Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego na s5.polskihurtworld tak bardzo tnie gra podczas jazdy w pojeździe :\ nie da sie grac

słabe maszyny, słaby serwer:)

a na wszystkich tych serwach tak jest??? :( i jakbyś mógł polecić jakieś stabilniejsze od innego załozyciela 

Opublikowano

Wasze forum nie działa. Porażka i tyle, żeby mieć tyle serwerów a nawet nie opłacić hostingu. Albo hajs się nie zgadza albo administracja ma na to wyj***ne

post-1512425-0-88359300-1466491191_thumb.jpg

Opublikowano

Wasze forum nie działa. Porażka i tyle, żeby mieć tyle serwerów a nawet nie opłacić hostingu. Albo hajs się nie zgadza albo administracja ma na to wyj***ne

Poczekaj, wróci główny admin z gimnazjum i opłaci serwer za sms 3,50zł  ^^  :lenny:  :yay:

Opublikowano

Poczekaj, wróci główny admin z gimnazjum i opłaci serwer za sms 3,50zł  ^^  :lenny:  :yay:

Szkoda że cała administracja jest pełnoletnia i posiada serwery dalej niż tylko w Polsce :)

Co do strony to za niedługi czas wróci :)

PS: Pokaż serwer za 3,50 to kupie :)

PS: Pokaż serwer za 3,50 to kupie :)

Opublikowano

Kurcze weźcie zróbcie w końcu jakiś serwer z mapką city_survival 5x albo 3x brakuje mi tego miasta. Przemyślcie to 

Na tej mapie grało max 20 osób...

Powróciła strona a także TS3 :)

Opublikowano

Kurcze weźcie zróbcie w końcu jakiś serwer z mapką city_survival 5x albo 3x brakuje mi tego miasta. Przemyślcie to 

W takim razie wyłączcie serwer s6 bo tam nikt nie gra max 2 osoby... Albo zróbcie z niego city_survival.

Opublikowano

W takim razie wyłączcie serwer s6 bo tam nikt nie gra max 2 osoby... Albo zróbcie z niego city_survival.

S6 cieszy się o wiele większą popularnością lecz nie w tych godzinach :)

Opublikowano

Zna ktoś serwery z mapką city_survival ?

Jeżeli chodzi o wersje Steam to tutaj: 158.69.116.50:12871

Natomiast wersji nosteam z tą mapą raczej nie ma

Opublikowano

Wersje steam to wiem że są ale własnie słabo jest z nonsteam. :/

Non steam jest mało ze względu na to że gracze muszą mapę pobrać manualnie a nie z serwera :)

Opublikowano

Jak grałem parę miesięcy temu to co chwilę były lagi, jak to wygląda obecnie?

Plus takie pytanie: Ile do wipe'u serwerów s1 i s2?

Maszyny zostają po woli przenoszone na lepszy hosting. S3, S4, S9, S10 są między innymi przeniesione na inny hosting. Co do wipów to S1 oraz S2 08.07 :)

Opublikowano

Polecam Serwerownie! 

Miła administracja!

Duży wybór serwerów!

Ogólnie spoko!

Tarcza!

Dziękujemy za miłe słowa :)

Zapraszam Wszystkich :)

Opublikowano

yyyy........ Nie polecam serwerów ze względu na właścicieli serwera oraz poziomu jaki sobą reprezentują.

Zacznę od tego, że skoro nie mogę o Was wypowiedzieć się na żadnej grupie, żadnym forum to zrobię to tutaj. (Czemu nie mogę? bo właściciel tego serwera ma admina praktycznie wszędzie). Grałem sobie ze znajomymi na serwerze 3 albo 4 - nie pamiętam dokładnie i rzekomy moderator z ekipy tej serwerowni zbanował mnie jak i moich kumpli za co? Za używanie cheatów aim/wh na steamie bo na pewno nie za obrazę (nic nie pisaliśmy, nie odzywaliśmy się). Jedynie to co napisałem było to abym mógł z nim chwile porozmować jak takowy moderator próbował nas zbanować (wyszło mu to dopiero za 5 razem, tak bardzo ogarnięty xD) no ale nic nie napisał, nic nie zareagował na to tylko po prostu dał bana.

I proszę nie tłumaczcie się, że coś mieliśmy bo zabijaliśmy innych. Macie po prostu za słabą wiedzę na temat tej gry skoro tak postępujecie, a i najważniejsze to, że są bugi w grze to nie nasza wina tylko developera (Dla ciekawskich bug z c4 + z widzeniem przez ściany, który jest NIEZALEŻNY od graczy). Przy okazji wspomnę również o słabym hostingu o którym można się przekonać podczas krótkiego grania.

Przejdę teraz do kolejnej kwestii - macie tak źle ustawiony pluginy, że jest masa bugów. Nie będę Wam mówił co macie źle zrobione bo to nie leży w mojej kwestii abym pomagać Wam po tym wszystkim jak potraktowaliśmy moich kumpli.

Tak czy siak, jak dostaliście hejt na największej grupie poświęconej grze Hurtworld i Wasz "wzorowy" administrator pokazał jaki jest cwany poprzez wywalenie postu z jego widzi-misie. Nie wspomnę o tym, że wyłączył możliwość komentowania postów aby się takowa sytuacja nie powtórzyła. 
Niestety jestem cholernie zawziętą osobą i wolę już teraz ostrzec innych przed nie tylko Waszą serwerownią ale zarówno jak i Wami jako administratorami.

Nie polecam tej "największej" serwerowni.
P.S niestety tutaj tego posta nie usunięcie

True love survives all

Opublikowano

yyyy........ Nie polecam serwerów ze względu na właścicieli serwera oraz poziomu jaki sobą reprezentują.

Zacznę od tego, że skoro nie mogę o Was wypowiedzieć się na żadnej grupie, żadnym forum to zrobię to tutaj. (Czemu nie mogę? bo właściciel tego serwera ma admina praktycznie wszędzie). Grałem sobie ze znajomymi na serwerze 3 albo 4 - nie pamiętam dokładnie i rzekomy moderator z ekipy tej serwerowni zbanował mnie jak i moich kumpli za co? Za używanie cheatów aim/wh na steamie bo na pewno nie za obrazę (nic nie pisaliśmy, nie odzywaliśmy się). Jedynie to co napisałem było to abym mógł z nim chwile porozmować jak takowy moderator próbował nas zbanować (wyszło mu to dopiero za 5 razem, tak bardzo ogarnięty xD) no ale nic nie napisał, nic nie zareagował na to tylko po prostu dał bana.

I proszę nie tłumaczcie się, że coś mieliśmy bo zabijaliśmy innych. Macie po prostu za słabą wiedzę na temat tej gry skoro tak postępujecie, a i najważniejsze to, że są bugi w grze to nie nasza wina tylko developera (Dla ciekawskich bug z c4 + z widzeniem przez ściany, który jest NIEZALEŻNY od graczy). Przy okazji wspomnę również o słabym hostingu o którym można się przekonać podczas krótkiego grania.

Przejdę teraz do kolejnej kwestii - macie tak źle ustawiony pluginy, że jest masa bugów. Nie będę Wam mówił co macie źle zrobione bo to nie leży w mojej kwestii abym pomagać Wam po tym wszystkim jak potraktowaliśmy moich kumpli.

Tak czy siak, jak dostaliście hejt na największej grupie poświęconej grze Hurtworld i Wasz "wzorowy" administrator pokazał jaki jest cwany poprzez wywalenie postu z jego widzi-misie. Nie wspomnę o tym, że wyłączył możliwość komentowania postów aby się takowa sytuacja nie powtórzyła. 

Niestety jestem cholernie zawziętą osobą i wolę już teraz ostrzec innych przed nie tylko Waszą serwerownią ale zarówno jak i Wami jako administratorami.

Nie polecam tej "największej" serwerowni.

P.S niestety tutaj tego posta nie usunięcie

Nie muszę usuwać tego postu bo nie widzę tutaj nic dziwnego.

Ja nic o tym nie wiem co wspomniałeś o wydarzeniach z s4 czy s3 więc nawet nie mam czego wyjaśniać.

Co do pluginów to wszystkie pluginy konfigurujemy sami oraz tworzymy je w przeciwieństwie do innych więc mieć czelność napisania, że nie mamy pojęcia o tym to szczyt chamstwa :)

Kolejna twoja kwestia to maszyny :)

W przeciwieństwie do innych serwerowni nie posiadamy maszyn wszystkich maszyn na biznes-host tylko nasze maszyny są min na OVH gdzie parametry=jakość.

Wrócę jeszcze do pierwszej wypowiedzi, że "nie polecasz właścicieli serwera oraz poziom jaki reprezentują". Nie wiem co miałeś na myśli ale nasze podejście jest na bardzo dużym poziomem i nie raz potrafimy zarwać nocki by ogarnąć jakiś serwer ale wy gracze przecież tego nie doceniacie a widzicie tylko to jak się gra na danym serwerze.

Nie raz wspomnieliśmy, że powstało już tyle serwerów NoSteam, że jeśli komuś nie odpowiada granie na naszej serwerowni nie musi grać. Każdy człowiek ma wolną wolę i wybiera własne wybory.

Tutaj zakończę moją wypowiedź bo wchodzenie w dyskusje z tego typu ludźmi nie jest na poziomie :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...