się bawić w craft u Void's Naeun - Refined Eldrid Shard (w moim przypadku Flame Master), czy popsuje to całą zabawę atrybutami. Niebawem chcę zrobić nowy slot na broni i również wbić fire (najtańszy na tablicy hehe), chyba, że polecacie co innego :). Ara SD, set z Besmy.

4. Jak (gdzie) set z sekretów zrobić na lv8 (Maximized)? Czy to dopiero w planach? Pokazane na tej stronie http://elwiki.net/w/Unique_Equipment

Opublikowano

I znowu mam kilka pytań, byłbym zobowiązany za odpowiedzi. Dłuższa gra, nowe pomysły, nowe niewiadome :)

1. Chodzi mi o kamienie magiczne:

- czy żółte kamienie Magic Stone of Strenghening i dual (craft u alchemika), dają tylko bonusy damage do broni, czy do skilli też? Ciężko trafić z tymi Magic Stone of Ruin na damage odpowiednich skilli. No właśnie, podnosząc staty damege'u akcesoriami, podnoszę tylko na broń czy skille? tak mnie to właśnie zastanowiło :)

2. Ten ostatni boss w Ranox (Scar), to chronić się atrybutami darkness czy winter? (mowa głównie o Challenge). Nie zawsze trzymanie "Z" działa od razu, i zżera połowę HP.

3. Jeżeli w broń wbiłem 3*atrybut fire, to warto się bawić w craft u Void's Naeun - Refined Eldrid Shard (w moim przypadku Flame Master), czy popsuje to całą zabawę atrybutami. Niebawem chcę zrobić nowy slot na broni i również wbić fire (najtańszy na tablicy hehe), chyba, że polecacie co innego :). Ara SD, set z Besmy.

4. Jak (gdzie) set z sekretów zrobić na lv8 (Maximized)? Czy to dopiero w planach? Pokazane na tej stronie http://elwiki.net/w/Unique_Equipment

1.kupuj duale od apink lub wise/S++ u camile, nie warto sie bawic tymi od alchemika

2.zadnym, musisz robic mb http://elwiki.net/w/Mana_Break

3. ? 3 to maksymalny poziom atrybutu, wyzej sie go nie da wbic, sloty nic nie dadza, gdyz one sa na kamyki o ktorych mowilem w pierwszym punkcie

4.jeszcze go nie ma 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...