Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobcie jakis server z dropem X100 a nawet wiekszym zeby mozna bylo szybko zdobyc eq i sie nawalac

Od PVP jest już serwer :)

Pomyślimy nad jakimś serwerem z większym dropem ale niczego nie moge obiecać

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu jak na stronie pisze WIPE tego i tego dnia to robisz WIPE po 5 dniach ? (Okres wipe powinien trwać przynajmniej 2 tygodnie). Druga sprawa kupuje range ELITE za 50 zł na Twoim serwerze (dzięki temu zarabiasz) po 5 dniach posiadam 19x C4 które chce wykorzystać, a Ty wprowadzasz komendę /kit zabawki i każdy dostaje pompe 100x naboi i 10x C4 za darmo ? To jest jakaś kpina.

PS. Teraz znowu będzie wipe i mam pograć 5 dni żeby zaraz znowu zaczynać od początku ? Poprzedni WIPE też był zrobiony szybciej i nie zgadzał się z datą podaną na stronie więc nie wiadomo kiedy wykorzystać to co się uzbierało.

Opublikowano

WIPE są robione terminowo chyba, że na forum pojawia się ankieta i 40+ graczy jest na tak.

Do tego dodam że WIPE są teraz co 10 dni z racji tego że jest bardzo dużo ekip posiadających duże ekipy i serwer po 7 dniach nie ma już sensu bo wszystko jest wysadzone.

Pozdrawiam

Opublikowano

Odpowiedź i temat na Twój komentarz zamieściłem na oficjalnym forum, ponieważ w tym temacie nie wypada tego pisać, bo same serwery są same w sobie godne polecenia ;)

Opublikowano

Odpowiedź i temat na Twój komentarz zamieściłem na oficjalnym forum, ponieważ w tym temacie nie wypada tego pisać, bo same serwery są same w sobie godne polecenia ;)

Opisałem już wszystko na forum. Dziekuję za miłą opinie.

Przypominam także że ostatnimi czasy było spro wipe :)

Opublikowano

...

Totalne zerooo ! Nie polecam serwera... Administracja ma 14 typów w teamie na dodatek co 2 dni po 3 c4 czyli razem ponad 40 c4 co 2 dni i jak sie kogos zabije od nich to odrazu cala ekipa leci i rozwala chate i wszystko ... Bezsens ... Serdecznie nie polecam ! :mad:  PS. Pay2win ... // Nick : kAREEM

75043626052775008486.png
Opublikowano

...

Totalne zerooo ! Nie polecam serwera... Administracja ma 14 typów w teamie na dodatek co 2 dni po 3 c4 czyli razem ponad 40 c4 co 2 dni i jak sie kogos zabije od nich to odrazu cala ekipa leci i rozwala chate i wszystko ... Bezsens ... Serdecznie nie polecam ! :mad:  PS. Pay2win ... // Nick : kAREEM

Po 1 administracja nie gra...

Po 2 nie odpowiadamy za graczy

Po 3 są serwery bez rang

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, nie wiem czy pomysł dobry i czy sie przyjmie wiec prosze bez hejtu. Fajnie by bylo jak jeden z waszych serwerow posiadal by strefy bez raidowania. Skupiajac sie bardziej na trybie kreatywnym, nie mowie zeby kompletnie pozbyc sie c4 i raidowania bo to tez sie moze podobac. Myslalem bardziej o postawienie jednej srefy bądz kilku porozrzucanych na serwerze, żeby gracze bardziej utalentowani i kreatywni mogli zbudowac ladna baze bez wiekszych konsekwecji. Ja jako gracz solo na waszych serwerach po budowaniu lepszych i wiekszych baz konczylem zabawe az do wipe po tym jak jedna grupa Vip wysadzala ja i konczylem na respie. Warto chociaż spróbowac i zrobić jeden taki serwer i zobaczyc jak sie przyjmie mój pomysł.

P.S: Bardzo dobre serwery, oby tak dalej.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, nie wiem czy pomysł dobry i czy sie przyjmie wiec prosze bez hejtu. Fajnie by bylo jak jeden z waszych serwerow posiadal by strefy bez raidowania. Skupiajac sie bardziej na trybie kreatywnym, nie mowie zeby kompletnie pozbyc sie c4 i raidowania bo to tez sie moze podobac. Myslalem bardziej o postawienie jednej srefy bądz kilku porozrzucanych na serwerze, żeby gracze bardziej utalentowani i kreatywni mogli zbudowac ladna baze bez wiekszych konsekwecji. Ja jako gracz solo na waszych serwerach po budowaniu lepszych i wiekszych baz konczylem zabawe az do wipe po tym jak jedna grupa Vip wysadzala ja i konczylem na respie. Warto chociaż spróbowac i zrobić jeden taki serwer i zobaczyc jak sie przyjmie mój pomysł.

P.S: Bardzo dobre serwery, oby tak dalej.

Pozdrawiam.

Zobaczymy co da się zrobić. Porozmawiam z resztą administracji i dam znać :)

Pozdrawiam i dziękuje za miłe zdanko :)

Opublikowano

Jest opcja żebyście dodali jakiś serwer albo zrobili na jakimś z obecnych serwerów nową mapkę i 3x/5x drop ?

Proponuje wstawić ankiete na naszym forum. Jeśli gracze będą na TAK to czemu nie :)

Opublikowano

Nie polecam tej sieci, wszystko sobie mozesz tam wykupic od adminow - od c4 przez bany po rangi typu mod itd. Administracja leci tylko i wylacznie na hajs, nie liczy sie ze slowem normalnych graczy. Koledzy adminow dostaja za darmo itemy - nie oplaca sie nawet grac przeciw nim. elo

Opublikowano

Nie polecam tej sieci, wszystko sobie mozesz tam wykupic od adminow - od c4 przez bany po rangi typu mod itd. Administracja leci tylko i wylacznie na hajs, nie liczy sie ze slowem normalnych graczy. Koledzy adminow dostaja za darmo itemy - nie oplaca sie nawet grac przeciw nim. elo

Napisał to Maister którego zna cały serwer i chyba wszyscy są szczęśliwi że dostałeś bana :)

Zaproś jeszcze Fatala tutaj to będzie ciekawie :)

Opublikowano

Napisał to Maister którego zna cały serwer i chyba wszyscy są szczęśliwi że dostałeś bana :)

Dostał bana bo napisał prawdę ? Mam taka samą opinie co on ! żenada !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Dostał bana bo napisał prawdę ? Mam taka samą opinie co on ! żenada !

Powiedział prawdę mówiąc jaki on nie jest boski :)

Do tego wymieniając kto z nim pójdzie z czego tak naprawde poszli tylko zbanowani...

Każdy ma takie samo zdanie na ten temat.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer s13.polskihurtworld.eu nie chce mi się włączyć,wczoraj gralem do 20 ,dzisiaj rano wchodze i wyskakuje mi jakis blad podczas ladowania (inne serwery działają normalnie)  Prosze o pomoc,dzięki.

Opublikowano

Serwer s13.polskihurtworld.eu nie chce mi się włączyć,wczoraj gralem do 20 ,dzisiaj rano wchodze i wyskakuje mi jakis blad podczas ladowania (inne serwery działają normalnie)  Prosze o pomoc,dzięki.

Serwer zostaje przenoszony na inną maszynę. Prawdopodobnie dzisiaj po południu będzie włączony.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...