Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] ABot - Darmowy bot na Twój serwer TeamSpeak

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@PosluchajMnie

Jest to data w formacie unixowym. Zrobilem tak, aby w czesci "zapobiec" przedluzania recznie kanalow przez uzytkownikow

To nie lepiej zrobić w normalnym formacie, a Administrator niech zablokuje edytowanie topicu ?? chyba wygodniejsza wersja

lubie-to-png.png

Opublikowano

@artur8889

dzieki bot juz wbija ale  nie wszystko dziala np. zmiana nazwy serwera a po wpisaniu   "php core.php -i 1" pokazuje mi

PHP Notice:  Undefined index: TuRSGQrD2WezTScyUo4KRNqibYM= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45

PHP Notice:  Undefined index: L1atxsSCQFrm16f3g9XrQt45ACg= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: e7C6k02LYGR6ZxstoDiV7sQh4SU= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: j6tyO9mDKiGq20QjIJrGnWNUZOg= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: i6dUK3/TFG9eobEvYM7A8ZfPPKM= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: hhJvrV/Qh+PyciOem4uABIYJBVA= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: EinQ6SFZ8cdt8bCEZq57JsZFaYw= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: FGAtGNXCP3oQ0qRapbAsAeYmfTM= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: R/ChACNDKOgbgmJGwkuCsRY0nfE= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: PEcNUdmqJk0zLhA8fErxh2ZzTg8= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: O7mnAfD5nhbv7q95woSRauyKlbg= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: TuRSGQrD2WezTScyUo4KRNqibYM= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: L1atxsSCQFrm16f3g9XrQt45ACg= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: e7C6k02LYGR6ZxstoDiV7sQh4SU= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: j6tyO9mDKiGq20QjIJrGnWNUZOg= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: i6dUK3/TFG9eobEvYM7A8ZfPPKM= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: hhJvrV/Qh+PyciOem4uABIYJBVA= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: EinQ6SFZ8cdt8bCEZq57JsZFaYw= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
PHP Notice:  Undefined index: FGAtGNXCP3oQ0qRapbAsAeYmfTM= in /home/user/ABot/functions/afkchecker.php on line 45
Co robic?
Opublikowano

Nic wlasnie się nie wyświetla. Wszystkie opcje chodzą bardzo ładnie, ale zalezy mi tez na automatycznych kanałach :3

67pojo.png

Opublikowano

Płatna wersja jest gotowa. Na razie tylko większość podstawowych funkcji i komend. Będę dodawał nowe funkcje i komendy na bieżąco.

Temat na giełdzie MPCForum: Klik

Darmowa wersja bota od tego momentu przestaje być wspierana. Przestaje udzielać jakiejkolwiek pomocy związanej z darmową wersją bota.

Zapraszam do zakupu płatnej wersji :)

Pozdrawiam, ArrMeeR

Rekrut
Opublikowano

ABot Aktualizator i Commander są na serwerze, działa opcja ONLINE w nazwie serwera, działa opcja stworzenia kanału, opcja TOP10 ilości połączeń działa (ale nie ustawia automatycznie nazwy po resecie bota) - o ile w przypadku tej funkcji jest to bezproblemowe - bo nazwę zmieniam ręcznie to w funkcji "Rekord online" mam to samo, mimo wpisania odpowiedniego id kanału (testowałem kilka razy, nawet na czystym pliku), nie zmienia mi nazwy kanału na "Rekord online: X".

Ktoś coś?

Opublikowano

Witam mam problem chodzi oto że gracz moze miec nieskończonośc Kanałów Prywatnych. Chodzi mi o opcje  " Nadawanie kanalu prywatnego po wejsciu na kanal "

67pojo.png

Opublikowano

Artur twój, bo to jest najlepszy darmowy bot na tym forum i polecam twoją prace.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Panowie a jak działa ten commander? Gdzie trzeba wpisywać te komendy?

Piszesz komede do bota Abot@Commander
Opublikowano

Mam takie pytanie, bot jest dobrze skonfigurowany, chmody ustawione wpisuje ./bot.sh start wyświetla mi sie, że bot włączony a nie ma go na serwerze w czym problem?

Rekrut
Opublikowano

Jeśli bot wam nie wchodzi na serwer to zwykle jest winą źle skonfigurowanego pliku teamspeak.php. Miałem tak samo - jedynym wyjściem była edycja tego pliku "od początku", najlepiej funkcja po funkcji wrzucając na vpsa, i restartując - wtedy będzie wiadomo gdzie jest błąd. Na początek najlepiej wrzucić samo hasło query i ID kanału na którym mają siedzieć Aktualizator i Commander, i później edytować metodą prób i błędów.

Opublikowano

@artur8889 Tak. Co mam zrobić aby on zaczął działać? Mam dobrze podpiętą bazę danych oraz wpisane dane query a bot jest na tym samym vpsie co serwer ;) więc wystarczy ip 127.0.0.1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...