Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może dodacie na forum czy gdzieś liczbę graczy na serwerach bo tak troszkę lipa wchodzić w ciemno.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

Może dodacie na forum czy gdzieś liczbę graczy na serwerach bo tak troszkę lipa wchodzić w ciemno.

Nie mamy możliwości dodania czegoś takiego w wersji nosteam ( tak naprawde to można tylko troszkę z tym roboty bo musimy sami to stworzyć z racji na wersje )

Opublikowano

Odkąd jest to info o rezerwacji slotów przy próbie połączenia to czas połączenia zdecydowanie się wydłużył i czasem nawet gra crashuje jak się za dużo spamuje connectem, a wcześniej tak nie było.

Jeszcze teraz wbić nie mogę, bo mam info o podwójnej sesji...

Wkładanie wszędzie tych "popychadełek" do kupienia VIPa zazwyczaj nie wychodzi dobrze.

Opublikowano

Odkąd jest to info o rezerwacji slotów przy próbie połączenia to czas połączenia zdecydowanie się wydłużył i czasem nawet gra crashuje jak się za dużo spamuje connectem, a wcześniej tak nie było.

Jeszcze teraz wbić nie mogę, bo mam info o podwójnej sesji...

Wkładanie wszędzie tych "popychadełek" do kupienia VIPa zazwyczaj nie wychodzi dobrze.

To nie jest wkładanie "popychadełek" tylko już od dawna były rezerwacje slotów dla vipów a od wersji 3.4.2 nie mogliśmy tego robić bo plugin był nie działał.

Wraz z aktualizacją oxide powróciła możliwość rezerwacji.

Min. Gracze kupują vipy ze względu na zarezerwowany slot a przez dłuższy czas musieli tak jak gracze spamować aby dołączyć na serwer.

Warto też wspomnieć, że zmniejszy to troszke użycie maszyny bo nie możecie ciągle spamować connnectem w konsoli a trzeba odczekać minute

Opublikowano

Lepiej wygląda system, który kickuje jak VIP próbuje wejść na serwer.

+ aktualny system jest zwalony, bo często pokazuje, że w grze już jestem i nie mogę odpalić 2 sesji albo, że muszę czekać aż moja postać zniknie ze świata..

Wszystko prowadzi do wywołania frustracji u danej osoby i zmuszenia do kupienia VIPa..

Opublikowano

Fajnie, że teraz podczas normalnego biegania nawet wyrzuca z serwera "taking too long to load structures"..

Tutaj to już wina leży po twojej stronie. Komputer nie wyrabia a raczej procesor. Warto zauważyć użycie procka grając w Hurtworld bo często siąga bardzo duże użycie nawet przy najnowszych prockach :)

Co do rezerwacji i pluginów to jak wiadomo Hurtworld jest grą wydaną w grudniu i nie jest tak rozwinięta jak inne i trzeba się cieszyć, że wgl powstają jakieś pluginy ulepszające rozgrywkę. Trzeba cierpliwie czekać na dopracowania ze strony twórców pluginów i silnika oxide

Opublikowano

@up nie wiem jak można powiedzieć, że serwer jest paytowin skoro te itemy można wydropić przez 2-3h na serwerze 5x albo 10x a na zwykłych może w 5h...

Opublikowano

Na każdym serwerze zarezerwowane sloty, więc nie pogram... A na innym <cenzura> są takie lagi, że szkoda się wkur*iać. :D

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Niestety nasza sieć ma ddosy gdyż inni nie potrafią zareklamować serwera i lepiej zniszczyć serwery na których grają ludzie i się cieszą :)

Hosting podobno poprawił już lagi i powinno być dobrze ale jako administracja serwerów nic nie możemy obiecać. Wiadomo ddos to ddos i nic z tym nie zrobimy.

Opublikowano

Pamietam na poprzedniej wersji jak gralismy to faktycznie od 15:00 do 23:00 bylo 60/60 ale dalo sie normalnie wbic jak katowales ctr +v jakies 15min.

Teraz to zablokowali robi sie duplicate session i zwykly gracz przy pelnym serwie poprostu nie da rady wbic

serwer pod vipow buuuu zmiencie tak jak bylo i tak vip ma deto co 3dni

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@up

Dlatego stawiamy cały czas kolejne serwery aby ludzie mogli grać.

Obiecaliśmy graczom VIP, że będą posiadać rezerwacje i chcemy dotrzymać słowa.

Opublikowano

na pierwszym oczywiscie ale w godz szczytu 60/60 jest na kilku serwerach

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...