Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] ABot - Darmowy bot na Twój serwer TeamSpeak

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam czy jestem zielony w tych botach na ts3 i mam takie pytanie czy ta funkcja również usuwa kanały w strefie prywatnej po jakimś tam czasie nieobecności na nim?

• Automatyczne sprawdzanie kanałów w strefie prywatnej
Opublikowano

@SgPc303 ta funkcja odpowiada za sprawdzanie wyznaczonego "spaceru" kanału do wyznaczonych podkanałów, a nie ich usuwanie po wyznaczonym czasie. Zachęcam do kupna ABOT'a w wersji Premium. Bardzo tanio, bot bez żadnych zastrzeżeń.

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z tym botem. Otóż bot wchodzi na serwer i tu zaczyna się problem. Załącza mu się jakiś tryb lenia bo nie wykonuje ani jednej z konfigurowanej funkcji (Te których nie potrzebuje są wyłączone). Baza danych jest podpięta. Bot ma wszystkie potrzebne mu uprawnienia (łączy się jako serveradmin). Konsola nie wypluwa nic. Wgrałem go od nowa ustawiłem mu inne funkcje i dalej nic.

Opublikowano

Nie wiem, jak co, ale tworzenie kanalow nie dziala. Ale to juz sie tym nie przejmuje.

Chodzi o to, czy da sie usunac jakies dane grupy z configu top10 by nie liczylo ich?

Bo mam taki problemik: https://scr.hu/e9aBBD

Problem jest , testowalem zmieniac w bazie danych ich godziny online restartowalem tez po tym abota, ale sie resetowalo

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKalambur99

Zaimportowałeś plik abot.sql?

Nie za bardzo wiem o co chodzi - wytłumaczysz?

Wpisałem hasło i zapisałem, po czym włączyłem bota i nadal się nie łączy. (Jestem zielony w tych sprawach)

http://screenshot.sh/mGxR7UOo53a3j

Jeśli ci się nie chce tłumaczyć - mogę ci podać passy (ip, hasło do roota) i zobaczysz co jest nie tak - sądzę, że jesteś uczciwym człowiekiem.

Opublikowano

@PiFFo

1. Ta funkcja w darmowej wersji jest zbugowana

2. Również zbugowane

3. Znajduje się na kanale, na którym go ustawiłeś. Klikasz na niego dwa razy i piszesz. Musisz ustawić sobie widoczność klientów query, żeby go widzieć

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Ponawiam pytanie gdzie mogę uzyskać informację na temat płatnej wersji bota i jaka jest jego cena?

u Armera na jego Teamspeak'u tzn. Malczynscy.pl

Opublikowano

Bot nie wchodzi na serwer. Po wpisaniu php core.php -i 1 wypluwa:

PHP Notice:  Undefined index: i in /home/ABot v0.6.3/core.php on line 51
PHP Notice:  Undefined index: i in /home/ABot v0.6.3/core.php on line 55
PHP Notice:  Undefined index: i in /home/ABot v0.6.3/core.php on line 61
PHP Notice:  Undefined index: i in /home/ABot v0.6.3/core.php on line 92

Opublikowano

@PiFFo , nie ma odpowiedzi na mój problem, a Artur jak widziałeś nie odpisał mi :(

Nie wiem czy do złego miejsca pliki poprzenosiłem czy co. (Bot po właczeniu nie łączy się z serwerem)

Zobacz jak to u mnie wygląda i porównaj to ze swoimi plikami. (O ile będziesz tak miły:))

http://screenshot.sh/m7PgRaKbuxSfL

Brak bazy danych, ten plik abot.sql musisz importować do bazy danych, a folder "Abot" mozesz walnąć gdzie chcesz ale najlepiej do home i nadaj chmody plikowi, który odpowiada za uruchomienie.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z ramem i botem. Otóż gdy włączam Abota to zużycie ramu przez tego bota wynosi ok 200MB. Po dwóch godzinach działania jest już 1,2 GB. Może coś źle skonfigurowałem? Ogólnie jak to naprawić? (wersja darmowa)

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z ramem i botem. Otóż gdy włączam Abota to zużycie ramu przez tego bota wynosi ok 200MB. Po dwóch godzinach działania jest już 1,2 GB. Może coś źle skonfigurowałem? Ogólnie jak to naprawić? (wersja darmowa)

To jest normalne ;)

Niestety musisz co jakiś czas restartowac bota lub dodać polecenie do crona 

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...