Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cytat

i jedne z lepszych w Polsce:

Pozdrawiam serdecznie całą administrację tego tragicznego serwera. Po nabraniu doświadczenia w hurtworld wróciłem tam, i stwierdzam że straciłem tylko czas. Administracja banuje na forum za napisanie że są lagi na serwerach i żeby kupili lepszą maszynę, w grze lagi 24/7 a społeczność... 90% to osoby w wieku 9-13 lat wyzywające każdego za nic.

Naprawdę nie polecam serwera, jest on tragiczny.

Take it easy my friend

Opublikowano

A macie serwer gdzie można tylko budować? bez niszczenia czyjejś pracy ?
Bo mnie to juz wkurza że chce se pograć... zbuduje se baze a następnego dnia jest piknięta .-.

Opublikowano
15 minut temu, bosmen5 napisał:

A macie serwer gdzie można tylko budować? bez niszczenia czyjejś pracy ?
Bo mnie to juz wkurza że chce se pograć... zbuduje se baze a następnego dnia jest piknięta .-.

Nie, nie posiadamy takiego serwera.

O to chodzi w tej grze aby wysadzać przeciwników

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moja opinia o serverowni :

-Łysy kawał kur...y nadaje się do pługa i na rolę na całej serverowni 80% osób lata z espem admini mają to w chu.u jeżeli masz elite albo vipa dosłownie "opłacasz ich to rób co chcesz"

-Moderatorzy/opiekunowie grają na serverach i żeby rajdować banują graczy na ten czas jeżeli natomiast są rajdowani sytuacja wygląda identycznie

-Co chwila są lagi i wywalanie z serverów

-Toxyczna sytuacja wokół graczy "Ru**am ci Matkę" itp. admini nic z tym nie robią

-Administracja ma wśród graczy kolegów którym rozdaje elity/vipy , tepa ich do baz innych ekip i rozdaje itemy

podsumowując nie polecam w chuy serverowni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 miesiące temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...