Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, mam do ciebie lub do innyxh forumowiczów pytanie, a mianowicie ściągnąłem sobie tego twojego angelbota, wszystko zrobiłem, no i włączam go, wpisuje t, pisze mi że się włącza, pojawia się metin2, loguje się, i potem nie wyskakuje mi żadne okno gdzie mógłbym rozpocząć i ustawić pracę FB, proszę o szybką pomoc.

Opublikowano

All działa jesteś PRO :)

W jakim programie robisz te patche i spolszczyłeś xAngelbot'a ?

sygna200.jpg

By ja ;]

Opublikowano

Witam nie moge zainstalowac net framework 3.5. Przy instalacji wykakuje blad: ... do instalacji niezbedny jest Windows Installer. Mam XP SP2 prosze o pomoc

zepek.png

PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:)

pliks.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, mam do ciebie lub do innyxh forumowiczów pytanie, a mianowicie ściągnąłem sobie tego twojego angelbota, wszystko zrobiłem, no i włączam go, wpisuje t, pisze mi że się włącza, pojawia się metin2, loguje się, i potem nie wyskakuje mi żadne okno gdzie mógłbym rozpocząć i ustawić pracę FB, proszę o szybką pomoc.

kolejny debil -_- na poprzedniej stronie wszystko dokładnie opisałem co i jak -_-

17191.png

30333.png

29082.gif

spx5ki5gp5.jpg

Opublikowano

Mi tez avast pokazuje trojana ale to normalne i to nie jest żaden wirus.Ale tylko wy na tym tracicie bo nie macie wtedy bota.Wyłączcie wtedy antyvira i będzie ok.

17191.png

30333.png

29082.gif

spx5ki5gp5.jpg

Opublikowano

móglby ktoś odnowić link do patch bo ten wygasł

0[] 50[] 200[x] 400[x]750[x]1000[x]

SORY ZA PISOWNIĘ

Pomogłem daj 5*

Opublikowano

Proszę.

Download:

http://www.speedyshare.com/files/24120562/xAngelBot_patch_Ver_1.1_Metin2_PL_setup.exe

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=df37442ea8de61a04d1a1e86b7007629a9ace9291bf91fa4c5ae77abc88d03c6-1283682343

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

siemka kto mi pomorze mam taki błąd wszystko ładnie pięknie zainstalowalem skopiowałem Angel do metka włączam laucherem pisze T włącza sie gra wpisuje pasy i pisze mi zostaniesz połączony z serverem i nic więcej a jak włączę bez moda to sie loguje co jest? server ShelongMT2

Aby WEJŚĆ na Strone Kliknij Na OBRAZEK

innnnso.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...