Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] ABot - Darmowy bot na Twój serwer TeamSpeak

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngprzemekhq

W sprawie darmowej wersji pomagam tylko w tym temacie.

Plik .sql zaimportowałeś do bazy danych? Ustawiłeś połączenie w include/connect.php?

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

@artur8889

Nie wysakuje nic tylko moze z 10 pustych linijek.

po wpisaniu php core.php -i 1 i 2 nic sie nie dzieje pokazuje mi 10 pustych linijek i nic wiecej chociaz jak wlacze go komendą ./bot.sh start to sie wlacza ale nie wchodzi na serwer prosze o szybka odpowiedz, dziekuje :)

@artur8889

moze masz jakis poradnik jak zrobic baze danych sql bo sam tego nie umiem ogarnac ;d

Opublikowano

Spróbujcie inną wersją php odpalać tego bota, wyłączyć w konfiguracji 3 funkcje i zostawić tylko te:

$config['bot']['functions'] = array('adminlist','afkchecker','autopoke','reklama','channelchecker','multifunction','nickprotect','welcomemsg','channelgroup','autoregister','host_message','servername','getchannel');                    

Jest coś skopane z łączeniem się z bazą danych i funkcje typu top100 itp, które opierają się na bazie danych mysql są skopane i bot wtedy nie działa poprawnie..

I będzie działać co nie zmienia faktu, że nie polecam tego bota bo zamuli Wam całą maszynę bardziej niż to wszystko jest tego warte..

pzdro :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Siema. Pomoże ktoś jak zainstalować bazę danych i jak ją skonfigurować żeby bot działał bo jestem w tych tematach zielony. Z góry dziękuję.

Napisz do mnie na pw / gg /telegram pomogę ;)

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

Witaj, mam problem z funkcją automatycznego kanału. Albo coś robię nie tak, albo coś w pliku jest zepsute... Wszystkie inne funkcje działają aż miód a ta jedna najważniejsza nie :/ Pomoże ktoś ?

Opublikowano

odwiezanie adminlist etc gdzie moge znalezc? nie chce spamu....

@edit. interwał w configu . gg wp

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@artur8889

Da się jakoś zmodyfikować tą funkcję kanału w prostszy sposób? Chodzi mi o to, że użytkownik po wejściu na kanał "chcę kanał" z automatu dostaje kanał w strefie prywatnej bez tworzenia wolnych kanałów w tym spacerze... w Mbocie tak było i było ok, ten bocik jest spoko, wszystko śmiga tylko nurtuje mnie właśnie ta jedna najważniejsza funkcja :D

Opublikowano

Witam, mam problem z funkcją channel checker.

Po odpaleniu bota nie sprawdza mi kanałów w strefie które już wcześniej były.

jeszcze pytanko co do channel checkera?

ile czasu musi minąć żeby bot uznał, że kanał jest nieaktywny?

co się wtedy z nim dzieje? usuwa go czy jest spowrotem zmieniany na wolny?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko... jak używać komend? Bot siedzi na danym kanale, jak wysyłam komendę na kanale, nie reaguje? 
Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Mam pytanko do was, ile bot zjada wam ramu np po 2h działania?

Ramu może nie dużo, ale za to proca ponieważ jest to wersja Darmowa, ale naprawdę godne zakupu wersji płatnej.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko... jak używać komend? Bot siedzi na danym kanale, jak wysyłam komendę na kanale, nie reaguje? 

Prosze o pomoc :)

Komendę musisz napisać do bota w wiadomości prywatnej dokładnie do bota Commander

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...