Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] ABot - Darmowy bot na Twój serwer TeamSpeak

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy znajdzie się jakaś dobra dusza i pomoże w instalacji i konfiguracji bota? 

Zgłoś się :) Pogadamy 

(gg: 40304077 ts: or-play.pl )

Dostałem już od owego użytkownika wielką pomoc! Serdeczne dzięki!

Swoją drogą - dlaczego jeżeli zmienię treść user_msg to bot jej nie puszcza, jedynie ta oryginalna działa? Korzystam z wersji 0.6.1 bo inne nowsze nie działają. 

Opublikowano

Nie wiem czy to błąd.. posiadam najnowszą wersję. Wpisałem dane do MYSQL + wgrałem bazę aczkolwiek bot edytuje kanał TOP  i nic tam nie wpisuje.

Opublikowano

Ja bym tam wolał bota od technika ts3 który mógł by mi wgrać takie boty jakie chcę itp ;)

no ale fajny bot :D komuś kto umie wgrać bot'y to mu się przyda :D

Your System Was Hacked ~ Quider

Opublikowano

TOPKI niedziałają mi :/ sprawdzałem baze danych, zapisuje sie wszystko. Bot edytuje kanały lecz nieuzupełnia ich topką

Opublikowano

@CasTroll

Da sie :)

W pliku functions/afkchecker.php w linijce 31 z:

if($idle>$time*60000 || $client['client_input_muted']==1 || $client['client_output_muted']==1 || $client['client_away']==1)

Zmien na:

if($idle>$time*60000 || $client['client_output_muted']==1 || $client['client_away']==1)

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko.

AutoAFK działa fajnie, przenosi na dany kanał, ale po tym, jak się odmutuję to zabiera rangę AFK i nie przenosi znowu. Jak to naprawić? 

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko.

AutoAFK działa fajnie, przenosi na dany kanał, ale po tym, jak się odmutuję to zabiera rangę AFK i nie przenosi znowu. Jak to naprawić? 

Prosta sprawa. Jeżeli plugin sam tego w sobie nie ma. Zrób nową tablicę poza pętlą w której będziesz przechowywał dane coś typu $tablica = []; $tablica[$client['clid']]['lastchannel'] = $client['cid']. W momencie kiedy go wrzuci na poprzedni usuwaj dane.

Opublikowano

Stwierdziłem, że wersja 0.6.3 była ostatnią darmową wersją. Temat będzie ciągle otwarty i download będzie dostepny. Będze udzielał pomocy z botem, jednak nie pojawią się juz darmowe akutalizacje.

Dzisiaj zacząłem prace nad nową wersją bota - ABot 1.0.0. Piszę go całkiem od nowa. Wszystkie funkcje i komendy zostaną napisane od nowa. Będzie jak najbardziej zoptymalizowany oraz pojawi się w nim wiele nowych funkcji i komend. Będzie dostępny tylko odpłatnie. Ceny jeszcze nie wymyśliłem, jednak nie będzie ona wysoka (cenę podam w najbliższych dniach).

Prawdopodobnie będzie gotowy i będzie można go kupić już w następnym miesiącu.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Stwierdziłem, że wersja 0.6.3 była ostatnią darmową wersją. Temat będzie ciągle otwarty i download będzie dostepny. Będze udzielał pomocy z botem, jednak nie pojawią się juz darmowe akutalizacje.

Dzisiaj zacząłem prace nad nową wersją bota - ABot 1.0.0. Piszę go całkiem od nowa. Wszystkie funkcje i komendy zostaną napisane od nowa. Będzie jak najbardziej zoptymalizowany oraz pojawi się w nim wiele nowych funkcji i komend. Będzie dostępny tylko odpłatnie. Ceny jeszcze nie wymyśliłem, jednak nie będzie ona wysoka (cenę podam w najbliższych dniach).

Prawdopodobnie będzie gotowy i będzie można go kupić już w następnym miesiącu.

Czy jeżeli ktoś go zakupi to będzie dostawał update bez konieczności zakupu nowej wersji? 

Opublikowano

Twój ts nie działa? I mam jeszcze takie pytania. Przesłałem pliki na maszynę odpaliłem wyskoczył komunikat że ok.

Ale bota na ts nie widac i centrum pomocy nie działa ;/. CO to tcp?

I kolejna sprawa. Masz boty muzyczne. Wiesz może w jakim pliku zapisuje muzykę? Bo mam za duży plik i muszę ręcznie to zrobić ;/
Opublikowano

Biorę tego bota od razu po wyjściu.

W sumie powyłączałem niepotrzebne dla mnie funkcje na obecny moment, żeby po kolei wszystko konfigurować i już na początku pojawił się problem.

Prawdopodobnie źle coś skonfigurowałem :D

$config['getchannel']['pid'] = 20; //Strefa kanalow prywatncy

Wpisałem tutaj id kanału (spacera), pod którym utworzyłem sub-channele z limitem osób na 0, nic innego nie dawałem.

Po wejściu na kanał, z którego bot daje prywatny kanał, kickuje mnie z channelu. 

PS. Gdzie znajde plik .sql? :D

Kickował mnie, bo źle ustawiłem id rang.

Teraz po wejściu na kanał nic się nie dzieje.

Opublikowano

@NiezleCiacho

Plik sql jest w głównym folderze w archiwum

Kanały mają topic wolny?

@Ramus132

Jeszcze musisz zrobić połączenie z bazą danych

Już zdecydowałem się na cene bota. Będzie to koszt 75 zł. Jeśli ktoś byłby zainteresowany przedsprzedażą niech pisze mi na PW (Bot w przedsprzedaży jest tańszy!)

Po ukończeniu bota na giełdzie mpc pojawi sie temat z dokładną listą funkcji i resztą ważnych informacji :)

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Nie działa mi ten twój bot ;/. Zrobiłem to: 

// konfig polaczenia z ts3 teamspeak3
    $teamspeak['address'] = 'idts3';
    $teamspeak['udp'] = '9987';
    $teamspeak['tcp'] = '10011';
    $teamspeak['login'] = 'login';
    $teamspeak['password'] = 'hasło';
Git po starczie jak wpisze ./bot.sh start działa poke daje. Ale jak się wyjdzie i wejdzie na kanał pomocy to nie daje poke. Tak jak by nie działało ciagle tylko podczas startu ;/. Zrobiłem mysql to tak:
('localhost', 'loginmysql', 'hasło', 'plik bazy');
Coś jeszcze zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...