Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponieważ dopiero teraz kortal wydał wersje 3.5

Z dniem dzisiejszym robione są wszystkie serwery pod 3.5

Więc kiedy można dokładniej się spodziewać?? 

I czy to oznacza wipe na każdym serwie??

Opublikowano

Ej co się stało wczoraj pobrałem wersje 3.5.0 wszystko normalnie chodziło dzisiaj chce odpalić hurt'a i craszuje mi wtf z dnia na dzień samo się zepsuło ? Prosze o pomoc jezeli ktoś wie o co chodzi 

Opublikowano

Nie polecam administracji na tym serverze, mutują w grze na dłuższy czas za napisanie np "dzieciak" :)
Również respią sobie detonatory i rajdują graczy.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

zgadzam się kiedyś zabiłem 2 moderatorów i zabrałem im 1 kłada to zaczęli mnie wyzywać i grozić a jak ich wyśmiałem do dostałem muta na kilka godzin 

18239982288054050061.png

Pomogłem ?? Daj +

Opublikowano

Zacznijmy od tego że nikt oprócz Właścicieli nie może sobie dawać itemków a my ( Właściciele ) nie gramy na serwerach :)

Co do wyzwisk nic nam na ten temat nie wiadomo więc raczej wolicie się fochnąć zamiast przyjść na ts3 lub forum i rozwiązać sprawe i umilić gre reszcie :)

Pozdrawiam 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSeeTi

Często nasze serwery są atakowane dlatego hosting je blokuje na pewien czas po czym blokuje adresy IP atakujących :)

Trwa to przeważnie 2h lecz jeśli jest ich dużo to może to troszkę dłużej zająć.

Opublikowano

Czy te wszystkie serwery są na non steam? I czy jak biore ip to mam wziaść całe to .... IP:185.121.24.24 | s9.polskihurtworld.eu czy to 185.121.24.24  lub to s9.polskihurtworld.eu

Opublikowano

Czy te wszystkie serwery są na non steam? I czy jak biore ip to mam wziaść całe to .... IP:185.121.24.24 | s9.polskihurtworld.eu czy to 185.121.24.24  lub to s9.polskihurtworld.eu

185.121.24.24  lub to s9.polskihurtworld.eu

tak wszystkie sa non steam

Opublikowano

Po lewo jest ip cyferkowe a po prawej domena. Oba znaczą to samo :)

Zmieniona została lekko prezentacja myślę że wszystkim się podoba :)

Opublikowano

Nie podmieniałeś map w plikach hurtworlda ?

Dziekuje, wyskakuje mi jakiś błąd z wczytaniem mapy dokładnie z tym plikiem

diemensland.win64.map możecie mi jakoś pomóc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...