Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] ABot - Darmowy bot na Twój serwer TeamSpeak

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest nie tak?

PTT9OgH.png

Startuj ./bot.sh start (musisz jeszcze nadać prawa uruchamiania - chmod +x bot.sh).

Prawa ma nadane, bot nie łączy się z serwerem.

z3s3Zfd.png

Opublikowano

Co jest nie tak?

PTT9OgH.png

Startuj ./bot.sh start (musisz jeszcze nadać prawa uruchamiania - chmod +x bot.sh).

Ale uruchamiasz komendą sudo ./bot.sh start?

IP poprawnie wpisałeś?

strange1.jpg

Opublikowano

Co jest nie tak?

PTT9OgH.png

W configu dobrze wpisałeś? Podałeś dobre: IP, Query Login, Query Password, Port?

Pozdrawiam, G..

Opublikowano

Może nawet kupiłbym pełną wersję, ale bot co sekundę dobiera sobie 1 mb pamięci ram, a jak już mu jej zabraknie to po prostu się wyłącza (wersja najnowsza).

Wersja darmowa tego bota powinna być przynajmniej trailem płatnego bota, w płatnym też ram tak leci?

strange1.jpg

Opublikowano

Może nawet kupiłbym pełną wersję, ale bot co sekundę dobiera sobie 1 mb pamięci ram, a jak już mu jej zabraknie to po prostu się wyłącza (wersja najnowsza).

Wersja darmowa tego bota powinna być przynajmniej trailem płatnego bota, w płatnym też ram tak leci?

W płatnej wersji bot nie bierze tyle RAM'u i przyznam szczerze, że chodzi całkiem, całkiem :)

Opublikowano

Osobiście mogę polecić płatną wersję, nie obciąża w ogóle serwera. Z twórcą jest stały kontakt w razie jakiś problemów. Dlatego jeszcze raz, POLECAM!

Opublikowano

powiem ci tak fajnie że próbujesz robić swojego bota ale popracuj nad optymalizacją. Mam nadzieje że bot będzie szedł w dobrym kierunku :D 

RgHJo5t.gif

Opublikowano

Mam problem z skonfigurowaniem automatycznego tworzenia kanałów.

Kod z bota:

$config['getchannel']['enabled'] = true;
	$config['getchannel']['cid'] = 279; //id kanalu, na ktorym po wejsciu nadaje kanal
	$config['getchannel']['pid'] = 95; //Strefa kanalow prywatncy
	$config['getchannel']['groups'] = array(41,42); //Jedną z tych grup trzeba posiadac, aby otzymac kanal prywatny
	$config['getchannel']['channel_group'] = 24; //Id glownej rangi kanalowej
	$config['getchannel']['sub_channels'] = 2; //ilosc podkanalow
	$config['getchannel']['interval'] = array('days' => 0,'hours' => 0,'minutes' => 1,'seconds' => 0); //Po jakim czasie od wejscia na kanal ma nadawac kanal prywtny
	$config['getchannel']['data'] = '1970-01-01 00:00:00'; 

I chodzi mi oto że mam ustawione na który kanał ma wejść 279 że kanał zostanie stworzony (i tu nie ogarniam że za nim czy jako subchannel) na kanale 95. Jaką range potrzebuje id Channal Admina ilość podkanałów i że po 1 minucie nada.

Ale nic się nie dzieje kiedy wchodzę na kanał

­

Opublikowano

Nie moge ustawić automatycznego tworzenia kanałów. Jak określe id kanału jako strefe i wymagana range oraz podstawowa range chanell admina i nic sie nie dzieje po wejsciu na kanał. Jak wejde bez rangi to mam prawidłowe info że nie mam uprawnień do uzyskania kanału. 

Opublikowano

* |  ABot v0.6.3   | *                                          

Zakaz rozpowszechania.

Autor: ArrMeeR.

Dziekuje za uzywanie moich aplikacji.

Pozdrawiam, ArrMeeR.

ABot:  wlaczony!

A bot nie wchodzi na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...