Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam tej sieci serwerów... Ostatnio serwery bardzo lagują. W dodatku admin jest przychylny vipom; dostają dodatkowe itemy z poza listy i coś nie tak napiszesz w ich stronę, na starcie masz bana 120min a vip może wyzywać od matek. Admin to po prostu cienka *****. Pozdrawiam 

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam tej sieci, tylko hajs, /kit vip co 24h w dodatku na serwerze x1 dostajesz red kurtkę, no po prostu całego najlepszego stafa co będę sie opisywał, nawet na całe auto. Moderatorzy również tylko za hajs, zdanie graczy się w ogóle nie liczy. 

Serwery jak serwery, dobry vps za dobry sponsoring z vipów.

Opublikowano

jak wklejam obojetnie jaki adres ip to na chwile sie wczytuje a potem jest requesting spawn czekam czekam i nic. Ktos pomoze?

Noi jakies czerwone bledy mi wyskakuja na konsoli

Za każdą odpowiedź w moim temacie daje "Lubię to"

:D

Opublikowano

pobralem wersje od was 3.5.2 i teraz tu juz wogole nawet menu nie chce sie wlaczyc 

PS. A to forum to macie z*******e, jak chce sie zarejestrowac to mi pisze ze rejestrowalem sie z tego ip 2 razy w przeciagu 24h a w zyciu na tej stronie nie bylem....

Opublikowano

dobra jakos sie uporalem z problemem. No to nastepny... Po chwili grania gra sie zawiesza.. Nie ma zadnych zacinek chodzi plynnie poprostu nagle stop..

Opublikowano

dobra jakos sie uporalem z problemem. No to nastepny... Po chwili grania gra sie zawiesza.. Nie ma zadnych zacinek chodzi plynnie poprostu nagle stop..

Podczas gry sprawdź użycie procesora.

Warto też wyczyścić rejestry :)

Pytanie czy posiadasz wersje kortala ( uruchamiasz wraz ze steamem ) czy zwykłą nie wymagającą klienta steam

Opublikowano

mam wersje kortala i uruchamiam steam jak wchodze. Gdy gra chodzi plynnie zuzycie procesora mam jakies 50% czasem podskoczy do 60%. Jak gra sie zetnie to mam 100%... Gralem w duzo bardziej wymagajace gry i nie mialem takich problemow

Opublikowano

mam wersje kortala i uruchamiam steam jak wchodze. Gdy gra chodzi plynnie zuzycie procesora mam jakies 50% czasem podskoczy do 60%. Jak gra sie zetnie to mam 100%... Gralem w duzo bardziej wymagajace gry i nie mialem takich problemow

Niestety hurtworld cały czas optymalizuje swój silnik lecz nadal zużywa dużo procesora. Wyczyść rejestry może pomoże w lekkim obciążeniu :)

Opublikowano

wyczyscilem rejestr i wlaczylem gre w oknie. Chodzila tym razem pare minut nie pare sekund... Procesor mam 3,2 ghz 2 rdzeniowy wiec nie powinno byc problemow z taka gierka. Co jeszcze moge zrobic?

Opublikowano

wyczyscilem rejestr i wlaczylem gre w oknie. Chodzila tym razem pare minut nie pare sekund... Procesor mam 3,2 ghz 2 rdzeniowy wiec nie powinno byc problemow z taka gierka. Co jeszcze moge zrobic?

Według mnie ( mogę się mylić ) jest to wina gry. Oni sami co update próbują zoptymalizować grę. W sumie troszkę im się to udaje ale to nadal za mało.

Nwm może przeczyszczenie komputera z wirusów, niepotrzebnych aplikacji itp troszkę pomoże.

Opublikowano

lagi , administracja ma w dupie kazdego (jest tu tylko by kase zgarniac). Na serwach regulamin to jest tworzony na bieżąco przez moderatorow. Gdy probujesz zglosic kogos do wlascicieli to sam dostajesz bana

0/10 nie polecam

Opublikowano

lagi , administracja ma w dupie kazdego (jest tu tylko by kase zgarniac). Na serwach regulamin to jest tworzony na bieżąco przez moderatorow. Gdy probujesz zglosic kogos do wlascicieli to sam dostajesz bana

0/10 nie polecam

Pisać to może każdy a dowodów żadnych...

Kiedy będzie wipe na server #12 ? miał być dzisiaj....

Wipe jest opisane na stronie polskihurtworld.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...