Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Ok już Działą trzeba tylko Zainstalować KamerMod A Potem Tego Fish Bot Leci Wielki + zarobię dużoo kasy bo Rybki i Małże zdrożały.

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema andrzej mi tez nie chce teraz chodzic zaden fishbot wyskakuja tylko te pytajniki i nie odpale zanego fishbota ale easy metin 0.0.13 mi chodzi poradzisz cos na to ???? mam win xp

pozdro z góry dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Część forumowiczów to boty, jak wyskakuje im błąd to zaraz piszą andrzej andrzej wyskakuje im błąd keine kode ge...(pisze po polsku bo nie mam zainstalowanej klawierki niemieckiej)

SPRAWDŹCIE CZY MACIE PAPKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lub robaki

Opublikowano

Up - Tak, można.

bartosz156 - ten błąd oznacza, ze bot nie może odnaleźć przynęty..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Uruchom bota normalnie z pliku exe a nie ze skrótu, upewnij się, że tam gdzie masz xLoadera jest też biblioteka, upewnij się, że masz konto z uprawnieniami administratora. To chyba tyle ;D

Opublikowano

A ja znowu mam problem. :/ Tyle że teraz inny. Mianowicie na początku jest wszystko ładnie, odpalam metka, bota, łowi jakiś czas właśnie tu jest różnie np, odpalam bota koło 15 chodzi wszystko ładnie jak siedzę przy kompie i gdy koło 23 idę spać ( bot nadal nieprzerwanie działa) zostawiam go na noc, a gdy rano z nadzieją iż się trochę wzbogacę włączam monitor ?????? Po stracie robaków myślę że coś koło godziny od wyłączenia monitora bot skończył łowić ryby ;/ Co może być nie tak ?? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W opcjach ustawień zasilania wyłącz wyłączanie monitora i przechodzenie w stan wstrzymanie po określonym czasie, może to tego wina.

Opublikowano

ja mam problem podobnej natury jak kolega powyżej. odpala sie pięknie. działa nawet na kilka kont ale.. (sprawdzone na kompie i laptopie[z wyłączoną hibernacją stanem wstrzymania itp]komp xp lap viśta).. po jakimś czasie (raz pół godziny raz 5 godzin) wyłącza grę z pojedynczymi znakami zapytania(podwójne wyskakują przy expieniu EM).. dla ścisłości:

-sciągnąłem em i patcha, dodatkowo z kolejnego tematu patcha do xangela

-reinstal nie pomaga

-do xangelbota opalam spatchowanego(Twoim patchem andrzej) metka (nie przez em)

-mam netframework3,5

-bot i biblioteka w jednym folderze(na pulpicie)

co może być przyczyną tego ze mnie wywala(i na xp i na viscie-i jak mam jednego bota odpalonego i kilka)????????

z góry thx za pomoc

pozdro

Opublikowano

Jeśli masz em2 z zintegrowanym kamerem to masz też root z kamera a co za tym idzie możliwe są takie hece. Pobierz patcha 2.2 stąd i podczas jego instalacji wybierz 'nie instaluj narzędzia' czy coś w tym stylu :P

Opublikowano

Sądzę, że są pewne opóźnienia co skutkuje mniej efektywnym wyciąganiem :P

UP - wyłączonym (przyciskiem) tak, przy wyłączonym przez system raczej nie ;]

Opublikowano

Andrzej, zastosowałem się do Twojej rady, i lipa.. po pół godziny wywaliło jednego.. potem już wyszedłem głosować to nie wiem ale oba pozostałe były wywalone jak wróciłem. Jakbyś wpadł na cos jeszcze byłoby miło.. bo poza tym "niewielkim" mankamentem odwaliłeś kawał dobrej roboty

pozdro

Opublikowano

Rozumiem, że patcha instalowałeś tak? I nic to nie dało?

Wgl jakiego FB używasz? (wersja)

Opublikowano

Musi być odpalony jako admin :P Może masz konto z ograniczeniami xD Albo metina z hackshieldem.

Opublikowano

tak instalowałem patcha a fb mam tego co dajesz.. xab2,6pl .. aa moze robie błąd.. patcha na tego metka z em co juz mam czy świeża wersje ściągnąć i na nią tylko patcha bez em nałożyć?

Opublikowano

Bardzo przydatna rada z opcjami zasilania niekiedy bot wyłącza się gdy po pewnym czasie jest wyłączony monitor:

Tu schemat dojścia do opcji zasilania:::: start---->pomoc i obsługa techniczna---->(w pole wyszukiwania wpisujemy) "ustawienia zasilania",postępujemy zgodnie z instrukcją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...