Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hurtworld] PolskiHurtWorld.eu [x2 | x1000 | x5 | x1 | x150 | x4 | x15 | x10 | x20 | x0 | x50] Steam/NonSteam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 584
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie można pobrać grę żeby wejść na wasze serwery?

mpc-g.com

Nie działa serwer s3 tak jak pare innych arena , s9 , s10 o co chodzi?

Pobrałem, ale jak odpalam to chwile sie ładuje i zaraz koniec a gra sie nie odpala ktoś wie czemu i co zrobic ?

Opublikowano

Gdzie można pobrać grę żeby wejść na wasze serwery?

mpc-g.com

Nie działa serwer s3 tak jak pare innych arena , s9 , s10 o co chodzi?

Pobrałem, ale jak odpalam to chwile sie ładuje i zaraz koniec a gra sie nie odpala ktoś wie czemu i co zrobic ?

Gre możesz pobrać z naszego forum Polskihurtworld.eu zakładka download.

Przed uruchomieniem gry odpal klienta Steam.

PS: Wszystkie serwery już działają

Opublikowano

A ja chcę wiedzieć o co chodzi z claimami wraki respią się już z claimami na osoby których nie ma w grze tak się dzieje np na serwerze 9

wcześniej grając na s3 bodajże chcąc założyć koła czy silnik do wraka nie można było się ruszyć trzeba było restartować grę

przed chwilą na s9 znikły mi 3 samochody, jeden z claimem na faceta który na 100% nie wbił do gry i nie zclaimował nowego samochodu

Opublikowano

A ja chcę wiedzieć o co chodzi z claimami wraki respią się już z claimami na osoby których nie ma w grze tak się dzieje np na serwerze 9

wcześniej grając na s3 bodajże chcąc założyć koła czy silnik do wraka nie można było się ruszyć trzeba było restartować grę

przed chwilą na s9 znikły mi 3 samochody, jeden z claimem na faceta który na 100% nie wbił do gry i nie zclaimował nowego samochodu

Witam,

Claimy w hurtworldzie są baaaaardzo zbugowane.

W sytuacji kiedy ktoś ma auto a druga osoba zniszczy mu auto kluczem to wrak trawia na hangary z jego claimem tylko, że potem tych wraków z jego claimem jest pełno.

Niestety jest to wina gry

Pozdrawiam 

Opublikowano

No raczej nie jest nic zbugowane z claimowaniem aut. Jest to spowodowane być może złymi pluginami/skryptami ponieważ na innych serwerach nigdy takie cos sie nie dzieje.

Opublikowano

Squbany ma rację, z tego co kojarzę jest on adminem na hurtcloud i tam właśnie tego typu problemy nie występują. Coś takiego nie powinno mieć miejsca - pojazdy w tej grze to podstawa jak dla mnie do przyjemnej rozgrywki. Mając tyle serwerów co wy powinniście to naprawić.

Opublikowano

Squbany ma rację, z tego co kojarzę jest on adminem na hurtcloud i tam właśnie tego typu problemy nie występują. Coś takiego nie powinno mieć miejsca - pojazdy w tej grze to podstawa jak dla mnie do przyjemnej rozgrywki. Mając tyle serwerów co wy powinniście to naprawić.

Problem już został rozwiązany.

Warto też dodać że czasami są to błędy z naszej strony gdyż staramy się dodawać także własne pluginy a nie tylko te które są udostępnione na oxide.

Pozdrawiam

Opublikowano

Problem już został rozwiązany.

Warto też dodać że czasami są to błędy z naszej strony gdyż staramy się dodawać także własne pluginy a nie tylko te które są udostępnione na oxide.

Pozdrawiam

A co z lagami ? takie ostra czasami , na s3 wgl nie da sie grac co chwile serwer nie odpowiada ... ogarniecie to jakos czy raczej nie ?

Opublikowano

witam co się k***a dzieje z tym serwerem 185.121.25.25  prawie cały czas laguje a czasami nawet wyłącza serwer na ponad godzinę. proszę o odpowiedź

Hosting ma problemy i niestety nie możemy na to wpłynąć.

Co do reszty serwerów to ludzie po prostu sadzą duuużo owrongów. Cały czas minimalizujemy te lagi i wkrótce się to ogarnie.

Co do działania serwerów to już all działa jak widać po tracerach.

Pozdrawiam

Opublikowano

Niby jest dużo adminów, ale trzeba czekać godzine aż łaskawie jakiś zejdzie, do tego lagi, straszne lagi. Tak to nie mam zastrzeżeń.

Lagi jak wspomniałem już wcześniej są poprzez tworzenie przez graczy coraz to więcej tekstur. Zazwyczaj są lagi na serwerach o większym dropie. Staramy się je minimalizować z dnia na dzień poprzez wychwycanie co najbardziej obciąża nasze serwery.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer 4 zlagowany, średnio co 5 sekund jest lag, nie polecam.

Już nie wspomnę co się dzieje jak się walczy z kimś, podczas takich lagów. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer 4 zlagowany, średnio co 5 sekund jest lag, nie polecam.

Już nie wspomnę co się dzieje jak się walczy z kimś, podczas takich lagów. Nie pozdrawiam.

Robimy co możemy żeby nie było lagów lecz s4 i ts3 są na jednej maszynie na którą są ataki. Nie jesteśmy w stanie na raz zablokować każdego adresu ip.

Opublikowano

Może zróbcie x100? :D Tego jeszcze nie ma :D Tylko z jakimiś normalnymi kitami.

Według mnie jak i całej administracji x100 jest zbyt przesadnym dropem. x50 jest już dużym dropem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...