Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam chce sobie zacząc na tym serwie wszystkie kanały są busy i nie chce zalogować to norma czy coś jest nie tak ? pisze zostaniesz połączony z serwerem i tak łączy dobrych pare minut na wszystkich kanałach.

76561198013232167.png

Opublikowano

witam chce sobie zacząc na tym serwie wszystkie kanały są busy i nie chce zalogować to norma czy coś jest nie tak ? pisze zostaniesz połączony z serwerem i tak łączy dobrych pare minut na wszystkich kanałach.

Te nazwy są zbugowane, czasem jest "offline" i da się logować. Zaktualizuj clienta, a jak to zrobiłeś i nie trybi odpal metka przez plik "nopatcher" .

• 2 tygodnie później...
Mentor
Opublikowano

Tutaj to tylko sie farmi KD i sprzedaje u handlary ?

I czy opłaca sie kupic to eq na 60+ do expa czy mozna w zwykłym z nieb lez jechac ?

Opublikowano
19 godzin temu, Hmm napisał:

Tutaj to tylko sie farmi KD i sprzedaje u handlary ?

I czy opłaca sie kupic to eq na 60+ do expa czy mozna w zwykłym z nieb lez jechac ?

Sprzedaje się jeszcze zmianki, kamole, rady i egzo. Naszyjnik kryształu duszy się opłaca.

Opublikowano

Powiedzcie, że można tu sprzedawać KD całościowo a nie osobno. Przecież to nie ma sensu, posiadam spore ilosci KD +2,3 i trochę +4 i mam je rodzielać żeby sprzedać? Nie ma jakiegoś sposobu na to może? :/

Opublikowano
11 minut temu, H3rnandez :D napisał:

Powiedzcie, że można tu sprzedawać KD całościowo a nie osobno. Przecież to nie ma sensu, posiadam spore ilosci KD +2,3 i trochę +4 i mam je rodzielać żeby sprzedać? Nie ma jakiegoś sposobu na to może? :/

zmień język klienta na angielski/niemiecki i będziesz mógł.

Opublikowano
47 minut temu, Bukkit++ napisał:

Oplaca sie zaczynac? Jak sie trzyma serwer?

Jeszcze jak. 2k+ online

235761444056892195480.gif

Opublikowano
14 godzin temu, Toysoldier napisał:

Czy licznik na stronie pokazuje wszystkie konta zalogowane, czy różne IP jak to jest bodajże na WoMie?

Szczerze nie ma się co nad tym zastanawiać. Ludzi jest pełno nawet w m2 chunjo na ch4 xD

Opublikowano

Mam pytanie bo coś chyba poszło u mnie nie tak zrobiłem żeby u biologa oddalem kamien beak go i nie było komunikatu jaka nagroda nic, ale odblokowała się misja z ksiegami więc myślałem że jakiś błąd graficzny czy coś zrobiłem ksiegi oddałem kamien beak go i to samo zero informacji o nagrodzie, coś się zbugowało? tutaj tak jest? proszę o pomoc bo nie wiem czy muszę robić nową postać by mieć te bonusy czy jednak nic się nie zbugowało a ja nie ogarniam?

76561198013232167.png

Opublikowano

A ja mam inne pytanie... Czy ktoś był na DT i może powiedzieć czy opłaca się tam w ogóle chodzić? 

Opublikowano

wyfarmilem ponad 7kkk, chce w koncu zrobic cos do pvp bo rzygam dolina i dropieniem tam

co bedzie lepsze

bm czy mental? mam zamiary wbic maxa wiec mowie tu o w miare full eq, biologu, odpale itp

Ebmy5Hc.png

Opublikowano
Dnia 11.06.2017 o 12:11, Hraklo napisał:

wyfarmilem ponad 7kkk, chce w koncu zrobic cos do pvp bo rzygam dolina i dropieniem tam

co bedzie lepsze

bm czy mental? mam zamiary wbic maxa wiec mowie tu o w miare full eq, biologu, odpale itp

7kkk to Ci najwyżej na porządną szarfę i jakiś kamyk z alchemii starczy xD

Opublikowano
2 minuty temu, Wreav napisał:

7kkk to Ci najwyżej na porządną szarfę i jakiś kamyk z alchemii starczy xD

wiesz co, wole chociaz zrobic sobie postac, wyexpic ja do 90, powbijac skile, jakies eq, biologa i leciec z dropem do 90lvl niz wiecznie w tej dolinie

wiec powtorze

co bedzie lepsze 1v1 bo w wojny mam wyjebane - bm czy mental?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Witam Zapraszam wszystkich graczy za równo tych nowych co będą zaczynać jak i starych wyjadaczy :) do Polskiej gildii "Weterani"  ( GILDIA ZNAJDUJE SIE W JINNO)Gildia została założona kilka dni temu jest już 18 osób wiadomo jak na serwer zagraniczny jest już całkiem pokaźnie. Aktualnie rekrutacja jest Otwarta i nie ma większych wymagań lecz za tydzień zacznie się selekcja.

Wymagania:

Wiek +16 ( Najlepiej +18 bo większość jest już dorosła) 

TS ( Jesteś w grze jesteś na ts ) 

Aktywność minimum 3-4 dziennie 

Kultura ! 

Na chwilę obecną nie ma więcej wymagań.

A co do serwera ma być wprowadzana aktualizacja z 120lvl na dniach z tego co mi wiadomo co do serwera Serwer sztosik  :) czity nie działają ! 100% przyjemności z gry i wczoraj nawet bylo 3100 online w 1 momencie tak że moge polecić serwer w 100% Nowi gracze jeżeli zaczną a nie będą wiedzieć co i jak służę pomocą jestem w godzinach nocnych i popołudniowych nick Esperantoo w sprawie gildii proszę pisać pw na forum lub w grze.Pozdrawiam 

Opublikowano
2 godziny temu, Wirujący napisał:

Witam Zapraszam wszystkich graczy za równo tych nowych co będą zaczynać jak i starych wyjadaczy :) do Polskiej gildii "Weterani"  ( GILDIA ZNAJDUJE SIE W JINNO)Gildia została założona kilka dni temu jest już 18 osób wiadomo jak na serwer zagraniczny jest już całkiem pokaźnie. Aktualnie rekrutacja jest Otwarta i nie ma większych wymagań lecz za tydzień zacznie się selekcja.

Wymagania:

Wiek +16 ( Najlepiej +18 bo większość jest już dorosła) 

TS ( Jesteś w grze jesteś na ts ) 

Aktywność minimum 3-4 dziennie 

Kultura ! 

Na chwilę obecną nie ma więcej wymagań.

A co do serwera ma być wprowadzana aktualizacja z 120lvl na dniach z tego co mi wiadomo co do serwera Serwer sztosik  :) czity nie działają ! 100% przyjemności z gry i wczoraj nawet bylo 3100 online w 1 momencie tak że moge polecić serwer w 100% Nowi gracze jeżeli zaczną a nie będą wiedzieć co i jak służę pomocą jestem w godzinach nocnych i popołudniowych nick Esperantooo w sprawie gildii proszę pisać pw na forum lub w grze.Pozdrawiam 

Tak obiektywnie patrząc, no to powiem Ci, że te wymagania to masz przerąbane :P  Tylko z tego wszystkiego '' kultura '' do mnie przemawia ;d Rzecz jasna mnie się to nie tyczy, bo gram w chunjo tak czy siak, ale po prostu zdziwiło mnie, że ktoś w metinie może mieć takie wymogi jak w Aionie np. :P 

Opublikowano
5 godzin temu, Cutler napisał:

Tak obiektywnie patrząc, no to powiem Ci, że te wymagania to masz przerąbane :P  Tylko z tego wszystkiego '' kultura '' do mnie przemawia ;d Rzecz jasna mnie się to nie tyczy, bo gram w chunjo tak czy siak, ale po prostu zdziwiło mnie, że ktoś w metinie może mieć takie wymogi jak w Aionie np. :P 

Nie są duże miałem gildie ponad 2 lata na serwerach prywatnych gdzie wymogi by\ly +18/20 i aktywność po 8h dziennie było 30 osób na ts tak że i tak zmniejszyłem a co najważniejsze dużo ludzi pisze więc raczej nie są za duże :) Ps.Aion to gówno Gameforge wszystko spierdoli :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...