Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwerów tego pana/panów otóż miał być rajd na naszą bazę zebrało się chyba ze 4 chłopa to mówię że wbiję na starszą wersje pozabijam przez ściany, oczywiście jak to wiadomo gracze którzy nas rajdowali mieli kontakt z adminem, admin wbił zbanował mnie (perm) bez jakiegokolwiek pytania o co chodzi po prostu admin nie był neutralny aby ocenić sytuację zapytać obu stron o co chodzi tylko wbił i zbanował, a sami w regulaminie napisali cytuję "11.  Jedynymi wersjami wspieranymi przez naszą serwerownie są Steam oraz Kortal, wszystkie niekorzyści związane z inną wersją nie będę wspierane. (Nie odpowiadamy za używanie innych wersji niż te wyżej wymienione)" Wszystkie niekorzyści związane z inną wersją nie będą wspierane, to jak do chu*a mogłem dostać bana ;] ?

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Jakbys zajrzał bardziej na forum i sluchal sie moderatorów którzy przypominali ze trzeba posiadac nową wersje gdyż za starą są bany.

Zachowanie naprawde godne zmieniając wersje na starą. Przeczytaj swój post najpierw a nie wpisujesz głupoty ze ban z dupy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakbys zajrzał bardziej na forum i sluchal sie moderatorów którzy przypominali ze trzeba posiadac nową wersje gdyż za starą są bany.

Zachowanie naprawde godne zmieniając wersje na starą. Przeczytaj swój post najpierw a nie wpisujesz głupoty ze ban z dupy.

Pozdrawiam

To zmieńcie regulamin ja nie będę latał po całym forum i szukał czy dostanę bana czy nie jak mnie rajdują, wbiłem w regulamin było napisane jasno nie odpowiadacie to kur*a stosujcie się do tego co piszecie.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

My staramy sie robić wszystko wedle napisanych przez nas zasad lecz czasami pojawiają sie rzeczy których nie ma zapisanych. A wejście na starej wersji aby zdobyc przewage nie jest fair

Opublikowano

Powiedzcie mi co za debil wymyślił że jak sie tepasz to klękasz albo jak nie ma totemu to znika wszystko z claima no całkowicie bez sensu -___- tracicie na tym graczy.

Opublikowano

Zyskujemy na tym graczy gdyż maszyny nie mają takich obciążeń. Co do tp jest to wprowadzone ponieważ ludzie uciekali tp sie do kogos

Opublikowano

Witam 

Chciałbym się dowiedzieć kiedy zostanie naprawiony serwer:

s11.polskihurtworld.eu

Ponieważ są duże problemy z połączeniem się z serwerem 

Z góry dzięki 

PS: Ogółem Serwery bardzo fajne :)

Opublikowano

Witam 

Chciałbym się dowiedzieć kiedy zostanie naprawiony serwer:

s11.polskihurtworld.eu

Ponieważ są duże problemy z połączeniem się z serwerem 

Z góry dzięki 

PS: Ogółem Serwery bardzo fajne :)

Problemy z wejściem są spowodowane przez zapore AntyDDos która pomaga nam w zabezpieczeniu serwerów.

Postaramy się to naprawić jak najszybciej

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć co z Areną PvP? (s6). Wbić na serwer nie można ... Od kilku dni proszę administrację o pomoc, ale nikt się do tego nie kwapi by w jakiś sposób sprawdzić choćby to czy wgl. można wbić na ten serwer ... Olewka totalna, ale może tutaj pomożecie? :)

Opublikowano

Serwer 6 nie był zaaktualizowany do najnowszej wersji.

Postaramy się to naprawić jak najszybciej.

Pozdrawiam

A to w jakim mniej więcej czasie można się spodziewać poprawnego działania s6?

Opublikowano

nie polecam tej serwerowni administratorzy są słabi jak i administracja jeżeli ktoś gra lepiej od nich banują go

nie polecam tej serwerowni administratorzy są słabi jak i administracja jeżeli ktoś gra lepiej od nich banują go

Opublikowano

Szkoda że administracja nie gra na serwerach :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...