Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] ABot - Darmowy bot na Twój serwer TeamSpeak

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@artur8889 mam abota na oddzielnej maszynie, na obu maszynach pobrałem potrzebne programy by bot normalnie działał config i connect dobrze skonfigurowany w 100 % by łączył z bazą danych na głównej maszynie gdzie leży ts bot działa normalnie edytuje lecz nie tworzy top 10 połączeń itd. Czyli baza danych nie łączy, restartowałem kilka razy maszynę coś tam się potem bawiłem i przyszedłem tutaj ponieważ nic ale to nic nie wykrywa ;d na localhost działa ale po co mi na głównej maszynie to stawiać xD

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Nie ogarniam iptables odrzuca odblokowanie portu, na innej stronie piszą o jakiś bindach ciul wie w jakim pliku (albo wcale go nie mam) ... a kolejne strony co innego ma ktoś jakiś pomysł ?

w pliku my.cnf nie mam zupełnie nic co inni, tylko jakieś #####

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Osobiście polecam zakupić pełną wersję tego bota, jest ona naprawde solidnie wykonana, bot działa bez zarzutów. Dodatkowo sam autor w niemalże kazdym problemie związanym z TS3 jest w stanie pomóc.

Polecam serdecznie!

Opublikowano

WItam mam problem przy tworzeniu kanału mam range to nic nie robi a nie mam rangi to daje kick z kanału i drugi problem to poke nie dziala jak ktos wejdzie na kanał

Prosze pomocy 

Opublikowano

tak zrob jeden kanał i poddzialy i w kanałach w topic wpisz wolny i bedzie dzialac dzieki ArrMeer 

tylko nwm jak uzywać komend w tym bocie ?? Pomocy

Opublikowano

Aby widzieć gdzie jest instacja commander kliknij sobie w zakładkach - dodaj serwer i kliknij https://gyazo.com/a3d5cf6c035b561213d6b4f1c8f33c01

https://scr.hu/RZDP0r W ten sposób ?

@up w configu dokładnie 58; //Strefa kanalow prywatnych podać kanał nad kanałem prywatnym czy id tego kanału prywatnego ?

Podajesz id tego kanału prywatnego, a pod nim tworzysz podkanały, ustawiając temat/topic kanału na "wolny" z małych liter.

Opublikowano

Jak odpalę plikiem startowym i pisze coś do bota to mam taką wiadomość zwrotną: Ten klient ServerQuery nie zarejestrował się  dla zdarzeń prywatnych wiadomości tekstowych za pomocą „servernotifyregister event=textprivate”. Wiadomość tekstowa nie została otrzymana. -  Ogarnięte

Btw, gdzie znajdę wersje 7.0

Okej, mam jeszcze jeden problem, bot zjada praktycznie cały ram, co może być przyczyną. (ok 2-3GB)

CERWERY CSGO
Globalna elita wśród graczy :)

Opublikowano

Dużo tzn ile? Bo zjada cały ram na vpsie, czyli 3gb po około 2 godzinach działania.

Zakup płatną wersję ;) Darmowa ma ograniczone funkcję i jest mało zoptymalizowana.

lubie-to-png.png

Opublikowano

@artur8889

Wpisuję komendę 

php core.php -i 1

I w konsoli mam coś takiego 

ABot wersja 0.6.3
Instancja SkyModers wystartowała pomyślnie
Zaladowano 15 funkcji
Autor bota: Artur ArrMeeR Fijalkowski

Konsola bota:
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ABot/functions/adminlist.php on line 87
PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/ABot/functions/adminlist.php on line 29
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ABot/functions/afkchecker.php on line 24
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ABot/functions/welcomemsg.php on line 59
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ABot/functions/autoregister.php on line 21
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ABot/functions/adminlist.php on line 87
PHP Warning:  array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/ABot/functions/adminlist.php on line 29
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ABot/functions/welcomemsg.php on line 59
PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/ABot/functions/autoregister.php on line 21
^C

I to tak dalej się jedzie i jedzie :( Pomożesz nie wiem o co chodzi

banner-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...