Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Patch] Xangelbot Patch Na Metin2!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@DwaKamienie - masz plik xAB data.arh?

@C@mon - już robię test czy plik z którego odpala się metin pod bota jest jeszcze akceptowany przez serwer.

EDIT

Działa pięknie. Pamiętaj, że masz uruchomić plik xAB FishBot Launcher.exe a nie metina czy coś.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Może dlatego, że masz win vista / seven i masz metina razem z tym na partycji C, zgadłem? :D

Opublikowano

Ahaaa.. teraz jeszcze raz przeczytałem komunikat błędu. Zobacz czy masz zainstalowany .NET Framework. Musisz mieć co najmniej 3.5

Opublikowano

@adamsson - masz plik xAB data.arh?

doczytalem sie i znalazlem przyczyne, to przez win7 i metina na dysku C, skopiowalem na inna partycje i wszystko smiga.

ale dzieki za szybka reakcje.

Opublikowano

Mi niby wszystko chodzi ale.. czasami po 5min lub więcej wyskakują mi znaki zapytania i metin się wyłącza.. Dodam , że przez te 5minut bot chodził normalnie. Andrzej może wiesz jak to rozwiązać? I jak tu FB na noc zostawić ;/.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Przeczytaj post #75 i zwróć uwagę na daty...

Wniosek? Zrestartuj kompa i uruchom jeszcze raz,m powinni śmigać..

Opublikowano

Mam drugi problem. Gdy włączę bota przestaje mi internet chodzić.. tzn. strony www , steam nie działają (jakbym neta nie miał) natomiast metin i openfm chodzą sobie jak normalnie. Co jest zgrane? o.O

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Następna osoba ma taki problem a ja nie potrafię go rozwiązać :( Jaki masz system? Jak XP to specjalnie zainstaluje na potrzeby testów.

Przeczytałem gdzieś, że pomoże najnowsza maszyna javy i net framework 4.0! Przetestuj to proszę

Opublikowano

Siema, przedstawiam wam mojego patcha na Metin2 PL dzięki któremu możecie bezproblemowo zacząć łowić rybki na xAngelBocie. Po zainstalowaniu tego patcha nie ma prawa Ci wyskoczyć błąd ze znakami zapytania czy też zamknąć się gra. Co najfajniejsze - patch w żaden sposób nie koliduje z KamerModem EasyMetin2 i innymi modyfikacjami do M2. Działa zupełnie niezależnie! :) Patch umożliwia granie z FB na Metin2 PL, na innych globalach nie testowałem ale jak znajdę chwilkę to zobaczę (a może wy zobaczycie? ;)).

Pamiętajcie, że to co tutaj pobierzecie to wyłącznie patch. xAngelBota musicie pobrać osobno. FishBot ten działa po aktualizacji z dnia 21 maja 2010. Dziękuję srulian za jego edycję.

xAngelBot patch 1.1 dla Metin2 PL [download] [skan]

xAngelBot 2.6 PL by srulian [download] [skan] [temat]

UWAGA: Plik xAB FishBot Launcher.exe to przekonwerowany na exe plik bat. Możliwe, że Twój antywirus uzna go za wirusa i zablokuje jego działanie lub usunie go z dysku (mój norton tak reguje). Żeby uniknąć takiej sytuacji należy dodać plik to tzw białej listy w programie antywirusowym.

Instrukcja: Podczas instalacji należy wskazać główny katalog gry Metin2

Jeśli masz jakiś problem, napisz. Postaram się pomóc ;)

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema, przedstawiam wam mojego patcha na Metin2 PL dzięki któremu możecie bezproblemowo zacząć łowić rybki na xAngelBocie. Po zainstalowaniu tego patcha nie ma prawa Ci wyskoczyć błąd ze znakami zapytania czy też zamknąć się gra. Co najfajniejsze - patch w żaden sposób nie koliduje z KamerModem EasyMetin2 i innymi modyfikacjami do M2. Działa zupełnie niezależnie! :) Patch umożliwia granie z FB na Metin2 PL, na innych globalach nie testowałem ale jak znajdę chwilkę to zobaczę (a może wy zobaczycie? ;)).

Pamiętajcie, że to co tutaj pobierzecie to wyłącznie patch. xAngelBota musicie pobrać osobno. FishBot ten działa po aktualizacji z dnia 21 maja 2010. Dziękuję srulian za jego edycję.

xAngelBot patch 1.1 dla Metin2 PL [download] [skan]

xAngelBot 2.6 PL by srulian [download] [skan] [temat]

UWAGA: Plik xAB FishBot Launcher.exe to przekonwerowany na exe plik bat. Możliwe, że Twój antywirus uzna go za wirusa i zablokuje jego działanie lub usunie go z dysku (mój norton tak reguje). Żeby uniknąć takiej sytuacji należy dodać plik to tzw białej listy w programie antywirusowym.

Instrukcja: Podczas instalacji należy wskazać główny katalog gry Metin2

Jeśli masz jakiś problem, napisz. Postaram się pomóc ;)

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusa - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Jak widać są tego efekty! :) Będzie więcej więc się nie wahaj! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrobiłem test i działa mi poprawnie na windows XP SP2 x86 z Frameworkiem 3.5 z SP1 oraz Javą update 20 (na 11 też działało)

A na codzień operuję na Windows 7 Ultimate x86 z Frameworkiem 4.0 i javą update 17

Nie mam problemu z przeglądaniem stron ani komunikatorem ani innymi programami korzystającymi z internetu (w tle chodził uTorrent i screamer radio)

@down - mówisz, masz ;p

Opublikowano

Mam xp sp2 .net framework 3.5 sp1 java najnowsza dopiero ściągałem z oryg. strony.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Andrzej, mi to okienko wyskakiwało. Zainstalowałem frameworka 4.0 i najnowszą Jave. Nadal nic ciągle to samo :(

Edit: Nie wiem jak, ale raz zadziałało xD ale teraz znowu nie chce się uruchomić...

Edit2: Dobra coś tam pozmieniałem i zdiała :) ale teraz pojawił się problem ze znakami zapytania.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Personas i DwaKamienie, nie potrafię wam pomóc, musicie coś tam u siebie mieć narąbane bo generalnie wszystko śmiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...